Wyniki oglądalności

Zaczęty przez sgfgdfs, Śr, 30 Maj 2007, 21:38:17

sgfgdfs

I zanosi sie na to że big Brother będzie na TV 4 to nie je jest dobry pomysł po pierwsze dużo osób nie ma dostępu do tego kanału i moim zdaniem poniosął klęskę bo TVN jest praktycznie dostępny wszędzie ja sama znam dużo osób co chciały by obejrzeć ale nie mają
możliwosci bo mają telewizje n a tam nie ma tego kanału i nie tylko przecież TV 4 jest    
tylko na kablówce na cyfrze + i dekoderze Polsatu.            

To dadzą plame

Tomek

już było by 100 razy lepiej jak by polsat  wykupił prawa

arturxd

o tu musze sie nie zgodzic bo np. u mojej babci ktora nie ma kablowki tv4 smiga ostro a tvn wcale, ja tez tak kiedys mialem!

guma

W UPC jest TV 4 w kablu, a poza tym, jest dostępna w miarę dobrze z naziemnych. Nie wiem, jak na N czy cyfrowym, bo nigdy nie używałem, wierzę na słowo.

W przyszłym tygodniu będą znane kolejne miasta kastingów bezposrednich. M.in. mają być Katowice. DJ Dexter, nie wiem, gdzie się dodzwoniłes, ale ktos ci jakis kit ożenił ;)

Pudelek

Myslę, że nie ma co tak narzekać na zasięg Tv4. W Szczecinie TV4 odbierane jest z nadajników naziemnych, a TVN nie! I tak u nas w kablówce Tv4 znajduje się w pakiecie podstawowym A, a TVN w pakiecie rozrzeszonym B. Tak więc na moich terenach dostęp do Big Brothera nie będzie ograniczony. Wręcz przeciwnie.

Co do udziału w programie; z jednej strony kusi mnie żeby chociaż się zgłosić. Pamietam, że jak usłyszałem o programie Big Brother pierwszy raz to chciałem się zgłosić ale miałem tylko 16 lat.  Teraz miałbym taka możliwosć ale myslę, że nie wytrzymałbym w takim odosobnienia nawet kilka dni. Pamiętam jak ostatnio wylądowałem na wsi na weekend. Do najbliższej miejscowosci było 5 km, a wokół same pola. To był dla mnie koszmar. No i trzeba byłoby się powstrzymywać od np. dłubania w nosie :los:

neleh

Jak myslicie na jaką oglądalnosć może liczyć Big Brother 4 w TV4? Ja mam nadzieje że około 1 mln.

Exile

F1 w TV4 przekraczała 2 mln, więc jak mówisz BB może liczyć na 1 milion... oczywiscie przy dobrym nagłosnieniu medialnym...

Toni

Fajnie byłoby gdyby Big Brother 4 miał zadowalającą oglądalnosć na tyle by były emitowane kolejne edycje.A nie że po 5ciu latach pauzy wyemitowana bedzie tylko 1dna edycja i znów reaktywacja po latach.Wiem że wszystko zależy od oglądalnosci.Liczę na widzów by móc oglądać kolejne edycje...Big Brother 5 .... Big Brother 6... :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

mesto

TV4 w większych miastach jest dostępne. Promocji niby nie ma zbytnio ale marka jest. To przyciągnie. W tygodniu 1.5 mln a ringi powyżej 2 mln. Wieeemm... zarąbiscie optymistycznie... ale czemu nie? Teraz mają max 500 tys... ale wszystko jest możliwe. Całe szczęscie, że postawili na internet. Ja np z telewizji już prawie całkowicie zrezygnowałem. Myslę też, ze takich osób jest więcej. Tak samo mogli by zrobić z "Włatcami móch". W TV odcinek ogląda z 400 tys. a w necie niektóre odcinki na youtube mają ponad 700 tys. Czwórka prócz promocji programu nic z tego nie ma... może powinni i to połączyć z tivi... ;]

podmark

Znamy już liczbę widzów, która wczoraj obejrzała rozpoczęcie Big Brother 4.1 ! Była to rekordowa liczba (już dawno żaden program nie osiągnął miliona w TV 4) - 1 363 861 ! Niestety dopiero jutro lub dzisiaj wieczorem poznamy udziały w rynku, choć myslę, że wyniosły jakies 8 % ! Niewątpliwy sukces Czwórki.  :bravo:

Toni

Cieszy Nas zapewne wszystkich to,że jest dobrze z oglądalnoscią wczorajszego startu. Oby tak dalej albo i lepiej.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

podmark

Znane są także udziały w rynku ! Wyniosły one aż 16,6 %. To bardzo dużo, jak na TV 4, której oglądalnosć dotychczas wynosiła ok. 2 %.

mesto

16.6% to bardzo dużo. Taka jest srednia oglądalnosć TVN. Ciekawe komu Czwórka zabrała najwięcej widzów...

podmark

Cos mi zaczyna nie pasować...

Skoro 1,2 miliona dało 16,6 % udziału to wg obliczeń w tym czasie telewizję oglądało niewiele ponad 7 milionów, a to za mało - samo "Ja Wam pokażę" na TVP 1 miało 5,5 miliona. Może Medialink się pomylił z tymi danymi :/ . Nie wiem.

joker

:szok:  Następna edycja murowana!
Trzeba pogratulować wyników! tym bardziej, że konkurencja była ostra - na TVN "Sopot Festival", na TVP2 "Hity na Czasie", TVP1 "Ja wam pokażę", Polsat "CSI: Kryminalne zagadki..." Było wczoraj w czym przebierać ;)