Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

Pudelek

Czemu nie? Maserak lubi charakterystyczne partnerki  :los: . (No i z tego co wiem jeszcze jest nieobstawiony).

marco

nie dostalem sie do finalowego castingu, więc mnie tez nie bedzie, trochę szkoda ale moze i dobrze :-) tak czy siak, bede tu czesto zeby zobaczyc co dalej sie bedzie dzialo przed programem. taki fajny serwis i nie macie żadnych szpiegów do sciągania informacji z endemolu? ;-) ciao!

joker

uuu przydał by się jakis szpieg w endemolu, ale (o ile dobrze wiem) żadnego nie ma :znikajacy:

Wracając do tematu to te dwie wiadomosci od doni i marco oznaczają, że producenci pewnie zdecydowali się postawić na nowych :bravo:

Już za nie cały miesiac rusza nowa edycja, pewnie teraz już dopinają wszystko na ostatni guzik. Ja jestem ciekawy jak tam się trzyma dom, może ktos ma już jakies wiesci jak będzie wyglądał? Albo jakies zdjecia satelitarne?

Pudelek

Cytat: jokeruuu przydał by się jakis szpieg w endemolu, ale (o ile dobrze wiem) żadnego nie ma :znikajacy:

Może się jeszcze jakis pojawi  :los: .

Cytat: jokerWracając do tematu to te dwie wiadomosci od doni i marco oznaczają, że producenci pewnie zdecydowali się postawić na nowych :bravo:

No nie wiem. Pewnie byli jeszcze inni "znani z tego, że są znani". Niektórzy obstawiają Kasię z Robinsona. Do Baru VI nie weszła. O ile próbowala teraz, to pewnie TV 4 z chęcia przygarnie gwiazdkę TVNu.

voytasss

:))) ja juz sie nie moge doczekac juz nakrecam moja babcie ;p do ktorej bede chodizc codziennie i bede ogladac ;p hehe bo sam w chacie nie mam TV...

Jesli chodzi o casting to czytalem w jednym zartykulow ze w Poznaniu bylo okolo 100 ludzi chetnych. Ja w sumei tez chcialem jechac tylko ze casting odbywal sie 16 a ja konczylem 18 lat 17 czerwca wiec nie bylo szans :/

Chcialbym zeby w prograMIE BYli jacys kolorowi ucztesnicy nie chcialbym zadnych wulgarnych postaci bo to wcale nie uatrakcyjnia porgramu jesli ktos co chwile krzyczy K...a ^^ oby program byl w takim samym dobrym stylu jak BB1 :) albo jak BB7 w Niemczech :D

:))

slaverus

Jak donosi tygodnik "Wprost" < nr 30/2007> w kolejnej edycji Big Brothera w TV4 znajdzie się
lider zespołu Apteka,   Jędrzej "KODYM" Kodymowski. Ma on nadzieję, że powtórzy sukces Dody, której w karierze pomógł występ w reality - show Bar.

Toni

Widze Voytasss że oglądałes BB 7 w Niemczech.Bombowa edycja to była,działo się w niej działo...ze względu że bardzo dobvrze zostali dobrani uczestnicy.Oby u nas też się udało ich dobrze dobrać a będzie oke. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

neleh

Dowiedziałem się że w tym roku do domu Wielkiego Brata z castingu z Londynu wprowadzi się dj Gerardski!!!

Pudelek

A kto to znowu? (No tak dj :los: ale i tak goscia nie kojarzę). Czyżby w "Tańcu z gwiazdami" go nie chcieli?  :devil:

Showmag

eee... że to niby jakas gwiazdka?
nawet pudelek o nim nie wspomina :devil:

Pudelek

O kurde Pani NIE WIEM ma szansę na udział! Oni chyba chcą jakis cyrk zrobić! W 40 jest jeszcze Dominika i narzeczona Marco. No i jakas laska która brała udział w "Grasz czy nie grasz".

Toni

Jak dla mnie uczestnicy tzn narazie ta 40tka jest barwna,ale niemalże wszyscy jakby są tacy sami.Nie ma kontrastu między nimi.Zobaczymy jak będzie z wybraną 12tką 2 wrzesnia,sądzę że zmienie wówczas zdanie.Na dzis dzień tak sobie co do uczestników.PS MAM NADZIEJĘ ŻE KASIA SZAFRON NIE BĘDZIE W TEJ 12TCE!

Pudelek

Kasia nie pokazała nic specjalnego w Barze 6. Pokazywana była ciągle w związku z Marco. Może teraz chcą jej dać możliwosć na indywidualne zaprezentowanie tego co nie zdążyła przez 3 tygodnie w Barze.

Toni

BIG NIE dla Kasi Szafron i co po niektórych innych.

Pudelek

Kasia rzeczywiscie nie wydaje się wystarczająco ciekawa.
Mężczyźni prezentują się o wiele ciekawiej od dziewczyn, które dzielą się na trzy grupy: "blondynki", egocentryczki i "ciche wody" :los:.