Wyprawa Robinson 2004 - muzyka

Zaczęty przez limak86, Wt, 26 Paź 2004, 22:32:05

limak86

Czy wie ktos, kto wykonuje muzykę, która towarzyszy w postaci dżinglów "Wyprawie Robinsona". A może ktos ma i mógłby udostępnić... To samo pytanie tyczy się również "Kawalera do wzięcia". Tam też była bardzo ładna muzyka :)

xxx

jesli znasz autora to bedzie łatwiej jesli nie .... to lekko trudniej, a nie wiesz przypadkiem czy w czasie napisow koncowych nie ma jakiejs wzmianki kto jest autorem muzyki ?

limak86

Nie wiem, ale zwrócę na to uwagę przy najbliższej okazji :)

Showmag

podobno są szanse na to, ze wydany zostanie soundtrack z muzyką z Robinsona :D

Mateusz

Posłuchać tych muzyczek, można na stronie głównej tego programu  :gwizd:

limak86

Cytat: Adminpodobno są szanse na to, ze wydany zostanie soundtrack z muzyką z Robinsona :D

Super, fajnie by było :)

Cytat: MateuszPosłuchać tych muzyczek, można na stronie głównej tego programu  :gwizd:

Wiem, już dawno je mam zapisane nawet na kompie, ale to, mimo wszystko, nie to samo. Nie są wszystkie, dwie się powtarzają, jedna się urywa ;/

_Rosa

Muzyka z różnych edycji jest TU
Sa tu kawalki z roznych edycji (muzyczka do naszego Robinsona zostala wzieta przynajmniej częsciowo z SurvivorUK)

klemek

Dzieki za ten link, muzyka jest swietna. Mi osobiscie najbardziej sie podobał pewien fragment z naszego polskiego Robinsona kiedy Kuba grał na bębnie i tak fajnie krzyczał " Malezja, MAlezja ". To było super!!

podmark

MUZYCZKA Z POLSKIEJ EDYCJI JEST SPOKO, ALE BARDZIEJ PODOBA MI SIę MUZA Z PIERWSZEJ EDYCJI "SURVIVOR" Z USA. A WY CO O NIEJ sądzicie?

Luxis

mi się wszystkie podobają, najbardziej jednak z polskiej i amerykańskiej i szwedzkiej
wogóle nic niewiem czy była niemiecka edycja (napewno była) ale nic o niej niewem, choć oglądam dużo niemieckich kanałów, tam nigdy nic takiego niewidziałe,  tylko DSCHUNGEL STARS, to podobne, tylko krócej i ze znanymi osobami i maja trochę lżej
może wy cos wiecie?

szymoncz

Wogle i z Survivora fajna jest muztyczka, ale z robinsona lepsza :]

alexander

W Robinsowie byla super muza mam sciagniete a w survivorze mam 1 i jest super!!!!!! ale nie a z tak jak nasza hehheehh

podmark

Nasza muzyka była fajna, ale chciałbym posłuchać muzy z wersji rosyjskiej, ciekawe, jaką mieli...

PIO

Muzyka z naszego Robinsona jest dostępna na oficjalnej stronie programu. Niestety da jej się tylko odsłuchać. Nie da się  niestety sciągnąć

limak86

Cytat: PIOMuzyka z naszego Robinsona jest dostępna na oficjalnej stronie programu. Niestety da jej się tylko odsłuchać. Nie da się  niestety sciągnąć

Jak ktos chce, to można i sciągnąć na dysk... a własciwie 'nagrać' i zapisać :) Dla chcącego, nic trudnego :)