Survivor 08: All Stars

Zaczęty przez Rosa, Pt, 06 Maj 2005, 11:10:11

joker

Ja oglądam sporadycznie, narazie tylko 2 odcinki widziałem - jakos zawsze mi umknie :(
Jesli le mówię to mnie poprawcie, ale to jest chyba pierwsza edycja z 3 drużynami, czy ktos może wie jak to komentowano w ameryce (pozytywnie/negatywnie)?
Ogólnie mi też się podoba, zresztą jak każdy sezon Survivor, troche szkoda mi było Jenny kiedy odchodziła, myslę że nie powinna w ogole tam jechać, ale podjęła słuszną decyzję

joker

Chyba zmienili porę emisji - w dzisiejszym programie, Survivor na AXN jest o godzinie 18:15 i 19:10

podmark

Już tydzień temu nie nadano programu o 16:25, a godzinę póniej. Może to i dobrze - latem popołudnia nie spędza się przed tv. Choć dzisiaj nieco żałuję, bo muszę wyjechać i zobaczę dopiero (  :devil: ) jutro. A jakos bardziej podchodzi mi oglądanie tego w soboty.

Exile

Dokładnie, ja mogłem dzis zobaczyć tylko pierwszy odc. ale nic nie straciłem, bo drugi był A Closer Look :)

Thorvald

Mnie wystarczą odcinki 1, closer look, finał i reunion

Ta edycja jest dla mnie fajna, ale nie najlepsza (uzasadnienie - powinni zrobic mniej wiecej po tyle samo osób z każdej poprzedniej edycji; nierównomierne " rozłożenie" osób w szczepach)... Najbardziej podobają mi się edycje Amazonia, Wyspy Perłowe i Palau ( chociaz tutaj Koror miał taką straszną przewagę , oraz dwie osoby praktycznie w ogóle nie grały )

Exile

Jak możesz oceniać edycję na podstawie 4 odcinków?

Dzis obejrzałem Closer Looka - swietnie parodiowali radę Saboga :D Najlepsza była Sue...

Exile

No ta edycja jest boska :) :los: Cieszę się, że wywalili Lexa - on niech się nie burzy, tak samo postąpił z Ethanem. Dzisiejsze odcinki też swietne. Shii Ann im pokazała :D

Korot7

Shi rlz ale wyleci niestety:( ale Lex sie do przyjazni odwolywal a co zrobil wczesniej z kumplem.... Ale i tak dobrze gral tylko ten debil rob go wywalil. No normalnie od Markizow nie trwaie czlowieka

Exile

Korot7,  ja znam kolejnosć eliminacji, ale nie wszyscy chcą ją poznać i wolą mieć niespodzianke dlatego nie mów kto wyleci następny... :/

Zauważyliscie, że jak jest zapowiadany jakis twist w grze, to kamerka leci na Shii Ann i jej rozdziawone usta? :D Tak było w Tajlandii i tak jest w starsach :D

joker

heh też to obczaiłem, pewnie dlatego, że robi najsmieszniejszą minę z kategorii "zaskoczenie". Czasem nabieram podejrzeń, że puszczają ciąglę tą samą minę, bo aż nie chce mi sie wierzyć, że ona tak cały czas :?!:

Thorvald

Cytat: ExileJak możesz oceniać edycję na podstawie 4 odcinków?

Nie oceniam na podstawie tych 4 odcinkw tylko na podstawie obejrzenia calego sezonu i mowie ze wystarcya mi te 4 odcinki.

Co do Shi-Ann - Lubie ja, a ta minka jest boska

Sylvia2307

Ehh... ten Richard czy jak mu tam mnie wpienia, nie lubię goscia i już. Podobał mi się tan odcinek co Jenna M. odeszła z Mogo Mogo.

kluz_kaa

Dla mnie ta seria jest o tyle ciekawa, gdyż wszyscy wiedzą o co w tej grze chodzi i jak grać, ażdy ma swoją strategię. Jak narazie mam dosć Roba, (podobnie jak w serii Marquesas z resztą) natomiast mam nadzieję, że sezon wygra Rupert, gdyż jak dla mnie jest najlepszy z pozostałej 4, swoją drogą był on najlepszym zawodnikiem w edycji Pearl Islands. Pomimo tego, że nie wygrał, widzom zapadł najbardziej w pamięć... no nie licząc Jony'ego FairPlay'a :D

NC94

Rupert?! Ja się zastanawiam jak to możliwe, że zaszedł tak daleko. Nie ma żadnej strategii i wogóle nie potrafi grać, tylko ryby łowi.

Korot7

Eee tam on tak jak Big Tom uczepił się sojuszu i wiezie go Rob tylko Tom odleciał a on jeszcze troche został. Widocznie był ważniejszy dla Mariano