Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

donia

Kochani...nie przypuszczalam...ze moja osoba wywola takie oburzenie i sprzeciw forumowiczow....Tak...Polacy maja wciaz jakis problem....i dlatego wciaz rozwazam mozliwosc zrezygnowania z programu....Z ludzka zasciankowoscia sie nie wygra....moze sprobuje w zzgranicznej produkcji....by nikogo w oczy nie kolic.pozdrawiam.

joker

jakie tam oburzenie?! To że forum się troche obudziło to nie znaczy zaraz, że zapanował jakis sprzeciw ;) A dyskusja toczy się nie nad Twoją osobą, tylko nad ogólnymi powrotami gwiazdek BB - mówilismy też o Klaudiuszu, Frytce i innych.
p.s. gdzie jak gdzie, ale na tym forum próżno szukać ludzi zasciankowych, każdy ma poprostu swoje zdanie na temat formuły i zasad programu.

Rosa

Cytat: doniaKochani...nie przypuszczalam...ze moja osoba wywola takie oburzenie i sprzeciw forumowiczow....Tak...Polacy maja wciaz jakis problem....i dlatego wciaz rozwazam mozliwosc zrezygnowania z programu....Z ludzka zasciankowoscia sie nie wygra....moze sprobuje w zzgranicznej produkcji....by nikogo w oczy nie kolic.pozdrawiam.
No ja przepraszam ale jak kogos w jakikolwiek sposób zrażają BARDZO grzeczne uwagi na jakims małym forum to dla własnego zdrowia nie powinien się pchac do programu po którym będzie obsmarowany na wszelkie sposoby zarówno w brukowcach jak i w internecie.
I to dotyczy wszystkich ktorzy chcą brac udział w takich programach. Jak nie lubicie lub nie potraficie sobie poradzić z krytyką to RSy są po prostu nie dla was.

donia

Czy ktos z Was...forumowiczow...startowal do Big Brathe?

Dj Dexter

slaverus

Dominika nie przejmuj się słowami krytyki forumowiczów ! Każdy ma prawo mies swoje zdanie. Jednym nie podobają się powroty eks-uczestników reality-tv, inni uwaąają ze może być ciekawie.  Ja należę, co prawda,   do tych pierwszych, ale Kobieto masz szansę się dostać,  to z niej korzystaj ! Powodzenia...

Exile

Ja jestem przeciw powrotom, ale takim jak Frytka w Barze. Po kilku latach ludzie zapomnieli nawet, że było cos takiego jak Gladiatorzy i o co w tym chodziło (poza nami, fanami RSów). Także Doniu, STARTUJ! Będziesz dla ludzi takim samym nowym uczestnikiem jak reszta!

Nerox

Dominika możesz napisać jacy wydają się potencjalni uczestnicy i jaka jest rozpiętosć wieku między nimi?

donia

Misz-masz....przekroj polskiego spoleczenstwa....takiej mieszanki nigdy nie widzialam....zapowiada sie ciekawie.....Przedzial....19-40

Toni

Nie mogę się doczekać by zobaczyć tą 12tkę, nowy dom, nowe studio skąd będzie nadawany Big Brother -Ring, prowadzących.Wszystko budzi ciekawosć. :zabek:
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

marco

czesc! ja tu jestem nowy :-) i zgadzam się z faktem że powinne być nowe osoby w nowych reality show. Mi się wydaje to normalne. Dlatego nie rozumiem...byłem 2 lata temu w Barze, więc stosunkowo niedawno. Tak na jaj zgłosiłem się do BB, nawet nie byłem w castingu w moim miescie, nie lubię castingów, nawet do Baru się zgłosiłem bo ktos mi o tym namówił. Nie lubię szukać na siłe drogę do mediów...i dlatego wysłałem tylko ankiete BB przez internet. Zadzwonili, to pojechałem do Poznania tylko dlatego że inni kumpli tam ze mną pojechali. Dostałem się do półfinałowego castingu, teraz nie wiadomo co dalej...ale komisja mnie zna, wie kim jestem. Więc dlaczego? Z tego co wiem, to nawet z BB dzwonili do co najmniej jednego uczestnika z Baru 6. Pozdrawiam :-)

donia

Pragne Was poinformowac,ze nie zobaczycie mnie w programie Big Brather:))))))))Dlaczego?Pozostawie to w tajemnicy.Pozdrawiam forumowiczow

podmark

No i teraz narobiłas tajemnic... Wątpię, bys sama się wycofała... Nie wierzę też w to, jakoby miałas odpasć w eliminacjach. Jednak dostrzegam drugie dno w słowach napisanych przez Ciebie: "nie zobaczycie mnie w programie BB" - czyli możliwe, że weźmiesz udział w innym programie :) (Taniec z gwiazdami ? - :) )

Pudelek

Mam nadzieje, że to nie kara za ujawnianie (niewielu) tajemnic Wielkiego Brata.  :los:

Tom Kruz

Cytat: podmarkNo i teraz narobiłas tajemnic... Wątpię, bys sama się wycofała... Nie wierzę też w to, jakoby miałas odpasć w eliminacjach. Jednak dostrzegam drugie dno w słowach napisanych przez Ciebie: "nie zobaczycie mnie w programie BB" - czyli możliwe, że weźmiesz udział w innym programie :) (Taniec z gwiazdami ? - :) )

Ale mnie ubawiłes. Donia i ''Taniec z gwiazdami'' :P