Survivor 11: Guatemala, The Maya Empire

Zaczęty przez Rosa, Śr, 29 Cze 2005, 17:17:37

podmark

W "Survivor" podoba mi się tez to, że przy kazdej edycji zmienia sie logo, na bazie owalu, ale zawsze pojawiają sie jakies szczegoly dotyczące danego miejsca realizacji. Teraz mają fajne do tej edycji w Gwatemalii.

Jesli ktos jest ciekaw, a nie widział zapraszam na www.survivor.com

sharkan

Fajne logo mam nadzieje że doczekamy Survivor Sieberia or Svalbard or Greenland

Rosa

https://cbs.com/primetime/survivor11/
Kampania promocyjna dla ruszającej 15 wrzesnia 11 edycji rusza jak widac juz miesiąc wczesniej.

Luxis

Daje tu fotke, z najnowszej amerykańskiej edycji Survivor:  :aniolek:

Rosa

Rozpoczął się Survivor 11.
Pierwszą niespodzianką był powrót do gry dwóch uczestników poprzedniej edycji. Są pełnoprawnymi graczami z możliwoscią wygranej (malo prawdopodobne bo nowi pewnie do tego nie dopuszczą )
Po przedstawieniu drużyn nastąpiła pierwsza konkurencja w której nagrodą był lepszy obóz oraz ogień, byl to 11 milowy marsz przez dżunglę do nowego miejsca zamieszkania. Okazało sie że jest to jedno z najbardziej ekstremalnych zadań w historii S. Marsz zajął około 24 godzin i zwycięska drużyna zaplaciła bardzo wysoką cenę za wygraną. Z 5 mężczyzn w zespole tylko jeden był w stanie cokolwiek zrobić natomiast pozostalych czterech uległo totalnemu odwodnieniu oraz wyczerpaniu i jedyne do czego byli zdolni to wymiotowanie i leżenie plackiem na ziemi (jeden tracil nawet chwilami swiadomosc), dodatkowo jeden z nich został pokaleczony przez spadającą kolczastą gałą a inny zerwał lub naderwal  sobie mięsnie w ramieniu. O dziwo kobiety przetwały ten marsz w calkiem niezłym stanie bez żadnych fizycznych dolegliwosci.
A resztę należy obejrzeć :)

Showmag

Rozpoczęto emisję "Survivor 11: Guatemala"
Sobota, 17.09.2005, 23:59

W czwartek, w Stanach Zjednoczonych, rozpoczęto emisję jedenastej edycji "Survivor". W reality show bierze udział 18 zawodników, podzielonych na dwa rywalizujące plemiona. Wsród nich znaleli się między innymi Stephanie i Bobby Jon- uczestnicy wczesniejszych wersji programu. Tym razem akcja widowiska rozgrywa się w Gwatemali, w otoczeniu piramid Majów. Po 39 dniach pozostanie tylko jedna osoba, która zostanie zwycięzcą i otrzyma milion dolarów. "Survivor 11: Guatemala- The Maya Empire" emitowany jest w każdy czwartek na antenie CBS.

[showmag.info]

Mau

CytatA resztę należy obejrzeć
:ragrh:  zabiję      :ragrh:    :dziad:    :wlosy:    :wrr:  

;(    ;(    ;(    ;(
radioactive. dalej zła

alexander

Premierowy, otwierający 11 sezon reality "Survivor". Ta edycja Survivor - Guatemala przed telewizory w dniu premierowego odcinka zgromadziała 18,4 mln ludzi! Jednak to nic w porównaniu z oglądalnoscią 10 sezonu "Survivor Vanatau" ta wynik wynosił : ponad 20 mln ludzi!! Program cieszy się dużą popularnoscią i już wczesniej ustalono ,że powstanie: 12,13,14 i 15 edycja! Przy kolejnych edycjach życzymy kolejnych sukcesów telewizji CBS.

Rosa

Cytat: alexanderProgram cieszy się dużą popularnoscią i już wczesniej ustalono ,że powstanie: 12,13,14 i 15 edycja! Przy kolejnych edycjach życzymy kolejnych sukcesów telewizji CBS.
Nie wiem skąd masz to info ale z tego co wiem to od początku umowa z M Burnettem i J Probstem obejmowała 12 sezonów i ta 12 jest pewna natomiast co do 13+ to raczej powstaną ze względu na wysoka oglądalnosc ale z pewnoscią nic nie jest to jeszcze postanowione i wciąz trwają negocjacje. (Osobiscie to myslę że nawet jak Probst się nie zgodzi to zmiana prowadzącego po 12 sezonach moze nawet wyjsc programowi na dobre)

Showmag

Danni wygrała "Survivor 11: Guatemala"
Sobota, 17.12.2005, 17:19

W niedzielę w Stanach Zjednoczonych zakończyła się emisja jedenastej edycji "Surivor", najpopularniejszego reality show. Przez 39 dni 18 osób walczyło o przetrwanie w Gwatemali, dawnym imperium Majów. Stosunkiem głosów 6:1, zwyciężczynią programu została 30-letnia Danni Boatwright, która zdobyła tytuł ostatniego Ocalałego, samochód 2006 Pontiac Torrent i milion dolarów. Drugie miejsce i 100 tysięcy dolarów zdobyła 25-letnia Stephanie LaGrossa- bohaterka dziesiątej edycji widowiska, która w "Survivor 11: Guatemala" uzyskała status lidera i rozdawała większosć kart. Niestety, rozgoryczone siedmioosobowe jury (w skład którego weszli głównie odrzuceni decyzją Stephanie uczestnicy), postanowiło nie przyznawać jej zwycięstwa. Steph stała się rekordzistką "Survivor": w dwóch edycjach wzięła udział w 46 konkurencjach i 25 Radach Plemienia. Kolejna edycja "Survivor" jak zwykle wzbudziła ogromne zainteresowanie wsród widzów. Srednio program oglądało 21 milionów osób. Dwunastą edycję będzie można sledzić od lutego lub marca 2006 roku w stacji CBS.

[showmag.info]

Showmag

Zginął syn uczestniczki "Survivor Guatemala"
Piątek, 18.08.2006, 23:36

W poniedziałkową noc smiercią tragiczną zmarł 17 letni Nicholas, jedyny syn Lydii Morales - uczestniczki "Survivor 11: Guatemala". Nicholas i jego przyjaciel zginęli, gdy samochód, którym jechali, wpadł na inny pojazd i roztrzaskał się na latarni. Z wypadku cało wyszli kierowca oraz pasażer przedniego siedzenia. Na razie nie są znane przyczyny zdarzenia, ale swiadkowie mówią, że w wypadku uczestniczył jeszcze jeden samochód. Prawdopodobne, że oba auta brały udział w wyscigu.

[Reality-tv.pl]

Korot7

według mnie Gwatemala to była chyba ostatnia edycja, która oglądało sie  z pasją.

Exile

A ja dostałem maila od AXNu, pytalem sie co z Survivor po serii All-Stars. Jeszcze zasugerowałem im maraton edycji 1-3:
Witamy,
mamy nadzieję, że wkrótce wyemitujemy również XI sezon Robinsonów, jednak na razie nie jestesmy w stanie potwierdzić tego, ani nawet okreslić kiedy w przybliżeniu byłoby to możliwe.
Pomysł z maratonami pierwszych trzech sezonów jest swietny, i zgłosimy go do naszego działu programowego, jesli tylko będzie możliwosć przeprowadzenia takiego maratonu na pewno zostanie ona rozważona.

Dziękujemy za wiadomosć
Zespół AXN

www.axn.pl
TELEWIZJA AKCJI

kluz_kaa

Exile, odpisali? Nie może być! :P Jedynasty sezon to Survivor: Guatemala, The Mayan Empire - może być ciekawie ;) Już się nie mogę doczekać :D Własnie tak patrzyłem sobie, na program i myslałem, że po 18. odcinku (ostatnim) All-Stars, będzie 11. sezon, ale jest maraton LOST :)

Czekam na info na stronie AXN, co do SURVIVOR: Guatemala, The Mayan Empire :)
Aczkolwiek, pomysł z maratonem serii 1-3 jest dobry, fajnie będzie sobie przypomnieć jak grali uczestnicy All-Stars :D

Exile

Odpisali, ale po 2 albo i więcej tygodniach. Więc nie sprawdziła sie teoria, że jak chcą odpisać to robią to po 2 dniach. Na dniach opublikuja wrzesniowy program, zobaczymy co się pojawi.
Może Admin wydzieli temat: AXN spekulacje :los: :P