Menu główne

Agent

Zaczęty przez Showmag, Pt, 14 Mar 2005, 00:20:17

Pudelek

Ja tam nie mam programu do sciągniecia. Żaluje. Musze go zainstalować i nauczyć się go obsługiwać. Bo gdzies też widziałe całe odcinki "Wszystko o Miriam" do sciągnięcia przez e-Mule.

julka

agent 1 i 2 edycja były rewelacyjne...szczególnie agenci..Agnieszka i Mirek.Wiecie co się teraz dzieje z Mirkiem?

sharkan

a ja dobrze wytypowalem agenta w 1 edycji a w 2 wiedzialem kto nim jest od  3 odc :P
a w trzeciej nie

Pudelek

Ja tam dobrze typowałem wszystkich agentów . . . dopiero w ostatnich finałowych odcinkach  :P .

Luxis

a ja mało pamiętam Agenta... :( i chciałbym aby go powtórzyli i wtedy son\bie bardziej przypomne, bo mało już pamiętam z tamtych "dobrych" czasów dla reality shows :( ;

Pudelek

Jutro (piątek 20.I) w "Rozmowach w toku" w odcinku zatytułowanym "Babcia też człowiek" wystąpi Iza z pierwszej edycji Agenta.
Na oficjalnej stronie progrmau "Rozmowy w toku" napisano:

(...) Czy jednak nie brakuje im takiego domowego, babcinego ciepła? Czy nie chciałyby znów stać się babciami z kuchni pachnącej pierogami i konfiturami?
Taką opcję zdecydowanie odrzuca Iza. Poznaliscie ją w realityshow "Agent". W piątek przypomnimy Wam fragment tego programu - sami będziecie mogli zobaczyć, na co stać Izę! Dlaczego ona woli być tak aktywną osobą, zamiast zająć się gotowaniem obiadów dla wnuka?

Pudelek

Eeee tam. Pewnie pokaża jakies mniej ciekawe urywki z samą Izą.

Luxis

łeee, i nic tam niebyło takiego z Agenta... tylko urywek jak skoczyła z boungee... :/ myslałem, że będzie cos więcej... I niemyslałem, że ta Iza to taka "babcia" ;)

Showmag

Iza Lubas w "Rozmowach w Toku"

W dzisiejszym talk-show "Rozmowy w Toku", zatytułowanym "Babcia też człowiek", wystąpiły nietuzinkowe babcie: studiujące, prowadzące aktywny tryb życia, uwielbiające tańczyć, prowadzące program w telewizji oraz przyzwyczajone do występów na wybiegu i prezentowania dosć awangardowej mody. Wsród gosci znalazła się 54-letnia dzis Iza Lubas, która w 2000 roku wzięła udział w pierwszej edycji reality show "Agent". Ewa Drzyzga pytała zaproszone panie, czy nie brakuje im domowego, babcinego ciepła oraz czy nie chciałyby znów stać się babciami z kuchni pachnącej pierogami i konfiturami. Iza, która występując "Agencie" dokonała wielu wyczynów: między innymi skoczyła na bungee, zdecydowanie odrzuciła taką opcję.

[showmag.info]

fryz22

Slyszalem jakies plotki ze miesiecznik "Playboy" traci na popularnosci. Moze prowadzacy AGENTA nie daje rady jako redaktor naczelny wspomnianego czasopisma :hmm:

Pudelek

W piątek w "Rozmowach w toku" w odcinku pt. "Sex przedłuża życie" pojawiła się Iza z I edycji Agenta. W zasadzie się wogóle nie zmieniła z wyglądu. Siedziała wsród publicznosci i tylko raz zabrała głos. Z tego co pamiętam to jej kolejny odcinek "Rozmów w toku". Poprzednio pojawiła się w odcinku o podobnej tematyce.

Luxis

Tez to oglądałem, bardzo smieszny odcinek :P Ale Iza tam co chwila się udzielała, nie tylko raz. Cały czas cos mówiła, chyba ze 4 czy 5 razy.

joker

Łuki: Namęczyłem się, naszukałem, ale znalazłem Ci tą agentową czcionkę. Nie próbowałem jej więc nie daję sobie ręki uciąć, że to ta i że działa.

Czcionka AGENT realitynet.org

Luxis

Dzięki, jestes zajebisty  :yeah:  , ja tego nigdzie nie mogłem znaleźć :/ bardzo mi było to potrzebne do jutra, na szczęscie zdąże, thx jeszcze raz  :prosi:  :]

P.S.Był to mój 1500 post  :aniolek: yeaaaaaa :bravo:  :wisienka:

podmark

Własnie oglądałem archiwalne odcinki pierwszego "Agenta" i zdziwiła mnie jedna rzecz - Meller na początku powiedział, że w puli jest 200 tysięcy złotych. Jednak po podliczeniu wszystkich pieniędzy, które mieli do wygrania uczestnicy wyszło ... ponad 360 tysięcy  :buzz: . Wychodzi na to, że albo zwiększali stawki zadań podczas gry, albo Meller nie wiedział, co mówi :)