Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

donia

A jak myslicie:)Chcielibyscie obejrzec Donie?

Tak jestem w trzydziestce z miasta Wroclaw:)

Toni

Moim zdaniem nie powinno być tak, że uczestnikiem znów zostaje któras ze "znanych" osób będących w innym z programu reality, jak np ktos zAmazonek, Gladiatorów itp.We mnei wzbudziło by to niechęc.Wolę już poznać nowych ludzi niż oglądać twarze które niegdys można było oglądać.Z reality to ja tylko jestem za Big Brother.Nie popieram innych dziwnych kopii.Big Borother był pierwszym takim projektem, a co pierwsze jest najlepsze.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

slaverus

Moim zdaniem też w BB 4.1 nie powinny pojawić się eks-uczestnicy, jakis wczesn9ejszych programów reality show. Trzeba stawiać na nowych. Pamiętam, jak nie mogłem zniesć w "wyprawie robinson"  Kena z 3.edycji BB. Nie można było normalnie tego oglądać; całe szczęscie koes szybko zrezygnował z programu.

Co do prowadzących BB w tv4 uważam, że na pewno nie będą to uczestnicy TVN-owskich BB. Raczej realizatorzy postawią na jakąs znaną twarz z tv i do tego dadzą jakiegos radiowca z doswiadczeniem, niekoniecznie popularnego.

Co byscie powiedzieli na duet prowadzących z "idola', tj. P. Jaskółska i M. Rock ?

Toni

Moje zdanie brzmi: uczestnikom z 3ech poprzednich edycji Big Brother bąd innych programów reality jako uczestnicy Big Brother 4 mówię stanowcze NIE. Tym bardziej,iż Big Brother wraca po 5cioletniej przerwie,na samym starcie byłby falstart. Ludzie zrazili by się tym podczas gdy włączają Start Big Brother 4 i widzą znów twarze ludzi których ogladali kilka lat temu.Nowy Big Brother 4 to nowi ludzie. Może uda się TV4 wybrać takich ludzi,których będzie się pamiętać po 6ciu latach jak niektórzy z uczestników 1szej edycji. Duży plus i tak dla TV4 za odwagę w wznowieniu Wielkiego Brata i liczę, że nie będzie to powrót Wielkiego Brata na 3 miesiące.

podmark

Drogi kolego, ja Ci nie bronię mieć własnego zdania, nie pisz tylko posta pod postem :).

Oglądalnosć "Tańca z Gwiazdami" nie spada z edycji na edycję, jak można wywnioskować z Twojego posta. Do trzeciej edycji oglądalnosć wzrastała, czwarta miała bardzo dobre wyniki, piąta spadła, ale to zasługa konkurencji w postaci "Rancza" i "Skazanego na smierć".

Co do wywiadu z Ostaszkiewiczem. to zauważył on, że w wielu krajach nadal jest, ale przecież jest też sporo państw, gdzie BB się nie przyjął. W wielu krajach program również powraca po kilku latach przerwy.

podmark

No no Dominiko - brawo... Moim zdaniem, możesz już sobie załatwiać urlop od wrzesnia. Wg. mnie Twoja osoba w "Big Brotherze" to więcej niż pewne. Sam, gdybym był producentem, zaprosiłbym Cię do udziału. Nie obraź się, ale jestes atrakcyjnym towarem do reality show.

Luxis

Dominiko, dla mnie też to oczywista sprawa i życzę powodzenia w programie ;) nie zapomnij o naszym forum po BB 4.1 ;) hehe, bo na pewno sie dostaniesz

mesto

no to i ja gratuluję jak już wszyscy. ;]

donia

Zwariowaliscie:)Ale to mile...ze we mnie wierzycie.Jesli sie dostane...udowodnie wszystkim...ze procz przeszlosci...mam cos jeszcze do pokazania.Chce sie bawic....bo tego mi zabraklo w gladiatorach...I bede pamietac o Was....bo jestescie moja forumowicz rodzinka.pozdrawiam wszystkich.

Toni

Nie popieram tego, by w programie pojawiły sie znów te same twarze co sprzed kilka lat. Nowa edycja to dla mnie nowi ludzie. Jesli zobaczę jakies twarze z poprzednich reality-show zniechęci mnie to do oglądania programu.

podmark

Oj Toni, przynudzasz... Jedna osoba z reality show sprzed kilku lat (nota bene - wiesz chociaż, jak wygląda Dominika, że mówisz "znana twarz"?) nie zaszkodzi, a udział Donii z całą pewnoscią doda wszystkiemu pikanterii. Oczywiscie jedna, dwie osoby to maksimum - powinno się postawić na nowe osoby.

Jesli zniechęci Cię to do oglądania reality, to przykro - jedna osoba w górę lub w dół to nic strasznego :).

donia

A moze Toni ma racje......sama nie wiem.....nie chce nikogo zniechecac do programu...

Toni

Nie sądze,żeby tylko mnie zniechęciło oglądać osoby oglądane wczesniej.1dna osoba znana to 1dna osoba za dużo.Nie bazujmy na kims bądź na czyms co było.Jest wiele innych ludzi mogących wniesć pikanterię.Oczywiscie,że osoby uczestniczące kilka lat wstecz w reality programach mogą się zgłaszać,ale producenci i realizatorzy powinni mieć trochę rozsądku i dać szansę innym ludziom.Ps Tak apropo to gdybym nie wiedział kto to taki Dominika to bym napisał że jej nie znam.

podmark

Donia - Ty się Tonim nie przejmuj... On ma czasami smieszne i nieuzasadnione niczym pomysły. Np. produkowanie kolejnych edycji BB, dopóki nie skończą się pomysły, nawet przy bardzo małej oglądalnosci.

Dominika - idź i pokaż wszystkim, że jestes normalną osobą, a nie jakims stworem, za jakiego uważali Cię ludzie podczas "Gladiatorów", że też masz uczucia i jestes wartosciową osobą, nie ważne, co było, ważne, co będzie !

Exile

Toni, jak sądzisz ile % osób pamięta kim jest Dominika? Może kilka fanatyków... Co innego, gdyby w nowym BB wystartowały naprawdę rozpoznawalne twarze z poprzednich RSów np Gulczas, Manuela czy Klaudiusz..