Taniec z Gwiazdami 06

Zaczęty przez Pudelek, Wt, 24 Kwi 2007, 18:56:00

napewno zatańczy

mysle że zatańczy w 6 edyci agnieszKA WŁodarczyk ,AGNIESZKA DYGANT I PONOWNIE OMENA.M

REDAKCJA ZUZANNA

podmark

@napewno zatańczy - we dziecko nie chrzań. jak ktos może tańczyć w dwóch edycjach ? Przecież to nie Mroczki. I do Twojej informacji - Agnieszka Włodarczyk już tańczyła w pierwszej edycji ! Trol !!

brunettka17

gdyby wystartowała szósta edycja tańca z gwiazdami tylko trzeba by pomysleć o zmianie formuły...ja najchętniej zobaczyłabym w niej anie muchę anetę zając p.małaszyńskiego b.szyca

Showmag

"Taniec z Gwiazdami" z córką Leppera?
W polskich edycjach "Tańca z Gwiazdami" bardzo często występują m.in. córki polityków. I wygląda na to, że stało się to niepisaną tradycją.

Jak do tej pory w "Tańcu z Gwiazdami" można było zobaczyć Aleksandrę Kwasniewską, Marię Wiktorię Wałęsę i Katarzynę Tusk. Prawdopodobnie w kolejnej edycji na parkiecie zatańczy 19-letnia córka wicepremiera Andrzeja Leppera, Renata. Córka lidera Samoobrony jest absolwentką liceum w Darłowie i jak sama przyznaje, jest fanką tańca i telewizyjnego show. "Oglądała każdy program, zawsze miała swojego faworyta, któremu mocno kibicowała" - zdradza osoba z bliskiego otoczenia córki wicepremiera.

Wiadomosć o udziale córki wiceministra nie jest potwierdzona, tak jak i wczesniejsze doniesienia odnosnie obsady szóstej edycji "Tańca z Gwiazdami". Wsród nazwisk, które pojawiły się do tej pory, znalazła się m.in. czeska piosenkarka Helena Vondrackova. Kolejna odsłona popularnego show już na jesieni.

[Pudelek.pl]

joker

Dzisiejsze (wczorajsze) "Twoje Imperium" donosi, że Natasza Urbańska (PdE 2007) jest namawiana przez TVN do udziału w szóstej (i ostatniej) edycji "Tańca z Gwiazdami", który wystartuje dziewiątego wrzesnia. Organizatorzy chcą, by ostatni sezon miał najsilniejszą ekipę uczestników. Dodatkowo, par tanecznych będzie aż czternascie i zastosowany zostanie inny format eliminacji co jeszcze bardziej wydłuży program.

eurovision-news.eblog.pl

Showmag

Renata Lepper może wystąpić w "Tańcu z Gwiazdami"
Wszystko wskazuje na to, że w jesiennej edycji "Tańca z Gwiazdami" pojawi się Renata Lepper - donosi najnowszy numer tygodnika "Polityka". Renata jest najmłodszym, trzecim dzieckiem wicepremiera. Dotychczas ojciec chronił swoją rodzinę przed kamerami.

"Są młodzi i chcę ich trzymać z dala od mediów" - "Polityka" cytuje słowa Leppera. Ale wicepremier po tanecznych sukcesach córek swoich konkurentów politycznych zapowiedział, że gdyby któres z jego dzieci postanowiło pokazać się w show, to na pewno nie będzie im zabraniał. Dotychczas w "Tańcu z Gwiazdami" wystąpiły Aleksandra Kwasniewska, Maria Wiktoria Wałęsa i Katarzyna Tusk.

[Polityka / Onet.pl]

Luxis

ciekawy jestem, kto wystapi w ostatnim sezonie TzG :) nie mam tym razem żadnych przeczuć, bo nasze "gwiazdki" się strasznie wszystkiego boją... a co myslicie o Frytce?? :P hehe

Luxis

na pudelku czy kozaczku była lista nieoficjalna całej 12, ale sądze, że to plotki, bo jesli lista by się potwierdziła, to wróżę sukces, bo naprawde gwiazdy tam wystepują.
I była to chyba zwykłą plotka, bo Natasza już tego nie potweirdza, bo teraz będzie tylko w TVP1:
Cytat: NataszaJesienią nie planuję udziału w programach rozrywkowych innych stacji telewizyjnych, gdyż udział w nowym projekcie TVP1 jest dla mnie ogromnym wyzwaniem zawodowym i już teraz wymaga ode mnie dużego zaangażowania -dodaje Natasza Urbańska.

nie sądzicie, że trochę za dużo programów o tańcu powstaje na ten sezon?? dobrze, że choć taniec z gwiazdami sie kończy w tym sezonie..
TVP 2 ma Taniec na Lodzie, TVP1 ten show taneczno-muzyczny Nataszy, TVN You can Dance i Taniec 6, Polsat tylko nie ma, albo i ma ale ja nic nie wiem na ten temat, nie pamiętam dokładnie.

Showmag

Premiera "Tańca z Gwiazdami 6" już 9 wrzesnia
Już 9 wrzesnia rozpocznie się szósta edycja programu "Taniec z Gwiazdami". Producenci zapewniają, że będzie to zarazem ostatnia edycja show, w której weźmie udział najsilniejsza obsada.

Edward Miszczak - dyrektor programowy TVN, powiedział, że najbardziej zależy mu na zaangażowaniu Agnieszki Dygant. Mówi się, że zaproponowano jej aż 12 tysięcy złotych za odcinek.

Podobno w programie ma wziąć udział córka Andrzeja Leppera, a także Justyna Steczkowska, której udział w widowisku mógłby pomóc w promocji nowej płyty. Wsród potencjalnych uczestników wymienia się także takie nazwiska: Natalia Kukulska, Natasza Urbańska, Magdalena Schejbal, Anna Guzik, Weronika Rosati, Katarzyna Bujakiewicz, Urszula Dębska, Tomasz Kot, Borys Szyc, Maciej Zakoscielny, Marek Włodarczyk, Jacek Kawalec, Piotr Fronczewski i Tomasz Karolak.

Oficjalna lista uczestników znana będzie dopiero w sierpniu. Emisja "Tańca z Gwiazdami 6" rozpocznie się w niedzielę, 9 wrzesnia. Zmienią się nieco zasady zabawy. W programie wystąpi 14 par, a eliminacja będzie miała miejsce co 2 tygodnie. Jednoczesnie podczas każdej eliminacji z show odpadać będą dwie pary tancerzy. Będzie to ostatnia edycja programu, na którą złoży się 12 epizodów. Pojawią się nowe tańce: salsa, mambo, swing i inne, a choreografię poprowadzi wybitny angielski profesjonalista Colin James. Zobaczymy mistrzowskie pokazy taneczne, a także muzyczne przeboje w wykonaniu znanych wokalistów. Gorąco będzie od pierwszego odcinka - już wtedy odpadnie pierwsza para. W finale tym razem zatańczą trzy pary, a na zwycięzców czekają wielkie nagrody.

Luxis

Jestem ciekawy czy będzie nowa scenografia i czy się cos jeszcze zmieni, bo mam spore wątpliowsci...

Wsród uczestników marzy mi się Alicja Bachleda-Curus oraz Izabela Scorupco...  :aniolek:  szkoda, że ich na 100% nie będzie..
a myslicie, że Shazza, była gwiazda discopolo była by dobra  :devil:  hehe

Pudelek

Nowe zasady w "Tańcu z gwiazdami"

Na oficjalnej stronie programu znajdziecie taki oto komunikat: Będzie to ostatnia, ale naprawdę niezwykła edycja tego programu! Przez dwanascie odcinków o zwycięstwo walczyć będzie aż 14 par. Zobaczymy gwiazdy wielkiego formatu oraz najlepszych tancerzy z poprzednich edycji.
Pojawią się nowe tańce - salsa, mambo, swing i inne, a choreografię poprowadzi wybitny angielski profesjonalista Colin James.
Zobaczymy wspaniałe mistrzowskie pokazy taneczne, a także muzyczne przeboje w wykonaniu znanych wokalistów!
Gorąco będzie od pierwszego odcinka - już wtedy pożegnamy się z pierwszą z gwiazd!
W finale tym razem zatańczą trzy pary, a na zwycięzców czekają wielkie nagrody!
Pudelek.pl

Ewa Szabatin rzuciła faceta
Z kariery też rezygnuje.

Co jest grane, nikt nie wie.
Ewa Szabatin, tancerka, która popularnosć zawdzięcza m.in. Tańcu z gwiazdami, rezygnuje z kariery.
Jak donosi Swiat i ludzie, kilka tygodni temu rozstała się ze swoim narzeczonym (również tancerzem), Jammesem Colinem (na zdjęciu po lewej).
Partnerowi zawodowemu, Stefano Terrazzino, również powiedziała "Pa, pa".
- Zrywam z dotychczasowym życiem - miała wyznać znajomej.
Na pożegnanie zdecydowała się wystąpić w VI edycji Tańca z gwiazdami.
- Znając ją sądzę, że nie rezygnuje ze swiatła reflektorów - mówi jej kolega.
Błagamy - tylko nie seriale!
Kozaczek.pl

Showmag

Helena Vondrackova w "Tańcu z Gwiazdami"?
W szóstej edycji "Tańca z Gwiazdami" prawdopodobnie zobaczymy na parkiecie Helenę Vondrackovą. Słynna piosenkarka miała już wystąpić w poprzedniej edycji programu, jednak wtedy nie udało jej się namówić.

Teraz 60-letnia gwiazda zgodziła się wziąć udział w widowisku, a jej partnerem ma być Milan Placko, z którym tańczyła w słowackiej wersji show.

Przypomnijmy, że wsród potencjalnych uczestników wymieniani są: córka Andrzeja Leppera, Justyna Steczkowska, Natalia Kukulska, Natasza Urbańska, Magdalena Schejbal, Anna Guzik, Weronika Rosati, Katarzyna Bujakiewicz, Urszula Dębska, Tomasz Kot, Borys Szyc, Maciej Zakoscielny, Marek Włodarczyk, Jacek Kawalec, Piotr Fronczewski i Tomasz Karolak.

Oficjalna lista uczestników zostanie ujawniona przez TVN w połowie sierpnia.

[Super Express]

Pudelek

Wykrakałem  ! ! !

Po jakiego zapraszac kogos kto już tańczył w tym programie! Może się jeszcze okaże, że znów zatańczy Kasia Cichopek!

Luxis

Vondrackova może i być, ale jakos nie wierze w Rosati i w Urabańską, bo np. ta druga jest związana z TVP1 teraz...
poza tym dziwne, że dziennikarze jeszcze nie wytropili ćwiczących gwiazd przed programem...

podmark

Cytat: Luxisdziwne, że dziennikarze jeszcze nie wytropili ćwiczących gwiazd przed programem...

Duchów mieli wytrapiać ? Hehe. Nie zaczęli jeszcze treningów. W tym tygodniu podobno :)