Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

Jason

Mógłby ktos, kto się już zgłosił przez neta, napisać jakie są pola do wypełnienia w kroku 2 i 3. Bo nie wiem czy się zgłosić, chciałbym wiedziec co jest dalej. Z góry wielkie dzięx ;)

goć

Kolejne castingi bezposrednie:

*Gdańsk, 9 czerwca godz. 10:00       ul. Grunwaldzka 195/197 - Klub ŻAK
   * Poznań i Katowice - 16 czerwca
   * Wrocław i Lublin - 23 czerwca

W Poznaniu najprawdopodobniej Hotel Malta.

podmark

Na castingu w Warszawie pojawiło się zaledwie 50 osób. Wsród nich znalazła się uczestniczka "Idola' i "Szansy na sukces" - Karolina Szarubka.

Była też nowa Doda...

Exile

50 osób...ale porażka ja nie mogę...

podmark

Jeżeli chodzi o liczbę uczestników to rzeczywiscie jest to mało. Trzeba jednak pamiętać, że wiele osób wysle tylko smsa, zarejestruje się na stronie www i będzie czekać na zaproszenie. Myslę, że ogólna liczba zgłoszeń (jak zwykle) przekroczy liczbę 10 tysięcy.

dominika hebdowska

Czesc....Uczestniczylam w Gladiatorach...i bije sie z myslami...czy zaryzykowac z BB 4.Moze mi cos poradzicie forumowicze:)

Exile

Pudelek

Cytat: dominika hebdowskaCzesc....Uczestniczylam w Gladiatorach...i bije sie z myslami...czy zaryzykowac z BB 4.Moze mi cos poradzicie forumowicze:)

Startuj!
Teraz nikt Tobie nie zarzuci, że zdradziłas stacje w której debiutowałas  :P .

Dj Dexter

<jupi> Dostałem zaproszenie na dalsza czesc Castingu :) Dostałem wlasnie Maila :)

joker

Dj Dexter - GRATULACJE, kiedy następny etap? będę trzymał kciuki;)

donia

Ja tez dostalam zaproszenie na drugi etap:)

Showmag

jesli przez internet zglosilo sie tyle osob, co na casting w wawie, to chyba nie ma sie z czego cieszyc ;) w takim wypadku to chyba wszystkich zaproszą do drugiego etapu...

mesto

własnie... ciekawy jestem ile osób zaproszą na casting z ankiet i ile w ogóle osób zarejestrowało się przez neta.

Ja byłem na castingu w Wawie... no niby przeszedłem te trzy etapy... ale konkurencja nie była zbyt wielka, w sensie, że mało ludzi. Ale na usprawiedliwienie dodam, że nie było zbyt wiele przypadkowych osób. Większosć to jakies osobowosci.  ;]

Jak ktos będzie wiedział jak było na innych castingach albo kiedy są te z neta niech da znać. ;] A czy przypadkiem każdemu nie wysłali czegos w stylu "Brawo. Znalazłes się w drugim etapie BB. Przyjd na kasting: Gdańsk 9.06... itd"?

Powodzenia dla wszystkich.

wojtasiuk

a jakie pytanka były zadawane na castingu w wawie ? wogole opowiedzcie jak bylo co i jak bo mam zamiar wybrac sie pierwszy raz na jakikolwiek casting , przeszedłem do drugiego etapu bo otrzytmałem meila i smsa

guma

Cytat: mestoA czy przypadkiem każdemu nie wysłali czegos w stylu "Brawo. Znalazłes się w drugim etapie BB. Przyjd na kasting: Gdańsk 9.06... itd"?

Nie każdemu, mogę zapewnić. Frekwencja w Warszawie była niewysoka, bo był to pierwszy casting i było mało informacji o nim. Przez sieć zarejestrowało się dużo więcej ludzi. :)