Taniec z Gwiazdami 06

Zaczęty przez Pudelek, Wt, 24 Kwi 2007, 18:56:00

Pudelek

Specjalista od PR i gwiazda mediów dodaje, że show potrzebuje zmian:Temu programowi potrzeba nowego "paliwa". Może warto zastanowić się nad zmianą klucza, wedle którego zapraszani są uczestnicy. Może powinni się pojawić sportowcy czy politycy.

Wiadomo, że TVN nie chce rezygnować z programu, który daje mu milionową widownię. Najprawdopodobniej pozmieniają formułę i wystartuje kolejna edycja.

Kozaczek.pl

Niech zrobią przynajmniej rok przerwy to może uda się im w tym czasie podłapać jakies prawdziwe gwiazdy.

Exile

Ja już tego nie oglądam...dużo ciekawsze jest Ranczo :)
Gdyby np. Zakoscielny tańczył to wiele babek by oglądało...albo Brodzik

Luxis

Mam dosc tych zapowiedzi, jesli nie zmienią studia naprawde ( bo jak dotąd to tylko green room oraz prowadącego orkiestre i lekko kolor czołówki zmienili) to faktycznie będzie to nadal nudne... po drugie z chęcią bym obejrzał nową formułę Taniec na Lodzie, to by byo ciekawe ;)
P.S.Kupiłem sobie DVD The Best Of TZG i musze powiedziec, że bardzo dobrze zrobione, jestem zadowolony, tylko troche mało ciekawych tańców jest (tzn ciekawszych, bo ciekawe sa, ale pamiętam lepsze pasadobla) i jest trochę mało różnych par, sporo par ma duzo tańców...  

No gdyby Brodzik, Małaszyński czy Aga Dygant to napewno by więcej osób oglądało to..

Pudelek

Na oficjalnej stronie programu ogłosili casting dla tancerzy:
https://tanieczgwiazdami.onet.pl/1407902,aktualnosci.html
Tak więc szósta edycja "Tańca z gwiazdami" jest już chyba pewna. Ciekawe czy uda im się znależć jakies gwiazdy. Cos mi podpowiada, że zobaczymy Radka Majdana  :P  :devil: .

Pudelek

Kto w 6. edycji "Tańca z gwiazdami"?

Pracownicy TVN-u już dzwonią po gwiazdach i kompletują skład kolejnej, planowanej na jesień, edycji Tańca z gwiazdami.
Niestety, zostało niewiele gwiazd, które chciałyby wystąpić w programie. Już podczas tej i poprzedniej edycji doszło do idiotycznej sytuacji, że najbardziej rozpoznawalnymi uczestnikami programu byli tancerze - Rafał Maserak, Edyta Herbus.
Nasza informatorka twierdzi, że propozycje udziału w programie dostały już Ania Powierza (litosci!) i Renata Dąbkowska (nie mamy zielonego pojęcia kto to, nawet nie chce nam się sprawdzać w Googlu)(ode mnie: to była wokalistka zespołu SIXTEEN, który występował na Eurowizji, a potem zasłynął działalnoscią sekciarską). Obie panie były podobno zachwycone propozycją i z miejsca się zgodziły.
Producenci marzą jednak o bardziej rozpoznawalnych osobach. Już do poprzedniej edycji bardzo chcieli zaprosić Marię Kaczyńską (wtedy nie mogła się zdecydować, teraz odmówi na pewno - jest w ciąży), Dodę i Natalię Kukulską. W ogóle podobno TVN będzie się bardzo starał zaangażować do następnej edycji więcej piosenkarek. Ma to zapewne związek z dobrym odbiorem Kasi Cerekwickiej. Jeżeli więc czytają nas piosenkarki (a na pewno czytają) - kiedy zgłoszą się do was panowie z TVN-u, smiało podbijajcie stawki. Zapłacą, ile chcecie, bo was potrzebują. A stawki mają wynosić tym razem po 5-6 tysięcy za odcinek (proponujemy żądać 8). I oczywiscie dużo więcej dla największych gwiazd. Doda, gdyby się zgodziła, dostałaby około 12 tysięcy. Ale Doda ma to w dupie, bo zarabia 200.

Pudelek.pl

podmark

Cytat: Pikachuchcieli zaprosić Marię Kaczyńską (wtedy nie mogła się zdecydować, teraz odmówi na pewno - jest w ciąży)

Chyba Martę...  :gwizd:
Prezydentowa Maria jest za stara (a ciąża w jej przypadku jest niemożliwa - po menopauzie  :plask: ) i sobie jakos jej nie wyobrażam tańczącą sambę. No chyba, że TVN zmieni nazwę na "Taniec z wariatami".

Co do powstania szóstej edycji, to zdecydowanie mówię "NIE !". Program się przejadł i jesli nie uatrakcyjnią formuły, to oglądalnosć spadnie jeszcze bardziej.

Zmienię na potrzebę sytuacji wypowied Miszczaka, który smiał się z Polsatu produkującego piątą edycję "Baru" - Jesienią Polsat z ramówką pełną nowosci i seriali z najwyższej półki, a TVN nadal wlecze i dyszy na tanecznym parkiecie...  :devil:

Pudelek

Nowa tancerka w "Tańcu z gwiazdami"?

Nasza informatorka donosi, że w 6. edycji Tańca z gwiazdami prawie na pewno wystąpi tańcząca w Volcie Nina Tyrka.

Nina jest podobno swietną tancerką (ciężko nam to zweryfikować) i uczy tańca nowoczesnego. Sama chwali się znajomym, że zaproponowano jej udział w popularnym programie, uprzejmie więc o tym donosimy.

Oto i ona:

Pudelek.pl

Widzę, że równie ciekawe a nawet ciekawsze są informacje dotyczący składu tancerzy niż składu gwiazd.

podmark

Cytat: WirtualneMediaEdward Miszczak z TVN, zapowiedział na łamach ,,Dziennika", że jesienna, szósta edycja ,,Tańca" będzie prawdopodobnie ostatnią ale i jedną z najmocniejszych z dotychczas emitowanych. Kanał chce zaprosić do udziału w show  bardzo silną obsadę gwiazd. Dyrektorowi programowemu zależy m.in. na występie Agnieszki Dygant.

Jak zwykle na zapowiedziach się skończy... Jak nie udało im się zaprosić prawdziwych gwiazd do piątej, to do następnej łatwiej nie będzie. A co do tego, że będzie jedna z najmocniejszych... Cóż, ja w słowa przedstawicieli TVN nie wierzę. Tak dla przypomnienia cytat sprzed startu "Tańca z gwiazdami 5":
Cytat"Przygotowujemy piątą edycję. Będzie miała trochę inną koncepcję"

No i piąta edycja się skończyła, a zmiany koncepcji nie było... To samo ze studiem - zmieniają juz od czwartej edycji i jakos zmienić nie mogą.

joker

Gdzies w internecie czytałem, że w czasie czatu na interia.pl Justyna Steczkowska powiedziała, że nie wemie udziału w "Tańcu z Gwiazdami" chociaż TVN już trzy razy jej to proponował :P

Pudelek

Ja proponuje Shazza na uczestniczkę. Jej partnerem powinien zostać Robert Kochanek, który występował w jej teledysku. Shazza - zmysłowa 40 swietnie by się wpisywała w grupę podstarzałych miss, które już były  :los: .

podmark

A ja najchętniej odpocząłbym od "Tańca z Gwiazdami". Uważam, że szósta edycja powinna się pojawić na wiosnę 2008.

A co do tego, co napisał Joker o Justynie Steczkowskiej, to i tak trzykrotna odmowa nie jest rekordem. Edyta Górniak odmawiała im już od pierwszej edycji, czyli w sumie 5 razy :D Teraz juz jej nie zaproponują udziału :).

plicha

z miła chcecia ogladne 6 edycje tańca z gwiazdami tylko jak będą fajne gwiazdy np: j.brodzik p.małaszyński m.zakoscielny m.kożuchowska m.schejbal o.jędrzejczak d.widawska m.damięcki d.stenka s.gliwa(monika z ,,na wspólnej")

lolp

oooooo monika z na wspolnej byłoby fajnie to jest piekna dziewczyna:P z mila chcecia zobaczyłbym ja w sambie krecac tyłeczkiemXD

Showmag

plicha / lolp - widzę że lubisz pisać jednego posta, a za chwilę odpisywać samemu sobie...
no cóż.... nie powiem, że to normalne.

Pudelek

Zaryzykowałbym stwiedzenie, że ten gosć musi być z TVNu. Mało kto jeszcze tak optymistycznie podchodzi do tematu "Tańca z gwiazdami".  :P