Casting na uczestników

Zaczęty przez Showmag, So, 26 Maj 2007, 20:29:48

Showmag

Zgłos się do czwartej edycji "Big Brother'a"
Dzis, równo 5 lat po zakończeniu trzeciej edycji "Big Brother'a", ruszył casting do kolejnej odsłony widowiska, którą emitować będzie TV4.

Aby wziąć udział w castingu, należy wysłać SMS o tresci BB na numer 75550. Koszt SMS-a wynosi 5 zł +VAT (razem 6,10 zł). W odpowiedzi kandydat otrzyma SMS-a zwrotnego z kodem identyfikacyjnym. Posiadanie kodu identyfikacyjnego jest warunkiem koniecznym wzięcia udziału w castingu. W dalszym procesie rekrutacji należy udać się na oficjalną stronę internetową programu (https://bigbrother.interia.pl) i tam wpisać swój kod identyfikacyjny, a poprzez formularz załączyć informacje o sobie i swoje aktualne zdjęcia (twarz i cała sylwetka). Kolejnym etapem castingu są eliminacje regionalne, które odbędą się:

- 2 czerwca w Warszawie o godzinie 10:00, na ul. Ludnej 9
- 9 czerwca w Gdańsku,o godzinie 10:00, na ul. Grunwaldzkiej 195/197 w Klubie ŻAK.

Komisja castingowa zdecyduje, którzy z kandydatów zakwalifikują się do grupy potencjalnych uczestników. Osoby te zostaną zaproszone na zdjęcia próbne. Następnie, sposród tych osób zostanie wyłoniona finałowa grupa uczestników programu "Big Brother 4.1".

Start reality show zaplanowano na 2 wrzesnia, godzinę 20:00, a finał odbędzie się w grudniu. Widowisko emitowane będzie na antenie stacji TV4.

arturxd

nie wiedzialem ze "kasting to poprawna forma  - ze strony https://bigbrother.interia.pl/regulamin.htm
"Regulamin uczestnictwa w kastingu do programu Big Brother"

Dj Dexter

Zobaczymy jak to bedzie :) ja juz wyslalem sms i dostalem moj kod identyfikacyjny :) ogolnie czekam na mozliwosc rejestrowania sie zapomoca specjalnego www :/ ale nie wiadomo kiedy to ruszy :/

Rosa

Mam nadzieję że to nie będą jedyne castingi bo malo osob może się zglosić.

Dj Dexter

Dzwoniłem przed chwila do endemol i ... :D nic sie nie dowiedzialem pani z ktora rozmawialem powiedziala ze ona nic nie wie i ze kastingi odbywac sie beda tylko w tym dwuch miastach :/ fachowa firma z fachowymi pracownikami :/

joker

racja, kompletnie zapomnieli o południowej Polsce - myslę, że nie zaszkodziło by dorzucić jeszcze casting w Krakowie, czy Katowicach.

Dj Dexter

Cytatracja, kompletnie zapomnieli o południowej Polsce - myslę, że nie zaszkodziło by dorzucić jeszcze casting w Krakowie, czy Katowicach.

Dokladnie ... ktores z tych dwuch miast i bylo by zajefajnie :) ja np cudem sie chyba wyrwe 2 czerwca do wawy na casting bo mam impreze od piatku do niedzieli (dni mojego miasta) ktore musze prowadzic :/ i lipa

Showmag

Na bigbrother.interia.pl jest juz dostepny formularz zgloszeniowy...

Dj Dexter

Cytat: AdminNa bigbrother.interia.pl jest juz dostepny formularz zgloszeniowy...

i sa pytania bardzo dziwne :) ja wyslalem zgloszenie z bardzo spontaniczne z 5 fotkami ... zobaczymy jak bedzie :)

Exile

Ciekawi mnie ilosć zgłoszeń...

guma

Cytat: jokerracja, kompletnie zapomnieli o południowej Polsce - myslę, że nie zaszkodziło by dorzucić jeszcze casting w Krakowie, czy Katowicach.

Będą. Podane obecnie dwa miasta to pierwsze z serii. Pozostałe bodajże cztery nie są jeszcze do końca ustalone, jesli chodzi o terminy. Należy się pewnie spodziewać aktualizacji info po 2 czerwca.

Dj Dexter

Cytat: gumaBędą. Podane obecnie dwa miasta to pierwsze z serii. Pozostałe bodajże cztery nie są jeszcze do końca ustalone, jesli chodzi o terminy. Należy się pewnie spodziewać aktualizacji info po 2 czerwca.
]

Dzwoniac do Endemol Polska pani powiedziala mi ze nie sa tylko i wylacznie te dwa miasta i nie bedzie innych :] dlatrgo zostala przygotowana rejestracja za pomoca www :]

Dj Dexter

Cytat: gumaDJ Dexter, nie wiem, gdzie się dodzwoniłes, ale ktos ci jakis kit ożenił ;)

Nieczyta

Wiesz dodzwoniłem sie do głownego sekretariatu Endemol i pani kompletnie nic nie wiedziala :]

guma

Cytat: Dj Dexter
Wiesz dodzwoniłem sie do głownego sekretariatu Endemol i pani kompletnie nic nie wiedziala :]

No i jasne, bo ona faktycznie nic nie wie. Dzisiaj w redakcji usłyszałem o Poznaniu i Katowicach. Godziny i terminy będą podane na stronie po weekendzie.

Showmag

Casting do polskiej edycji "Big Brother" w Londynie

Już jutro w Warszawie odbędzie się pierwszy regionalny casting do "Big Brother 4.1". Kolejne castingi zostaną zorganizowane w Gdańsku, Poznaniu, Katowicach, Wrocławiu, Lublinie i... Londynie.

Jutrzejszy casting w Warszawie odbędzie się o godzinie 10:00, na ul. Ludnej 9. Kolejny będzie miał miejsce 9 czerwca w Gdańsku o godzinie 10:00, na ul. Grunwaldzkiej 195/197 w Klubie ŻAK. 16 czerwca castingi przeniosą się do Poznania i Katowic, a 23 czerwca do Wrocławia i Lublina.

Aby wziąć udział w eliminacjach, należy wysłać SMS o tresci BB na numer 75550. Koszt SMS-a wynosi 5 zł +VAT (razem 6,10 zł). W odpowiedzi kandydat otrzyma SMS-a zwrotnego z kodem identyfikacyjnym. Posiadanie kodu identyfikacyjnego jest warunkiem koniecznym wzięcia udziału w castingu.

Po raz pierwszy w historii programu, casting do "Big Brother'a" zorganizowany zostanie także poza granicami kraju. 30 czerwca poszukiwania twarzy do polskiego "Big Brother 4.1" odbędą się w Londynie.

Casting za granicą ma być jednym z pierwszych nowatorskich pomysłów w kolejnej edycji "Wielkiego Brata". Innym jest wprowadzenie internetowej rozrywki na zupełnie nowy poziom i umożliwienie widzom stworzenia własnego, wirtualnego alter ego, które zamieszka w Internetowym Domu Big Brother. Wszystko toczyć się będzie na oficjalnej stronie internetowej programu "Big Brother".

Producenci poszukują także nowych twarzy do prowadzenia programu. Wymagane jest doswiadczenie telewizyjne lub radiowe. CV wraz ze zdjęciem należy przesłać na adres mailowy: [email protected] lub też zgłosić się na którys z castingów regionalnych.