Survivor 06: The Amazon

Zaczęty przez Viggo, Pn, 21 Sie 2006, 22:45:46

Viggo

Jest już może jakis cynk, kiedys się możemy spodziewać Survivor: The Amazon na TVP2?

Exile

UWAGA!!!

Od 17 lutego w soboty 2 odcinki Survivor The Amazon na AXN!

Kardines

W końcu... 6-8 to trzy moje ulubione sezony. mam nadzieje że zdążą puscić jeszcze 7 w najbliższym czasie :)

Exile

Licze, ze dojda do osmej serii, a wtedy bedzie juz mozna taniej nabyc prawa do 11. i 12. :D

Showmag

"Survivor 6" od lutego w AXN
Już w lutym stacja AXN rozpocznie emisję szóstej edycji "Survivor". Kolejna grupa smiałków będzie walczyć o przetrwanie i milion dolarów.

Do tej pory w Stanach Zjednoczonych powstało 13 edycji programu, a kolejny sezon - "Survivor 14: Fiji", będzie można oglądać już od 8 lutego.

W Polsce telewizja AXN wyemitowała do tej pory 7 edycji programu: pierwszą, drugą, trzecią, czwartą, piątą, dziewiątą i dziesiątą. Pierwszy odcinek "Survivor 6: The Amazon" będzie można zobaczyć 17 lutego o 17:05.

Showmag

hmm... zbliza się koniec emisji szostej edycji, a tutaj panuje trupiarnia :)
oj, chyba nie bylo po co wydzielac tematu...

Exile

Tak, dzis dwugodziny finał! A za tydzień Reunion i S7 :D

Ogólnie to uwielbiam Christy, szkoda, że tak głupio straciła swój sojusz... Christy jest swietna :D Co do Jenny i Heidi to nie polubiłem ich...takie panienki.
Przed edycją nie sądziłem, że Matt jest taki nierozwinięty umysłowo... chwytał każdy kit Roba.
Ogólnie edycja rzeczywiscie ma prawo zaliczać się do najlepszych (choć nie widziałem wszystkich)

joker

oglądałem tylko 4 odcinki bo od niedawna mam AXN :/ ale już lecą powtórki to będę miał okazję nadrobić. Też lubiłem Christy... myslę, że trochę się przemknęła tak daleko.

Tom Kruz

Dzis na AXN wyemitowali odcinek, w którym zapadło rozstrzygnięcie. Brawo Jenna !!!! Zwycięstwo Jenny przypomina mi polską edycję i zwycięstwo Kasi Drzyżdżyk. Też młodziutka modelka, niedoceniana, niby taka delikatna i głupiutka, a w końcówce wykazała sie wspaniałą ambicją i walecznoscią i wygrała dwa finałowe wyzwania o nietykalnosć, w tym ostatnie wymagające siły fizycznej i psychicznej. Jej wypowiedzi na ostatniej radzie szczepu swiadczą też o tym, że wcale nie jest taka głupiutka. No i muszę przyznać, że wykazała się odwagą biorąc do finału Matta, który nikomu nie podpadł a nie tę szuję Roba, z którym wygrałaby zdecydowanie. Zresztą to był pierwszy survivor, który widziałem (widziałem jeszcze Vanuatu 9, Palau 10 i Thailand 5), gdzie skład finałowej dwójki w miarę mi odpowiadał. Matthew może nie był mistrzem tej gry i przez długi czas był pionkiem w rękach innych, ale za to fantastycznie radził sobie z przetrwaniem w tej głuszy. Był w tym najlepszy, cos a la Vincent z polskiej edycji. Trzeba też podkreslić, że w Amazonii rozbitkowie mieli chyba najcięższe warunki przetrwania. Dobrze, że chociaż dostali ten maniok hehe. Tradycyjnie podaje też osoby, które zdobyły moją sympatię, bąd którym kibicowałem i takie, których nie trawiłem
Grupa pierwsza - Jenna, Shawna (fajniutka), Alex, przez pewnien czas Dave, momentami Christy.
Nielubiani - Rob (myslę, że nie tylko w tej grze, ale i w prawdziwym życiu jest krętaczem - o ile to, że kombinował w grze mogę zrozumieć, o tyle, że tak się nabijał z ludzi na ''setkach'', nazywając ich np. matołami, już mniej), Roger, Deena, Joanna.

Exile

A ja przez całą edycję uwielbiałem Christy... szkoda, że w F6 olała Roba kiedy do niej przyszedł... A Rob pokazał jak się w to powinno grać.
Co do warunków - ciężko mieli też w Gwatemali...
Lubiałem - Christy, Rob, Deena, Butch,  Matt, Daniel
Nie znosiłem - Roger, Dave, Alex i  Shawna Jenna, Heidi,

Tom Kruz

To widzę, że z małymi wyjątkami nie znosiłes tych osób, którym ja kibicowałem i odwrotnie hehe. To mi sie podoba :).

Exile

Heh, własnie to jest wspaniałe w Survivor, niektórzy potrafią uwielbiać znienawidzonych przez innych rozbitków...dobrze, że zgadzamy się choć do Rogera :D

Rosa

Odcinek w ktorym wylatuje Roger był chyba jednym z najciekawszych i najzabawniejszych w Survivor.
na na na na, na na na na , ee e, goodbye :bravo:

Luxis

Hehe, mi sie własnie też ta zwyciężczyni skojarzyła z naszą Kasieńką :D no i dobrze, że wygrała

Thorvald

Moimi idolami byli :

Jenna, Hedi, Christy, Jeanne ( to jak "doprawiła" maniok było swietne"  ), Dave, Alex i Deena

Nie znoszę :

Roba, Rogera