Survivor 14: Fiji

Zaczęty przez podmark, So, 21 Paź 2006, 09:00:19

Mau

ee ten odcinek nie był taki zły, troszkę im zaczely puszczac nerwy, zadani abyły ok (i brak walki o indywidualny immunitet :P)
mieli piekne miny na widok swojego lokum :F
a -mana wywalą bo jest za dobry ;(
radioactive. dalej zła

joker

!!! SPOILERY !!!

Po 9 odcinku mam jeden powód mniej do oglądania tej edycji :bye:
na szczęscie w grze ciągle jest yau-man :bravo:
Zresztą jak dla mnie wcale ta edycja nie jest taka zła, mają ciekawe konkurencje i do zawodników już się przyzwyczaiłem.
Mi bardziej podobała się zbiorowa mina, kiedy dowiedzieli się, że na radę idą odrazu po zadaniu :devil:

Showmag

chociaz wszystkich edycji Survivor WCI?Ż JESZCZE nie obejrzałem, to zważywszy na to, ze nie widziałem tych najlepszych sezonow, moge smialo stwierdzic, ze obecnie trwająca edycja jest najgorsza ze wszystkich dotychczasowych. teraz producenci pozbawiają program jakichkolwiek zasad, mieszają jak chcą... i zabili nawet STRATEGIĘ. pogratulować durnych pomysłow, castingu i robienia wszystkiego, zeby popularnosc tego programu spadala z edycji na edycję.

neleh

Według mojej opinii program "Survivor" potrzebuję oddechu, przerwy najlepiej jak najdłuższej. Niestety zauważyłem że stacja CBS na siłę produkuję kolejne edycję co jest wprost proporcjonalne do spadającej oglądalnosci.

podmark

A wg mnie szansą na zatrzymaniu spadającej oglądalnosci jest zrobienie edycji "VIP". Na całym swiecie programy z udziałem gwiazd mają wzięcie, także w USA (sukces "Dancing with the Stars"). Ostatecznie możnaby było zrobić pojedynek dwóch drużyn - gwiazd i zwykłych osób wylonionych w castingu.

Exile

A ja mógłbym to oglądać bez końca i uważam, że obecna edycja - jak wszystkie jest wspaniała!

Kotelet

Ta edycja jest najgorsza ze wszystkich <ile ja juz to razy mowilem xD> Z odcinka na odcinek coraz bardziej niechce mi sie tego ogladac, a Survivor bardzo lubie! Co do edycji "vip" nie mysle ze to zbyt dobry pomysl, w Australii taka edycja byla i nie roznila sie zbytnio od zwyklej, gwiazdy tez malo znane. Co do amerykanskiej serii, mi sie wydaje ze producenci chcieli ten program za bardzo urozmaicic, co tylko pograsza sprawe... Najchetniej bym zobaczyl najzwyklejsza edycje- 16 rozbitkow, dwie druzuny podzielone od tak sobie<bez na starych, mlodych, czarnych, bialych...>, zadnych EI i HI!  

Spoliery
Patent z podzialem plemienia na pol byl pomyslowy, i wydaje mi sie, ze robiac to troche chwytali sie brzytwy... Poprostu musialbyc jakis "twist". Nie wierze, ze nie mieli czasu zeby sie naradzic, skoro glosy rozlozyly sie miedzy dwie osoby. Nie rozumiem dlaczego Dre zaglosowal na moja kochana slodziutka dziewuszke ~~" Podobno tak Stacy nie lubi! Mookie nie wiem jaki mial cel mowiac mu ze ma HI, bedzie tego zalowal, co widac w zapowiedzi odcinka, kiedy to przypadkiem mowi o tym innym... Yau-mana lubie, symatyczny pan ;) Fajnie bybylo jak by wygral xD

Showmag

do końca na szczęscie dużo nie zostało :D finał programu 13 maja

Kotelet

Spoliery! ^^

Nowy odcinek byl dla mnnie zaskoczeniem, bo wedlug mnie byl dobry! Zwlaszcza przed rada plemienia, chaos, taktyka (ktora nie wypalila), nowe soujsze, to jest survivor! Blad Mookiego polegal na tym, ze zbyt duzo osob wiedzialo o HI. Zaskoczyla mnie Stacy, ktora jak by nie bylo wiazal mocny sojusz z chlopakami, jednak widocznie zdecydowala co jest dla niej bardziej oplacalne. Dre- nie lubie chlopaka i tyle ~~" Yau-men jak zwykle swietny, moj faworyt do wygrania tej serii! Jezeli reszta odcinkow bedzie trzymala taki poziom jak ten, moze byc sredni finisz ;) <jednak dalej uwarzam ja za najgorsza z mozliwych edycji survivor!>

Showmag

w najnowszym odcinku w koncu COS się działo, jednak zeby na JAK?KOLWIEK interesującą akcję trzeba było czekać 10 epizodow?

w koncu mielismy jakas strategię... a i po raz kolejny okazalo sie, że mezczyzni wybrani do tej edycji to nieszczęsnicy, ktorzy nie potrafią ani wygrywac konkurencji, ani nie potrafią zadziałać głową ;) jedynie Yau-Man jak zwykle okazal się najlepszy :los:

Exile

W 11. epizodzie również ciekawie... podsłuchana rozmowa... Mookie i Alex to dwaj idioci, a podobno Alex ukończył Havard...tylko ciekawe jak...
Może mi ktos wyjasnić, dlaczego nie było ani jednego wyzwania odbywającego się na morzu (pływanie itp.) do tej pory w każdej edycji na wyspie takich konkurencji była masa, a teraz żadna...dlaczego?

Kotelet

No odcinek w miare ciekawy, podsluchanie rozmowy przypomnialo mi ten sam patent w Survivor VII- PI xD Jednak dziewczyny nie wiedzialy nawet co oni dokladnie mowia ~~" Konkurencja o imunitet troche dziwna, ale w miare sypatyczna xD <zwykla gra w statki tak napradwe :P> Edycja slaba i tyle, ale zaraz koniec i tyle ;)

ps. Ciekawe spostrzezenie Exile... Moze poprostu brudna ta woda jest i tyle <lub cos w niej plywa okropnego> ;P

Mau

jak dla mnie to podsłuchana rozmowa była tak bardzo naciągana aktorsko ze az mi sie słabo robiło. Być moze dziewczyny usłyszały strzępek rozmów, ale nagrana akcja na 100% była póiniej wyreżyserowana... poza dziewczyn i wygladanie zza krzaków...  I trzask galązki....

bleee
radioactive. dalej zła

joker

motyw z podsłuchem już był w S7  :zabek:
A ten w był faktycznie troche sztuczny. Jak one mogły się schować razem z kamerzystą tak szybko?!

Showmag

jestem po 12 epizodzie... konkurencja o nagrodę w tym odcinku byla przegięciem... obrzydliwe i upokarzające :kreci: