Survivor 14: Fiji

Zaczęty przez podmark, So, 21 Paź 2006, 09:00:19

Showmag

Przyszłosć "Survivor" wg Jeffa Probsta
Jeff Probst w jednym z ostatnich wywiadów zdradził kilka szczegółów na temat przyszłych edycji widowiska.

Probst potwierdził plotki, że możliwa jest realizacja kolejnej edycji "All-Stars" z udziałem zawodników znanych z poprzednich edycji. Dodał, że znalezienie interesujących lokacji staje się coraz trudniejsze i prawdopodobne jest przeniesienie akcji widowiska w chłodniejsze klimaty.

Ponadto prowadzący program wyraził opinię, że podział uczestników w "Survivor 14: Fiji" na dwa plemiona żyjące w dobrych i złych warunkach było błędem. "To było niesprawiedliwe" - powiedział, dodając przy tym, że sezon jeszcze się nie skończył i niedługo akcja się rozwinie. "Cieszę się, że widownia nas nie opusciła. Nigdy do tej pory nie mielismy dwóch sezonów pod rząd z bezbarwnymi uczestnikami".

Mau

Cytat: Exile(..)
PS To jest YAU - Man a nie You - Man ;)
a w tarze nie ma Szmirny :P. NIe wspoinajac o tym, ze ja - i znów się narażam Miłosciwie nam panującemu - literówki robie nagminnie.

a swoje usprawiedliwienie powtarzam do znudzenia - piszę wolniej niż mówię, a mówię wolniej niż myslę.  A jak próbuje moje mysli ubrac w słowa - efekty są (tragi)komiczne. :)
Że zacytuje 'jestem jaka jestem'
radioactive. dalej zła

Showmag

a i jeszcze jeden zaległy news:

* * *

Gary ewakuowany z programu
2007/3/5
W czwartkowym odcinku "Survivor 14: Fiji" aż dwóch uczestników opusciło widowisko...

Jedna osoba odpadła po Radzie Plemienia, a druga została ewakuowana ze względów zdrowotnych. 55-letni Gary Stritesky, nazywany także "Papą Smurfem", opuscił program ze względu na alergiczną reakcję spowodowaną ugryzieniami robaków. Gary zaczął cierpieć na zawroty głowy, mdłosci i miał problemy ze złapaniem oddechu. Choć lekarze zapewniali, że wszystko jest z nim w porządku, mężczyzna słusznie uważał, że jest inaczej. Wkrótce stwierdzono alergiczną reakcję na ukąszenia, a Gary opuscił widowisko. Po powrocie do domu odzyskał zdrowie i obecnie dalej pracuje jako kierowca szkolnego autobusu.

Exile

Cytat: Adminodając przy tym, że sezon jeszcze się nie skończył i niedługo akcja się rozwinie

No ciekawy jestem tego rozwnięcia akcji...ale i tak oceniam sezon lepiej niż najsłabszą wg mnie w historii Tajlandię i Panamę Exile Island

Rosa

Cytat: Admin"Cieszę się, że widownia nas nie opusciła. Nigdy do tej pory nie mielismy dwóch sezonów pod rząd z bezbarwnymi uczestnikami".
Hmm, a sezony 12 i 13 to co?  :obrazony:

Kotelet

Dla mnie to chyba jedna z najgorszych edycji... Jestesmy juz na polmetku za tydzien polaczenie, najprawdopodobniej nie bedzie "luksusowego" obozu... Jaki byl tego sens? Jakis to on mial potencjal... Jednak uczestnicy sobie w nim poprostu zyli i tyle. A plemie ktore w nim zylo przegralo jedna(!!) konkurencje, choc nie zawsze byli tam najsilniejsi ;P Raz byl maly zwrot akcji, wybor miedzy obozem a imunitetem... Jedynie co w tej serii mi sie podobo to zastosowanie HI, jest lepsze niz w poprzednich edycjach.

Co do uczestnikow to lubie dwojke- Yau-mena za caloksztalt, to co pokazal w konkurencji o imunitet bylo wspaniale :D, Michelle za taka swoja niewinosc i slodycz ^^

Exile

Zauważcie, że szczep Ravu zawsze był o krok od zwycięstwa.
Ja natomiast nie znoszę wprost Dreamza, za styl wypowiedzi - na siłę udaje chłopa ze wsi, Cassandry - nie przepadam za takimi silnymi babkami i Rocky'ego który się burzy (dobrze, że odpadł)

Kotelet

Ale w Survivor nie ma drugiego miejsca<nie zawsze ;P>, albo wygrywasz, albo przegrywasz, ze o krok... W Palau tez o krok Ulong przegrywali...

Exile

Lisi...co za głupia i denerwująca babka...i ten jej smiech...

joker

nom... denerwujący jest smiech Lisi.
A moi ulubieni uczestnicy pokrywają się z ulubieńcami Koteleta:
- Yau-men za swoją wyjątkowosć  :wisienka:
- Michelle bo jest najładniejszą kobietą w tej edycji :love:
No i nie mogę się powstrzymać, żeby nie podkreslić moich dwóch ulubionych scen - pierwsza to kiedy Yau-men cieszy się ze znalezienia immunitetu i knuje intryge z drugim (podrobionym) no i oczywiscie kiedy Michelle spada z podestu w czasie walki o immunitet w 7 odcinku mało co z krzesła nie poleciałem ze smiechu :hahaha:

Kotelet

Te sceny mi tez sie strasznie podobaly ;P W zapowiedzach ten upadek byl pokazany tak dramatycznie, a ona sie smiala z tego ^^ Yau jest taki niepozorny, a diabel z niego tak naprawde ^^ Siech Lisi jest denerwujacy, to prawda xD Ale podobalo mi sie jak Mookie zrobil ja jak kopala zeby zdobyc HI ^^

Exile

Zauważcie, że Yau jest lepszy od tych wszystkich mięsniaków (Dreamz, Alex, Rocky) w wyzwaniach siłowych lub kiedy na początku rozwalił tą skrzynię...

A ja się przestraszyłem, że Michelle cos sie stało, kiedy spadała...

Teraz mam pytanko co do nast. odc

Jak myslicie, co to za szokujący zwrot akcji w nast. odc
???

Rosa

Cytat: joker
- Yau-men za swoją wyjątkowosć  :wisienka:
- Michelle bo jest najładniejszą kobietą w tej edycji :love:
Najładniejsza była Jessica :)
A Michele jest po prostu urocza  :love:
Jej ubiegłotygodniowy taniec na platformie byl super  :zabek:

Showmag

oprocz tego, ze dziewczę jest nudne i nic nie wnosi do programu, to muszę przyznac, że obok Yau-mena faktycznie zapewnilo jednorazowo jakas atrakcje (szkoda, ze tylko kilkusekundową) ;) ze zdumienia aż cofalem obraz, patrząc jak Michele cudownie teleportowala się z platformy na glebę :D

Rosa

No cóz, sezon z porażki powoli zamienia się klęskę  :plask:
Nic już nie jest w stanie tego wraku uratować , no chyba że zwycięzył by Yau-Men (w co jakos nie wierzę).
:bye: