Big Brother VIP - spekulacje

Zaczęty przez Showmag, Pn, 12 Lut 2007, 12:20:46

Exile

Coz... tv4 zawsze dostaje ochlapy i okruszki ze stolow TVN i Polsatu...

Big Brother Fan

Cytat: PikachuJak przeczytałem tytuł Big Brother VIP to przyszła mi na mysl tylko jedna osoba . . . Frytka  :?!: !
Niech zrobią edycję z normalnymi ludmi  :P .

A czemu by nie Frytka?  ;P  Ja bym sobie jeszcze pooglądał jej wyczyny  :P  Tym bardziej teraz kiedy od przypływu kasy uznaje się i traktuje jak Hollywodzka gwiazdeczka  :cwaniak: Ta edycja VIP to powinna moim zdaniem wyglądac w ten sposób, że oprócz normalnej 12 -ki zwykłych nowych uczestników 4 edycji BB byłbaby konkurencyjna grupa złożona z VIP-ów ,ale tylko i wyłącznie z byłych uczestników poprzednich edycji Big Brother ,a nie jakichs gwiazd których mamy na codzień w tv.No i wtedy byłoby  fajowo  ;)

podmark

Cytat: Big Brother FanTa edycja VIP to powinna moim zdaniem wyglądac w ten sposób, że oprócz normalnej 12 -ki zwykłych nowych uczestników 4 edycji BB byłbaby konkurencyjna grupa złożona z VIP-ów ,ale tylko i wyłącznie z byłych uczestników poprzednich edycji Big Brother ,a nie jakichs gwiazd których mamy na codzień w tv.No i wtedy byłoby  fajowo  ;)

To co to by była za edycja VIP, gdyby byli normalni ludzie z ulicy ?? Własnie o to chodzi w programach z celebrytami, że poznajemy zachowania i sposoby bycia znanych osób. A Twój pomysł już doskonale znamy z "Baru 4" - i całkowicie mi się nie podoba...

Femek

a to co powiecie tak jak w Celebrity Big Brother 4 w UK ? że wprowadziły się same gwiazdy + 1 osoba normalna która udawała gwiazdę .. i to własnie ona wygrała program : )

podmark

Ale zupełnie czym innym jest wprowadzenia jednej osoby zwykłej dla zwiększenia atrakcyjnosci, a czym innym danie 12 zwykłych osób i tyle samo gwiazd reality... No sorry - poraniony pomysł...

Jak dobrze zauważyłes, wprowadzenie do Domu zwykłej osoby nastąpiło dopiero w którejs kolejnej edycji - początkowe serie były atrkcyjne ze względu na udział znanych osób. Niepotrzebne były dodatkowe atrakcje.

Dj Dexter

Cytat: podmarkpoczątkowe serie były atrkcyjne ze względu na udział znanych osób. Niepotrzebne były dodatkowe atrakcje.

A ja powiem tyle ;] ludzie u nas tym sie nie zainteresuja ... :] siedzialem i myslalem kilka dni nad tym ... nie ma szans ... juz byl Bar Vip i pupa blada z tego była ... moim zdaniem ludzie sa przesiaknieci doniesienamni o nowej pupie dody lub cycku frytki albo o ... (czlonka) polityka ;) Big Brothera maja w gazetach typu fakty na zywo itd rozmawialem z ludzmi o tym jakiego by chcieli Big Brothera wszyscy odpowiadaja ze najnormalniejszego :] niebawem na ten temat zrobie sonde w radio :] Pozdro ;)

podmark

Cytat: Dj Dexterjuz byl Bar Vip i pupa blada z tego była ...

Tylko, że z Vipami, to "Bar" wspólną miał tylko nazwę. Zresztą, Polsat bał się zainwestować w samych vipów i dał też zwykłych uczestników. Oprócz tego nie było żadnej prawdziwej gwiazdy - były osoby, które chciały się wypromować. Jakby zgodnie z zapowiedziami uczestniczyła tam Kasia Skrzynecka i Norbi (wiem, że są nielubiani), to chociaż były by tam osoby znane. A nie taka Agata Torzewska, czy bracia Cugowscy, o których po raz pierwszy usłyszałem z tego programu.

podmark

No i chyba nie zobaczymy "BB VIP" w TV 4 - jak powiedział prezes Czwórki: "Mamy sporo projektów do wyboru..." no i wybrali "Zamianę Żon" - producentem też będzie Endemol...

Tom Kruz

To fatalnie. Zagraniczna wersja tego programu w ogóle mnie nie wciągnęła. Widziałem tylko fragment pierwszego odcinka i odpusciłem sobie. Jesli rzeczywiscie będzie to na tv4 zamiast BB nie zamierzam tego oglądać.

arturxd

przeciez polska wersja wifeswap bedzie beznadziejna, kto sie do niej bedzie chcial zglosic,
tragedia

Pudelek

Cytat: podmarkNo i chyba nie zobaczymy "BB VIP" w TV 4 - jak powiedział prezes Czwórki: "Mamy sporo projektów do wyboru..." no i wybrali "Zamianę Żon" - producentem też będzie Endemol...

Może to i lepiej. Lepiej poczekać jeszcze trochę na edycję z prawdziwego zdarzenia niż wyprodukować jakąs nieprzemyslaną wersję, która na zawsze pogrążyłaby powrót prawdziwego Wielkiego Brata do Polski.

Luxis

ja już nie wiem co mam o tym wszystkim myslec... totalna porażka :/

arturxd

co do bb vip to chyba raczej sie odbedzie. bo na wielu stronach jest o nim napisane, a takze
wielu moich znajomych o tym mowilo

podmark

Tak - naprawdę... Wyznacznikiem tego, czy dany program zostanie zrealizowany, czy też nie są Twoi znajomi i ich "mówienie"...

To, że na wielu stronach o tym było napisane wynikało z faktu, że "Dziennik" dotarł do informacji, że Tv 4 rozważa możliwosć przywrócenia tego programu do Polski. Ale powtarzam TYLKO ROZWAŻA - żadna decyzja w tej sprawie jeszcze nie zapadła...