Dwa Światy

Zaczęty przez Luxis, Nd, 15 Maj 2005, 00:50:10

Luxis

Zespół Superpuder wypromował piosenkę Rasiak Song, a liderem Superpudru jest... nie kto inny jak Wojciech Łuszczykiewicz ;) fajnie, bo wystapia z tą ... pioseneczka w POLSACIE w programie, w którym wylosowana zostanie piosenka na Mundial czy cos takiego... tam gdzie Queens ze swoją piosenką :P P.S.Teledyk jest juz razemz  piosenka na wielu portalach i stronach, m.in. w Interii.PL w dziale teledyki na pierwszej stronie ;P

Pudelek

A Wojtek Łuszczykiewicz aktualnie produkuje się w zespole Superpuder. Zespół aktualnie wykonuje piosenki z tekstami nawiązującymi do Mundialu. Teledysk do piosenki "Rasiak song" można zobaczyć nawet na Vivie. Dla mnie nic specjalnego. Dla zainteresowanych ostatnimi dokonaniami zespołu:
https://muzyka.onet.pl/10174,1343807,newsy.html

fryz22

Rzaczywiscie gra teraz w "superpuder", widzialem jakis czas temu w tv jakis festival gdzie byli jako debiutanci. Opole chyba  :hmm:

alexander

Eeeh, nie podoba mi się ten cały projekt zespołu "Superpuder"... Wojtek nie ma talentu muzycznego jedynie talent showowy!

fryz22

Mam to samo zdanie, ze jest kreatywny. Z drugiej strony mam wrazenie, ze na sile chce zaistniec w branzy muzycznej, bo rzeczywiscie talentem nie blyszczy.

Big Brother Fan

Pamiętam bardzo dobrze ten program.Dwa Swiaty były git!
Jako ,że w 2001 miałem zarówno TVN jak i Polsat oglądałem i podniecałem się zarówno
Big Brotherem 1 jak i Dwoma Swiatami  :zabek:  Dwa Swiaty obok baru i Amazonek były naprawdę dobrą konwencją Polsatu, reszta to niewypały (Gladiatorzy,Łysi i Blondynki i inne).Moją faworytką była na początku Patrycja Hodor,ale wyleciała jako pierwsza z programu  :bye: , potem moją uwagę jakis czas przyciągała ruda Kasia  ;)  jednakże póniej jak i w finale moją absolutnie zdecydowaną faworytką do wygrania programu była Zuzanna Nowakowska  :love: i na nią oddawałem swoje głosy bo była niezłą laską.Z wielkim zażenowaniem przyjełem wygraną Tomasza Słoniny - co jak co ale jemu ta wygrana absolutnie się wcale nie należała  :wsciekly:   , podczas całego programu ani razu z nikim się nie podzielił ani nie pożyczył pieniędzy choc sam od innych pożyczał, często palnął debilne teksty pod adresem innych uczestników.Do dzis nie wiem jakim cudem ta Słonina wygrała z Zuzą? :plask: Słyszałem ,że Dwa Swiaty miały swoją rosyjską edycję, ponieważ rosjanie zakupiliod ATM licencję na ten program, czy ktos zna może stronkę w necie tej rosyjskiej edycji? ma jakies fotki? bardzo jestem ciekaw rosyjskich Dwóch Swiatów i mam nadzieję,że Polsat jednak zmądrzeje i polatach będzie nam dane oglądac 2 edycję kultowych Dwóch Swiatów!  :cwaniak:

Pudelek

Akurat Słonina nie wygrał tego programu. Pomyliłes nazwiska. Chociaż to wszystko prawda. Zwycięzca był typem gbura. Zastanawiające już było to, że wogóle doszedł do finału. A zwycięstwo . . .
No a Zuza była rzeczywiscie niczego sobie  ;P .

Rosa

Cytat: PikachuZwycięzca był typem gbura. Zastanawiające już było to, że wogóle doszedł do finału. A zwycięstwo . . .
No a Zuza była rzeczywiscie niczego sobie  ;P .
Ja go akurat zdecydowanie bardziej lubiłem od Zuzy czy Wojtka :)

podmark

Ten cały gbur nazywał się Tomasz Leiman :).

Big Brother Fan

Cytat: PikachuAkurat Słonina nie wygrał tego programu. Pomyliłes nazwiska. Chociaż to wszystko prawda. Zwycięzca był typem gbura. Zastanawiające już było to, że wogóle doszedł do finału. A zwycięstwo . . .
No a Zuza była rzeczywiscie niczego sobie  ;P .

Hehehe rzeczywiscie popieprzyło mi się trochę z tymi nazwiskami  :wstydnis:  :P   Faktycznie wygrał Tomasz Leiman.Dwa Swiaty były emitowane w 2001 jak wiemy ( ja miałem wtedy dokładnie 17 latek :) ) więc 6 lat to już troszkę czasu jakby nie było i mogę się trochę mylic  ;P

Luxis

To już 6 lat minęło???? Jak ten czas szybko leci :) łaaaaa

kaktus

dla wciąż zainteresowanych tym tematem - zwycięzca DS Tomasz L. zanim ATM zaczął casting  pracował w tej firmie - stąd moim zdaniem dosć zaskakująca wygrana tego pana. Ponieważ pracownik ATM nie mógł startować więc się zwolnił (czy był pracownikiem samego ATM czy też firmy obsługującej bar na dole ich budynku tego dokładnie nie wiem). A w ogóle sprawa regulaminu uczestnictwa była smieszna ponieważ uczestnicy dostali go już w trakcie trwania programu czyli brali w tym udział niejako w ciemno :szok: Ambicją ATM i Polsatu było wygranie z konkurencyjnym BB w TVN a ponieważ czas naglił nie wszystko było dograne do końca. Były i 2-3 krotne zmiany regulaminu w czasie trwania programu. Ale moim zdaniem sam pomysł był dobry i gdyby nie rekordowo krótki czas produkcji (aby tylko zdążyć przed BB) i przemyslenie wszystkich zasad wczesniej a nie w trakcie trwania to miał szansę wygryć BB w statystykach i może byłby też i DS2

omiii

Fajne to było ja pamiętam Kinge Tymoczko ktora nie chciała 15 tysięcy za to żeby przestała palić papierosy lubiłem też nawet Tomka Leimana chociaz on był skompy i nikomu nie chciał pożyczyć pieniędzy A jak Jola Turzańska zrpobiła tą cała maskarade z tym żęby wszystkich uczestników zmusić na wejscie na most tylko Tomek sie nie zgodził

chatiflatt

We wtorek u Wojewódzkiego gościć będzie Tomasz Lubert i Wojciech Łuszczykiewicz. Razem grają chyba w zespole.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

tak, zespół Video (mają fajną piosenkę 'Bella') to nowy projekt Luberta, który z Dodą był w zespole Virgin. Teraz zamiast Dody spiewa Wojtek, hehe