Survivor 04: Marquesas

Zaczęty przez Showmag, Pt, 18 Mar 2005, 01:11:05

MisHa

A tak na marginesie słyszeliscie wczorajszą wypowiedż czarnoskórego typka na temat "bojów" Sary, się usmiałem...

joker

a tak wracając jeszcze do tego co możemy oglądać na TVP - czas między konkurencjami, kiedy w obozie nic się nie dzieje jest u amerykanów strasznie nudny, myslę że w Wyprawie Robinson mimo iż relacji z tego czasu było o wiele więcej TVN o wiele ciekawiej to przedstawiła

Rosa

Cytat: jokera tak wracając jeszcze do tego co możemy oglądać na TVP - czas między konkurencjami, kiedy w obozie nic się nie dzieje jest u amerykanów strasznie nudny, myslę że w Wyprawie Robinson mimo iż relacji z tego czasu było o wiele więcej TVN o wiele ciekawiej to przedstawiła
Nie, TVN o wiele gorzej to przedstawiało :)
Neleh mogla to wygrac gdyby nie totalnie spieprzona ostatnia rada gdzie przez cały czas zapewniala wszystkich że ona to wcale nie grała przez pierwsze 3 tygodnie.

joker

mi się najbardziej podobało jak zapewniała wszystkich, że ona chciała być w sojuszu z John'em, Zoe, Tammy i Generałem i wywalić Sean'a ale nie mogła bo była przeciwnym sojuszu... Sprytne zagranie bo jesli by się jej udało były by to 4 głosy w finale co już daje zwycięstwo (a jeszcze pamiętajmy o Paschal'u który bez względu na sytuację oddałby na nią głos i Kathy, która została wyrolowana przez Vacepie w ostatnich dniach).
Bardzo mnie zdziwiło kiedy Vecepia łatwo zrezygnowała z sojuszu z Kathy żeby wejsć do finału... takie dziwne wydawało mi się to z jej ust i sprzeczne z jej wartosciami.

Kotelet

Eee tam :P Kathy wyrac powinna :P Chyba jedna z moich ulubionych postaci przez 4 edycje ktore ogladalem :P Mnie tez zaczelo lekko irytowac Neleha jak mowila ze ona nie z wlasnej woli zawarla sojusz i wykopala ich... No ludzie... Ona wierzyla ze ktos jej uwierzy?:P

alexander

Neleha przegrała :(
Jaka szkoda od początku jej kibicowałem, druga była Kathy, akurat w niczym nie przeszkdaszał mi Vecepia ale cóż taka jest wola plemienia....

Rosa

Kathy miala dobrą końcówkę ale pamiętajcie że gdyby tylko jej plemie przegral którąs z początkowych 3 konkurencji to z pewnoscią to własnie ona była pierwsza do odstrzału. Kompletnie nieprzystosowana do życie w grupie miała po prostu farta.

Rosa

Ugh, kto pozwolil Rosie O'Donnell prowadzic Reunion Show  :sciana:

joker

Cytat: RosaUgh, kto pozwolil Rosie O'Donnell prowadzic Reunion Show  :sciana:
przecież nie było aż tak zle... A tak wogóle to kto to jest? znając amerykanów to pewnie jakas popularna prowadząca rozrywkowy talk-show, tak? Adminie, może nagrałes chocieżby skrawek ostatniego odcinka?

alexander

Jak przetłumaczono: Reunion Show bo nie słyszałem!?? :hmm:

Exile

Witam!
Bardzo mi bylo szkoda Paschala, przez całą edycje dobrze grał i tu taka niesprawiedliwosć.

Przedstawie ciekawostkę:
Pierwotnie edycja miala się rozgrywać nad brzegiem rzeki Jordan (Izrael/Palestyna), ale kilka dni przed wylotem uczestnikow i ekipy na Bliski Wschód, 11 wrzesnia 2001 nastapil zamach bombowy na USA, toteż na szybko zmieniono lokalizacje i mielismy edycje na Tahiti, dokladniej na Markizach.

Exile

Od piatku znow na AXN Survivor Tahiti.

podmark

To na AXNie też będzie ??  :buzz:  - bo TVP 2 też od piątku zaczyna powtarzać czwarty sezon...

Rosa

Cytat: Exile

Przedstawie ciekawostkę:
Pierwotnie edycja miala się rozgrywać nad brzegiem rzeki Jordan (Izrael/Palestyna), ale kilka dni przed wylotem uczestnikow i ekipy na Bliski Wschód, 11 wrzesnia 2001 nastapil zamach bombowy na USA, toteż na szybko zmieniono lokalizacje i mielismy edycje na Tahiti, dokladniej na Markizach.
Eee, jakos w to nie wierzę.
Przypominam ze edycja 3 była już sródladowa i to w Afryce więc lokalizacja na Bliskim Wschodzie (również ze względów bezpieczeństwa) raczej na pewno nie wchodzila w rachubę.

Exile

Obejrze sobie jeszcze raz 4. edycje na TVP2, bo tam nie przerywaja reklamami :P