Reality shows a masturbacja

Zaczęty przez kubest, Nd, 31 Gru 2006, 01:21:13

kubest

Ciekawy jestem, czy oprocz seksu w BB3 mialy miejsce akty samogwaltu?
czy wiadomo wam cos o tym? np w BARZE pod prysznicem.

A w zagranicznych rs?

Pytam, bo masturbacja to nalog, rownie ciezki jak palenie. A jak sie siedzi 90 dni bez seksu w zamknieciu..

Exile

Wydaje mi sie, ze szczegolnie ciezko jest sie mezczyznom opanowac w rs Survivor, kiedy kilka ladnych mlodych babeczek chodzi kolo ciebie w bikini. Pewno do seksu nie dochodzi, ale masturbacja jest.

Luxis

Też kiedys, ale dawno temu sie nad tym zastanawiałem...
Masturbacja jest na pewno (u nas w Robinsonie ten fryzjer powiedział, że nie umie sie masturbować i niechce, dla mnie jest to dziwne, bo kazdy to robi, nawet gdy sie do tego nie przyznaje, to normalne). Cos kiedys pamiętam mówił Adrian z Baru 2, że sie masturbuje. Doda tez cos wspominała w Barze. Bartek z Baru 5 tak samo, kiedys cos o tym mówił. Daniel też. Cos mi sie przypomina. Jestem pewny, że takie sceny miały miejsce, czy to pod kołdrą, czy w wannie, pod prysznicem. Ale tego nikt niepokazywał, choć jaks czas temu widziałem w Niemczech w BB pokazywali jak facet se gnębił małego pod prysznicem. :P

Rosa

Cytat: ExileWydaje mi sie, ze szczegolnie ciezko jest sie mezczyznom opanowac w rs Survivor, kiedy kilka ladnych mlodych babeczek chodzi kolo ciebie w bikini. Pewno do seksu nie dochodzi, ale masturbacja jest.
No, akurat Survivor to jest chyba jednym z tych RSów gdzie ABSOLUTNIE się nie mysli o tym. Taa, panienki są w bikini ale pozostają drobne szczególy takie jak to że panienki sa brudne , smierdzące a jak to kiedys powiedział jeden z uczestników (nie pamietam w ktorej edycji) seks jest daleeeeko na liscie życzeń za hamburgerem.

Ale w takim BB oczywiscie do tego dochodzi a czasem nawet jest pokazywane (np w BBUK)

Luxis

Takie ekscesy też pokazywali w angielskim BB? W telewizji bez cenzury? Bk
Masz moze jakies wideo z tego, albo pamiętasz te sytuacje? Jesli chodzi o Survivor to faktycznie, tez pamiętam, że ktos cos takiego kiedys powiedział... mimo wszystko z 1 czy 2 edycji taka parka chyba współżyła, a ten łepek też sam robił sobie dobrze...

Rosa

Cytat: ŁukiTakie ekscesy też pokazywali w angielskim BB? W telewizji bez cenzury? Bk
Masz moze jakies wideo z tego, albo pamiętasz te sytuacje?
Nie no, nie zbieram tego  :zabek:
Ale możesz poszukać na youtube, może cos będzie pod hasłami Glynn, łazienka

Luxis

Jak nie masz to trudno, nie będę szukał. Myslałem, że tak przy okazji jak masz... ;)

joker

wow... co za temat :obrazony:
Myslę, że w survivor mają największą do tego stosownosć - mogą się schować gdzies w lasku, gdzie kamery ich nie dojrzą i zrobić co tam im potrzeba :devil:
trochę w gorszej sytuacji są własnie uczestnicy programow typu bb

Pudelek

Jakies trzy posty było już napisane, że Rozbitkowie chętniej myslą o jedzeniu niż rozkoszach cielesnych  :P . A do dzikiego lasu raczej nie wchodzą bo mogą zaspokoić potrzeby nie tego węża co trzeba  :los: .

slaverus

zastanawialiscie jak daleko posunie się teraz tv4 z Big Brotherem 4.1 . Będzie chciała pewnie ostro o sobie dać o sobie i programie.. Spodziewam się, że więcej pokaże TV4 jeżeli znajdzie się taka Frytka i Ken..

Ostatnio oglądałem , jak niemiecka tv pokazała parkę w jacuzzi... poszli na całosć. W naszym kraju po takim czyms , co pokazała niemiecka stacja koncesje by zabrała w mgnieniu oka... Ten nasz chory rząd....  Przez niego nigdy nam nie zaserwują Big Brothera na "ostro" ....

Pudelek

Widzę, że Admin wydzielił osobny temat na ten ciekawy wątek :P  :los: .

[ Komentarz dodany przez: Admin: Pią 29 Cze, 2007 15:53 ]
ja w tym palców nie maczałem. ten topic to w calosci wytwor nijakiego 'kubest' ; )

xxx

jak dla mnie to strasznie lepki temat .... ;) co komu do tego kto gdzie palce macza .....

Luxis

niektórych to rajcuje :P hehe (nie mówie tu o sobie ;) )

podmark

Łuki, twierdzisz, że Ciebie to nie rajcuje ? A kilka postów wczesniej pytasz Rosę, czy ma linki do tych ekscesów. Ty swintuchu  :ragrh:

Luxis

już nie :P hehe, zauważ, że to było pół roku temu od tego czasu w moim LIFE się dużo zmieniło ;) heh, domysl się sam co :D