Klasa MTV

Zaczęty przez joker, Pt, 03 Mar 2006, 17:31:34

joker

Witam, przyszła dzisiaj do mnie na e-maila reklama tego oto nowego reality show MTV:
CytatJuż wkrótce ruszamy z nowym programem Klasa MTV, w którym prezentujemy szkoły srednie (licea i technika) z całego kraju.

Ekipa programu odwiedza szkoły w całej Polsce. Pokazujemy czy są fajne i dlaczego. Pokazujemy, jacy ludzie do niej chodzą. Co potrafią. Jak organizują sobie czas na przerwach i po lekcjach.

Jesli więc:
- chcecie zobaczyć swoją szkołę w MTV i pokazać całej Polsce swoich ziomków
- prowadzicie kółko teatralne / organizujecie festiwal muzyczny / lekcje stepowania / warsztaty garncarskie (itp., itd.) lub posiadacie jakies inne niezwykłe umiejętnosci, którymi warto się pochwalić

Zgłoscie się do nas!
Wypełnij poniższy formularz, a być może to własnie Twoją szkołę odwiedzimy!

https://mtv.pl/index.php?d=2&p=2&n=761&bannerID=227

Luxis

takie cos było już chyba w Niemczech..

Pudelek

Nie wydaje mi się aby w polskich szkołach działo się cos interesującego co równoczesnie nadawałoby się do emisji na MTV  :los: .

Showmag

Nowy program: "Klasa MTV"

Już wkrótce w MTV Polska będzie można oglądać nowy program zatytułowany "Klasa MTV", w którym prezentowani będą uczniowie szkół srednich z całego kraju. Kamery MTV ukażą, jak młodzi ludzie organizują sobie czas na przerwach i po lekcjach. Poszukiwane są licea i technika, których uczniowie angażują się w cos więcej niż tylko realizacja programu szkolnego - które mają cos wyjątkowego i ciekawego do zaprezentowania widzom. Stacja chce dać szansę uczniom oraz nauczycielom na wykazanie się swoimi nieprzeciętnymi talentami lub zainteresowaniami przed szeroką publicznoscią. "Klasę MTV" będzie można oglądać od 20 marca, od poniedziałku do srody o godzinie 15:30.

[showmag.info]

Pudelek

Zdecydowanie ciekawiej prezentuje się cykl reportaży "Uwagi" TVNu - Szkoła jakiej nie znacie.  :devil:
Dziwne, że ktos dopiero teraz wpadł na pomysł by powstał ten cykl. Bo tak naprawdę to, co jest w nim pokazywane, nie jest żadną tajemnicą.

alvaro

a co takiego ciekawego można u nas pokazaż  :hmm:

Miatexs

A ja se dzis oglądałem ten program, bo mi wreszcie pierwszy raz w życiu podłączyli MTV do kablówki! Musze przyznać że jakos wielkiego wrażenia na mnie te szkoły nierobią, prawie jak umnie:P. I co mnie jeszcze bardzo pocieszyło to to że w innych miastach w Polsce niemają lepszych kibli od moich w szkole. YEAH
A co do MTV to mam naprawde dużo do nadrobienia...

alvaro

w sumie mogli by wpasć do mnie
szkoła jest nówka :yeah:

Luxis

Co do cyklu Uwagi, to faktycznieoni pokazują chyba same zawodówki, szok :szok: poprostu tam chodzi margines społeczeństwa polskiego, co 2 słowo to przekleństwo, no ludzie, można troche, ale bez przesady... :/

Showmag

Ruszyła "Klasa MTV"
Niedziela, 09.04.2006, 00:39

W MTV Polska ruszył nowy reality show "Klasa MTV", promujący szkoły srednie. Może w nim wziąć udział każde liceum lub technikum, które szczyci się jakimis sukcesami w dowolnej dziedzinie lub może pochwalić się ponadprogramowymi i nietypowymi zajęciami. Widowisko realizowane jest przy współpracy z Gadu-Gadu, które objęło nad nim patronat medialny. "Klasę MTV" prowadzą Kasia Burzyńska i Wojtek Łozowski, którzy dotychczas odwiedzili z ekipą kilka warszawskich szkół. "Najbardziej zapadł mi w pamięci taniec brzucha wykonany przez pozbawioną skrępowania grupę tancerzy w jednej ze szkół. Chłopcy przebrani za hawajskie plażowiczki zgrabnie potrząsali biustem z kokosów, spódniczkami z trawy, miarowo kołysząc przy tym biodrami"- wspomina pierwsze nagrania Kasia Burzyńska. Teraz ekipa rusza w Polskę, a pierwszym przystankiem będzie Giżycko. "Dzięki Gadu-Gadu rozmowy o klasach MTV mogą odbywać się również poprzez komunikator, nie tylko pomiędzy dwiema osobami, ale również w obrębie większych grup. W tym celu, w portalu społecznosciowym Generacja Gadu-Gadu utworzylismy specjalną grupę Klasa MTV, w której uczniowie mogą wymieniać się swoimi numerami GG oraz umieszczać komentarze"- mówi Jarosław Rybus, PR Manager Gadu-Gadu. Program "Klasa MTV" można oglądać w MTV Polska od poniedziałku do srody, o godzinie 15:30.

[MTV Polska]

stroz85

hehe program bywa zabawny ale nie widze ekipy MTV w mojej szkole. Ciekawe jak bym sie zachowal gdyby kazali mi powiedziec cos o mojej szkole... hmm pewnie po emisji bym wylecial ze szkoly:)

Pudelek

Cytat: stroz85nie widze ekipy MTV w mojej szkole.

A zaprosiłes ich? Wyslij zgłoszenie to możliwe, że się pojawią.

stroz85

chodzilo o "nie widze" w sesie "nie wyobrazam sobie"

:)