The Amazing Race 10

Zaczęty przez Showmag, Pn, 22 Maj 2006, 17:47:14

Rosa

Za bardzo dobrą uważam ostatnią zmianę zasad czyli karę dla zespolu który dotarł jako ostatni na matę. Poprzednia kara czyli zabranie ubrań (co to za kara jak dzieki temu zespól mógł szybciej się poruszać) czy koniecznosć żebrania były niewystarczające ichyba NIGDY nie spowodowaly odpadnięci w następnym etapie. teraz na szczęscie może się to zmienić.

Kotelet

Ostatni odcinek swietny! Misski pokazaly klase, sa swietne i mam nadzieje ze dadza rade przejsc do finalu, a nawet wygrac!

Luxis

Szkoda, że ja zapominałem o tym programie i żadko go oglądałem... :/

Pudelek

Jeszcze nic straconego. Ta edycja nie była jeszcze emitowana u nas i pewnie jeszcze długo nie będzie.
No i zawsze każdy odcinek dowolnej edycji można sciągnąć z neta. Ja w taki sposób nadrobiłem wszystkie zaległosci  ;P .

Mau

po raz pierwszy ktos sam bedac zagrozonym dał pewne zwyciestwo etapowe innej parze... Brawo dla braci. Choc IMHO to nie było zbyt madre...
radioactive. dalej zła

Kotelet

Ostatnio odcinek chyba jeden z lepszych w tej seri ^^ Misski pokazaly jak zwykle ze sa bardzo dobre. Fast nie byl trudny jednak nie dali sobie z nim rady :P A polaczenie druzyn bylo genialnym pomyslem :P Miski dobrze wykobinowaly i wziely braci ^^

Pudelek

David i Mary po udziale w "Amazing Race" pojawili się w słynnym amerykańskim programie typu talk show gdzie otrzymali trochę prezentów: nowy dom, samochód i wakacje :szok: . Chyba żadna para która nie wygrała, tak nie skorzystała na udziale w programie...
Nie zdziwię się, jak dostaną jeszcze szansę na udział w edycji All Stars.

Kotelet

To dobrze ze wygrali te rzeczy ;) Przyda im sie ^^ Jednak jako druzyna sa oni slabi :P Bez pomocy braci by nie doszli tak daleko, nie wiem jak by sobie poradzili w all starach xD Kolejny odcinek juz zaliczony, Blondi daja caly czas rade i to sie liczy^^ Sa swietne xD

Pudelek

Finał tej edycji zostanie nadany 10 grudnia czyli w moje urodziny ;P . (Finał Baru Europa też odbył się w dniu moich urodzin :los: ). Co prawda pewnie obejrzę go parę dni póniej ale fajnym prezentem byłoby gdyby finałowa trójka w kolejnosci wyglądała tak:
1 Dustine & Kandice
2 Tyler & James
3 Rob & Kimberly
Mam nadzieję, że dzis odpadną Lyn & Karlyn. Mają denerwujące głosy i wogóle są wkurzające . Wogóle za bardzo nie lubiłem całego tego 6pack'u. Z tego towarzystwa tylko David i Mary wydawali się sympatyczni. Chociaż bracia obiektywnie zasługują na wejscie do finału...

Mau

O rany, jestem po e10 no i proszę państwa moge się domyslac co o Polsce myslą uczestnicy TAR :D

a odpadła para która zasłużyła na to. trzeba mieć... no nazwijmy to ikrą :P ... zeby wygrywać
radioactive. dalej zła

Kotelet

Barcia jakos tak w 10 epku cos jak by stali sie nijacy... Przynajmiej tak bylo to pokazne;) Zatrzymywali sie caly czas, pytali byli za bardzo zagubieni :P

Szkoda ze uczestincy byli tylko przelotem w Polsce :P MOze tworcy przez przypadek zauwaza jakim pieknym krajem jest Polska i wrescie przyleca uczestnicy do Warszawy xD

podmark

Byli w Polsce , tzn. na jakim lotnisku mieli przesiadkę ??

Mau - a co niby mają sądzić o naszym kraju uczestnicy ??

Opowiedzcie  :prosi:  :prosi:  :prosi:

Rosa

Mieli przesiadkę w Warszawie na samolot LOTu do Kijowa i oczywiscie zespoly które lecialy przez Warszawę zarobily na tym 30 min spónienia :) czyli znowu bedziemy się kojarzyli z niepunktualnoscią.
Za to Ukrainę będą teraz amerykanie kojarzyli z Czarnobylem ,Wolgami i czołgami  :zabek:

Pudelek

Poza tym to pierwsza edycja w której napewno do pierwszej trójki wejdzie para kobiet. A jak dobrze pójdzie to nawet dwie :zabek: .

Rosa

Cytat: PikachuPoza tym to pierwsza edycja w której napewno do pierwszej trójki wejdzie para kobiet. A jak dobrze pójdzie to nawet dwie :zabek: .
Zeby tylko ten program wygrały te własciwe a nie ciągle smutne szwendające się wciąż przy końcu stawki.