Taniec z Gwiazdami 04

Zaczęty przez alexander, Cz, 20 Kwi 2006, 15:55:37

Pudelek

Póki co jeszcze przez dłuższy czas emitowany będzie "Taniec z gwiazdami". A w tym okresie TVN może jeszcze dziesięć razy zmienić zdanie co do przyszłosci. Dlatego lepiej niech się wstrzymają z zapowiedziami, których póniej nie realizują.

podmark

Dzisiejszy odcinek był dla mnie bardzo dramatyczny. Obawiałem się o to, czy Lucas pozostanie w programie i już własciwie skazywałem go na odstrzał, aż tu nagle na parkiecie pozostał tylko Mroczek i Cypryański. Naturalnie, że się ucieszyłęm, że Peter miał takie popracie w głosach widzów, ale zaskoczyło mnie to, że najmniej punktów zgromadzili przedstawiciele najpopularniejszego polskiego tasiemca, który ogląda aż 10 milionów widzów... No cóż - następny mam nadzieję będzie Mroczek, a potem to już mi obojętne - byle nie wygrał nikt z M jak Masło :D

World Idol

Jak ja się cieszę, że odpadła Aneta Piotrowska :cwaniak: Ja jej po prostu nie cierpię. A Przemka lubię i żal mi go, że musiał z nią tańczyć.

slawek

Nie oglądam Tańca z gwiazdami ale dzisiaj przelatując po kanałach zatrzymałem się na chwile na tym programie i podczas oceniania Petera pokazali widownie i siedziała tam Monika Sewioło (a może mi się zdawało?, ale nie, to była ona).
Sławek

marta1986

W tej edycji nie mam faworyta,to zdecydowanie najsłabsza edycja tzg...
Na dzień dzisiejszy obstawiam,że wygra Sadowski.Chciałabym,żeby razem z nim do finału dostał się Lucas,ale to raczej niemożliwe.Pewnie Rusin będzie w finale,bo ludzie sią nad nią litują,że ją Lis zostawił...tańczy beznadziejnie.Powinna odpasć przed Cypryańskim i Liszowską.
inne pary muszą się starać i dobrze zatańczyć,żeby nie odpasć.Natomiast Rusin obojętnie jak zatańczy to i tak przechodzi.Jeżeli ona wygra to będzie padaka...  

W tej edycji nikt nie podoba mi się tak jak K.Cichopek i R.Mroczek.Kiepska muzyka też robi swoje.Poza tym boli brak Marcina Olszewskiego(występy Volt bez niego niezbyt przyjemnie mi się ogląda) i Ani Głogowskiej.

Luxis

Bardzo się zdziwiłem, jak sie dowiedziałem, żę trójka najlepszych to Lucas, Rusin i Mroczek i życze, aby Mroczek tuż przed finałem odpadł, choć to nie realne ;] poza tym Kinga na pewno wygra, i bardzo dobrze  hehe
A myzyka jest tak samo dobra jak w poprzednich edycjach, co ty gadasz??? Tylko scenografia mnie nudzi, chciałbym nową edycje na lodzie, jak teraz w Niemczech, tam każda para jak wychodzi MA PEWNY upadek choć raz... praktycznie każdy sie lekko wywala  hehe, fajne to i smieszne

Pudelek

A mi się wydaje, że zaczęło brakować pomysłów na program. Nie wiem czy zauważyliscie ale czasem niektóre podkłady muzyczne są takie same jak w pierwszej edycji! Choreografia i pomysły na motywy przewodnie danych odcinków też mogłyby się zmnienić trochę bardziej.
Przychylam się do opinii, że ta edycja jest najsłabsza. Ale program już sobie wyrobił dobrą markę. Jeszcze spokojnie przez dwie edycje będą mogli odcinać kupony.

marta1986

Sadowski sam jest sobie winien,że odpadł.Gdyby nie zachowywał się jak debil to widzowie bardziej by go lubili.On i ewa za bardzo podniecali się tymi dziesiątkami,z odcinka na odcinek stawali się coraz bardziej pewni siebie,a sadowski bez żenady zaczął u Skrzyneckiej namawiać widzów żeby na nich głosowali.Nic dziwnego,że nie byli lubiani.Choreografie Ewy też zbytnio nie przypadły mi do gustu.Słowem-płakać po nich nie będę. :pa:

Kompletnie za to nie rozumiem,skąd bierze się ta ogólnopolska nienawisć do Mroczków.Co oni komu zawinili?! Marcin co prawda nie tańczy tak dobrze jak jego brat rafał,ale też miał dobre tańce.zgadzam się z tym,że serial M jak Miłosć to nie jest dzieło sztuki,ale to przecież nie Mroczkowie wymyslają fabułę.Dostali szansę zagrania w serialu,więc wykorzystali ją,prawie każdy na ich miejscu by to zrobił.Po za tym M jak Miłosć i tak jest lepsze niż np.Samo Życie czy Plebania.

W przyszłym tygodniu odpadnie pewnie Lucas,pomimo iż z całej trójki jest najlepszy.Gdyby w tym programie liczył się taniec to peter i dominika by wygrali.Ale myslę,że to i tak cud,że zaszli tak daleko biorąc pod uwagę,że kiedy zaczynała się ta edycja praktycznie nikt nie wiedział nawet kim on jest.

Mam tylko nadzieję,że jesli kinga wygra to okaże wdzięcznosć lisowi i podzieli się z nim wygraną,bo w końcu to jego zasługa,że rusin zdobędzie kryształową kulę.A tak na marginesie-jej rumba nie umywa się do rumby Cichopek.

Nadal utrzymuję,że muzyka jest beznadziejna i wcale nie dlatego,że sama w sobie jest zła,tylko po prostu nie pasuje do charakteru tańca.Zresztą to nie tylko moje zdanie.Zauważyłam ,że sędziom(tym profesjonalnym) też się ona nie podoba i ostatnio często to podkreslają.

W następnym odcinku gwiazdy zatańczą do muzyki poważnej.Zastanawiam się jaki utwór dostanie Peter lucas do...samby?! :kreci:

Pudelek

Cytat: marta1986Mam tylko nadzieję,że jesli kinga wygra to okaże wdzięcznosć lisowi i podzieli się z nim wygraną,bo w końcu to jego zasługa,że rusin zdobędzie kryształową kulę.

Nie rozumien tego stwierdzenia. Czemu ma być wdzięczna Lisowi?! Z tego co pamiętam Kinga pojawiła się w telewizji jeszcze przed tym zanim poznała Lisa.

Co do niechęci do Mroczków to już Tobie tłumaczę o co chodzi; Oni po prostu nie mają w sobie żadnego talentu i uroku. Ich jedyną siłą jest to, że grają w najpopularnejszym serialu i są bliżniakami!

podmark

Cytat: marta1986sadowski bez żenady zaczął u Skrzyneckiej namawiać widzów żeby na nich głosowali.Nic dziwnego,że nie byli lubiani.

Jakbys droga koleżanko nie zauważyła, to wielu uczestników (jesli nie wszyscy) proszą widzów o głosy i nie od tego zależy lubienie, czy też nie gwiazd.

CytatGdyby w tym programie liczył się taniec to peter i dominika by wygrali.

Gdyby w tym programie liczył się taniec, to wygrałby Sadowski...

Cytatjej [w domysle Kingi Rusin] rumba nie umywa się do rumby Cichopek.

Widzę, że ktos tu bardzo lubi zarówno Mroczków, jak i Cichopek... Czyżby kolejny widz megapopularnego gniota ??  :devil:

CytatW następnym odcinku gwiazdy zatańczą do muzyki poważnej.Zastanawiam się jaki utwór dostanie Peter lucas do...samby?! :kreci:

A skąd pewnosć, że Peter będzie tańczył sambę ??  :terefere: [/quote]

marta1986

Cytat: podmarkJakbys droga koleżanko nie zauważyła, to wielu uczestników (jesli nie wszyscy) proszą widzów o głosy i nie od tego zależy lubienie, czy też nie gwiazd

jakbys drogi kolego czytał fora internetowe to wiedziałbys,że wielu telewidzów nie lubiło sadowskiego własnie za to,że żebrał o głosy.Cytat "bardzo prosimy,bo tak naprawdę to państwo decydujecie o tym kto idzie dalej w tym programie,kto się może bawić a kto nie.Jeżeli możecie tylko bardzo prosimy o SMS-y na nas.Dzięki".
Skoro twoim zdaniem wszyscy uczestnicy proszą widzów o głosy,to proszę zacytuj mi kiedy jakas inna para powiedziała cos takiego.

Cytat: podmarkGdyby w tym programie liczył się taniec, to wygrałby Sadowski...

Małam na mysli trzy pozostałe pary,które zostały w programie. Zresztą Lucas tańczył dobrze od samego początku,sadowski dopiero póniej się poprawił.

Cytat: podmarkWidzę, że ktos tu bardzo lubi zarówno Mroczków, jak i Cichopek... Czyżby kolejny widz megapopularnego gniota ??  

Nie oglądam M jak Miłosć,nie lubię polskich seriali.
A swoją drogą to bardzo ci współczuję,bo skoro tak obsesyjnie nienawidzisz M jak Miłosć to pewnie strasznie cierpisz widząc jak kolejne osoby z tego serialu przechodzą z odcinka na odcinek, a nawet wygrywają...

Cytat: podmarkA skąd pewnosć, że Peter będzie tańczył sambę ??  
[/quote]

To pytanie jest ,jak rozumiem, żartem? No bo to niemożliwe żebys był aż tak głupi,żeby nie wiedzieć,że samba jest jedynym tąńcem,którego Lucas jeszcze nie tańczył,więc siłą rzeczy MUSI go zatańczyć w kolejnym odcinku.

Na przyszłosć nie życzę sobie tekstów typu "droga koleżanko".Zawsze piszę to co myslę,więc jesli nie odpowiadają ci moje posty to je zwyczajnie ignoruj,bo nie mam ochoty na kłótnie.Widzę,że lubisz prowokować.

Pikachu,Pisząc,że kinga powinna być wdzięczna lisowi, miałam na mysli,że jedynym powodem dla którego ona jest jeszcze w programie jest to,że ludzie współczują jej,że  ją zostawił.Kiedy kinga była jeszcze z lisem to na forach internetowych czytałam prawie same negatywne opinie na jej temat,natomiast od kiedy on ją zostawił,ludzie zmienili do niej nastawienie.Wniosek sam się nasuwa...

Lubię kingę,jest sympatyczna i ma fajnego partnera,ale miała zaledwie kilka dobrych tańców a to,moim zdaniem,za mało,żeby wygrać TzG.Rusin jest,pisząc obiektywnie, najsłabsza z trójki półfinalistów i powinna odpasć już wczesniej.

podmark

Cytat: marta1986No bo to niemożliwe żebys był aż tak głupi
Nie pozwalaj sobie na za dużo, bo jeszcze troszkę i zaczniesz (o ile już nie zaczęłas) mnie obrażać, a wtedy pewnie ostrzeżenie od Admina...

CytatNa przyszłosć nie życzę sobie tekstów typu "droga koleżanko".Zawsze piszę to co myslę
Chwała Ci za to, że piszesz to, co myslisz. A więc skoro jestes aż tak inteligentna nie rozumeim Twoich aluzji do mojej osoby - ja również piszę to, co myslę. A że nie lubię "M jak Miłosć" (i w tym przypadku nie nazwałbym tego obsesyjną nienawiscią) to moje zdanie i jeżeli się komus nie podoba, to proszę nie odpowiadać na mojego posta :P
A przez zwrot "droga koleżanka" okazuję Ci szacunek - tak po prostu.

Cytatjedynym powodem dla którego ona jest jeszcze w programie jest to,że ludzie współczują jej,że  ją zostawił.
To pewnie też wyczytałas na tych forach telewizyjnych  :devil:

CytatKiedy kinga była jeszcze z lisem to na forach internetowych czytałam prawie same negatywne opinie na jej temat,natomiast od kiedy on ją zostawił,ludzie zmienili do niej nastawienie.
Tylko wtedy, gdy była z Lisem nie prowadziła jeszcze popularnego "Dzień Dobry TVN" i nie miała przypiętej jeszcze etykiety "Sympatyczna, inteligentna i ładna". A teraz tak jest. Po prostu to nie Lis jest sprawcą jej popularnosci, tylko ona sama przez swoją osobowosć.

No cóż - trzeba pamiętać, że niektórzy na niektórych forach też moga się mylić i nie trzeba tak na serio brać wszystkiego co napiszą.

marta1986

Nie strasz mnie Adminem.Moim zdaniem winny jest zawsze ten,kto zaczyna,a w tym przypadku admin chyba nie ma żadnych wątpliwosći kto zaczął.

Przyznaję,że mój post był momentami obraliwy,ale to była odpowied na twojego posta więc miej pretensje do siebie.I dobrze wiesz o tym,że zwrot "droga koleżanko" nie był w tym przypadku grzecznosciowy,a jeżeli rzeczywiscie był to popracuj troszeczkę nad okazywaniem grzecznosci,bo kiepsko ci to wychodzi.

ale jesli w dalszym ciągu uważasz,że to ja jestem winna to trudno,muszę ci ustąpić...

oglądałam wszystkie edycje TzG(oprócz pierwszej,niestety) ale nigdy nie spotkałam się z tym,żeby uczestnicy wymuszali na telewidzach głosy.
A z 1 edycji mam nagrany tylko finał i pozwolę sobie tutaj zacytować Paszta:

magda mołek "macie 3 sekundy na to,żeby przekonać widzów,że puchar należy do was"
witek paszt"nie możemy tego robić (...)ania marzyła o zatańczeniu freestyla tak zwanego,czyli dowolnego tańca i jej marzenie się spełniło.To jest najważniejsze".

No rzeczywiscie widać jak inni uczestnicy proszą o głosy...
no chyba,że robią to dla żartu,ale to od razu widać,kiedy ktos żartuje.Sadowski nie żartował.

Wiem,że ty,podobnie jak ja,piszesz co myslisz.Różnica między nami polega jednak na tym,że ty nie potrafisz pisać obiektywnie.jak tylko zobaczysz w tzg kogos z M jak Miłosć to od razu go skreslasz,nie patrząc nawet na to jak zatańczy.A prawda jest taka,że WSZYSCY aktorzy z tego serialu do tej pory tańczą bardzo dobrze,niektórzy wręcz rewelacyjnie.W przeciwieństwie do aktorów z Na Wspólnej.Oni też daleko zachodzili ale z innych powodów.Wesołowski dlatego,że był smieszny,a dancewicz dlatego,że widzowie lubili jej partnera.jedyna,która dobrze tańczyła to jabłczyńska.

Co do kingi,to często spotykam się z tekstami typu "lis jest głupi", "niech lis idzie do nory","jak kinga wygra to lis przekona się,jaką kobietę stracił" ,"stefano jest lepszy i przystojniejszy niż lis" itp...takich komentarzy jest w internecie MNÓSTWO i myslę,że kinga zdaje sobie sprawę z tego dlaczego przechodzi z odcinka na odcinek,pomimo,że miała tylko kilka dobrych tańców.

Pudelek

Aktualnie chyba najpopularniejszą bohaterką Pudelka jest Marysia Wałęsa. Trochę tych artykułów o niej się uzbierało: https://pudelek.pl/tag/Maria+Wa%B3%EAsa/
Straszna z niej KARIEROWICZKA.
Ale do Frytki jeszcze jej dużo brakuje  :P

Pudelek

Sadowski pobił fotografa!

Fakt donosi, że Przemysław Sadowski pobił fotografa. Miało to miejsce w zeszłą niedzielę, w dniu, kiedy Sadowski nieoczekiwanie pożegnał się z Tańcem z gwiazdami. Około trzeciej nad ranem wyszedł z Agnieszką Warchulską z klubu, wezwał taksówkę, po czym pod swoim domem wdał się najpierw w potyczkę słowną, a potem także w bójkę z jednym ze znanych warszawskich fotoreporterów.

Zaczął na mnie krzyczeć i wyzywać mnie od chu*** - mówi roztrzęsiony fotograf. Po wyzwiskach panowie zaczęli się szarpać, a fotograf zaliczył kilka ciosów w twarz. Uszkodzony został też jego aparat. Sadowski dobrze podcina i ma mocne uderzenie, ale dałbym mu radę - przechwala się zaatakowany.

Warchulska próbowała powstrzymać męża, wołając: Przemo, opanuj się, proszę! Jednak bezskutecznie.

Wszystko to zostało przedstawione przez Fakt w taki sposób, żeby oczernić Sadowskiego jak najbardziej. Tyle tylko, że cos mi mówi, że fotoreporter też nie jest niewinną owieczką. Po pierwsze, bójka została sfotografowana - zapewne nie przez tego, kto dał sobie obić dziób. Po drugie, Sadowski założył w sądzie sprawę przeciwko Faktowi za publikacje sugerujące, jakoby zdradzał żonę z Ewą Szabatin.

Pudelek.pl