Taniec z Gwiazdami 02

Zaczęty przez podmark, Śr, 03 Sie 2005, 17:22:50

alexander

Dzis w DD TVN Kasia Cichopek i Marcin Hakiel zaprezentowali płytę DVD która wkrótce się ukaże na naszym rynku. Na płycie ukazana jest nauka tańca! Fajnie za granicą też takie DVD powydawano!

Pudelek

Wreszcie mają swoją szkołę

Po wielu miesiącach bezowocnych poszukiwań, Kasia Cichopek i Marcin Hakiel znaleli wreszcie miejsce na swoją szkołę tańca.

Jeszcze kilka miesięcy temu żalili się w rozmowie z Faktem: Gdy tylko pojawiamy się na spotkaniu, żeby porozmawiać o wynajęciu mieszkania, ceny idą trzykrotnie w górę.

Teraz jednak już wszystko idzie zgonie z planami - Hakiel i Cichopek wynajęli na warszawskim Mokotowie lokal o powierzchni 120 m2, w którym otworzą szkołę tańca. I to już niedługo - 6 listopada!

Marcin jest prezesem. Odpowiada za kadrę, którą sam przeszkolił i dopina wszystko na ostatni guzik - opowiada Faktowi Kasia. Ja natomiast zajmuję się m.in. projektowaniem wnętrz - dodaje.

Fakt donosi: Mimo że szkoła jeszcze nie działa, lista chętnych na kursy rosnie z dnia na dzień. Jedni zapisują się, żeby się nauczyć walca angielskiego czy samby, inni - aby na własne oczy zobaczyć Kasię i Marcina.

Jak się okazuje, każdy będzie miał szansę ćwiczyć pod ich okiem: Każde z nas będzie się czasami zjawiać na zajęciach zamiast któregos z instruktorów.

Pudelek

Pudelek

Będą mieli dziecko!

Romans rozpoczęty podczas drugiej edycji Tańca z gwiazdami trwa. Jak się dowiadujemy z Faktu, Ania Głogowska jest w drugim miesiącu ciąży. Za 7 miesięcy urodzi się dziecko jej i Piotra Gąsowskiego.

Chociaż wielokrotnie widywano ich razem - na wakacjach, na zakupach, na imprezach - zawsze zaprzeczali, jakoby byli parą. Nie planujemy slubu - zarzekała się Głogowska. Gąsowski po rozwodzie z Hanną Sleszyńską, matką jego syna Kuby, miał wiele przelotnych romansów, ale żadnego na poważnie. Teraz jednak sprawy uległy zmianie. Fakt pisze:

O tym, że sprawa jest poważna, swiadczy fakt, że Anię przedstawił oficjalnie swojej byłej. Oraz że wspólnie z Głogowską zajmuje się synkiem.

Znajomy pary potwierdza: Ania jest w drugim miesiącu ciąży. Podobno jednak chcą utrzymać tę wiadomosć w tajemnicy - ciąża może być zagrożona.

Pudelek.pl

marta1986

Z tego co mi wiadomo Ania jest związana ze swoim partnerem tanecznym Marcinem Wrzesińskim.Wątpię żeby go zostawiła dla Gąsa.Przecież oni do siebie kompletnie nie pasują...pudelek pewnie jak zwykle wypisuje głupoty. :nie!:

Pudelek

Cytat: marta1986Z tego co mi wiadomo Ania jest związana ze swoim partnerem tanecznym Marcinem Wrzesińskim.

Masz bardzo stare informacje.

podmark

Nie tylko stare - wręcz prehistoryczne :D . O ile mi wiadamo, to już w trakcie trwania drugiej edycji "Tańca" już była z Piotrem Gąsowskim...
A co do tego, że do siebie nie pasują - no cóż, ich sprawa. Ale po doborze partnerów do trzech edycji widać, że Ania Głogowska lubi "dojrzałych" partnerów :D

Pudelek

"Fakt" jest bardzo zdesperowany jesli chodzi o wszelkie artykuły dotyczące uczestników "Tańca z gwiazdami". Oto ostatni z nich:

Maserak sika na ulicy   :wstydnis: :szok: :los:  :devil:  :P :hahaha:  

Rafał Maserak na parkiecie to uosobienie elegancji, a frak wygląda na nim, jakby nosił go co najmniej w trzecim pokoleniu. Tylko dlaczego, gdy zejdzie z parkietu, zamienia się w faceta, któremu nie chce się poszukać toalety i przycisnięty potrzebą zatrzymuje się pod najbliższą scianą?

Niestety, tekstowi nie towarzyszy imponujący materiał zdjęciowy. Na rozmazanych zdjęciach widać jakichs mężczyzn w wieku cokolwiek między 20 a 30 lat, z których jeden stoi odwrócony do sciany.

Fakt / Pudelek

Showmag

Slub Gąsowskiego i Głogowskiej?
Polskie brukowce donoszą o rychłym slubie Piotra Gąsowskiego i Anny Głogowskiej.

Oboje poznali się podczas udziału w "Tańcu z Gwiazdami 2". Niedawno pojawiły się informacje, że Głogowska jest w trzecim miesiącu ciąży. Bliska przyjaciółka aktora mówi: "On chyba po prostu dorósł do tego, żeby założyć rodzinę. Bardzo kocha swojego syna Kubę i chyba własnie to uczucie tak go rozwinęło. Chce być odpowiedzialny i swojemu drugiemu dziecku dać prawdziwy dom".

Pudelek

Maserak zrobi wszystko...

...dla podtrzymania zainteresowania sobą.

Niby nic interesującego. Rafał Maserak wystąpił w jakims teledysku. Zespół nazywa się La Karnita (pierwsze słyszymy) i składa się z 3 dziewczyn. Nie wróżymy im wielkiej kariery, a zresztą - dzisiaj i tak nikt już nie kupuje płyt z muzyką. Dziewczyny ogarnijcie się, to nie lata 90-te!

Zainteresowało nas natomiast to, że Rafał nie musi już tańczyć, żeby zarabiać pieniądze. Wystarczy że jest. Taka już potęga telewizji.

Oto teledysk:
https://balet.wrzuta.pl/film/uUo5olJBfJ/la_karnita_-_do_dzisiaj_cie_kochalam

PUDELEK.pl

Słyszałem piosenkę i wiidziałem ten teledysk już dwa dni temu. Nic ciekawego. Ale to norma. Było już paru piosenkarzy, u których w teledyskach pojawiała się Kwasniewska lub inne gwiazdki seriali. Ale nie jestem w stanie sobie przypomnieć tych artystów i ich piosenki. W tym przypadku będzie tak samo.

Pudelek

Bizneswoman Kasia Cichopek
Już 750 osób uczy się w szkole, którą Katarzyna Cichopek prowadzi razem z Marcinem Hakielem.

Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel poznali się na parkiecie drugiej edycji show "Taniec z gwiazdami" i wspólnie wytańczyli sobie Kryształową Kulę oraz przepustkę do swiata biznesu. Razem założyli szkołę tańca, w której uczy się już 750 osób. Hakiel wniósł w biznes swoje umiejętnosci (ma klasę taneczną S, a na co dzień studiuje finanse i bankowosć). Katarzyna Cichopek zajmuje się PR-em, przy czym sama stanowi "chodzącą reklamę" przedsięwzięcia.

- Po zwycięstwie w "Tańcu z gwiazdami" zaczęlismy brać udział w pokazach, ludzie włączali się do zabawy. To spowodowało, że zaczęlismy mysleć o własnej szkole - mówi w rozmowie z "Gazetą Wyborczą" Katarzyna Cichopek, która większosci osób kojarzy się z serialem "M jak miłosć".

Zanim Cichopek i Hakiel, którzy stanowią parę również w życiu prywatnym, otworzyli swoją szkołę, sumiennie się do tego przygotowali. Nie tylko sprawdzili, jak działają inne podobne firmy, ale i wiele czasu spędzili na znalezieniu odpowiedniej siedziby. Początkowo szukali sami, potem zdecydowali się na posrednictwo agencji nieruchomosci.

- To nie mogła być wynajmowana sala gimnastyczna ani jakis garaż. Potrzebowalismy czegos o wysokim standardzie, blisko metra, z osobnym wejsciem - mówi Marcin Hakiel, który przez wiele lat sądził, iż pójdzie w slady ojca bankowca.

Ostatecznie szkoła - Hakiel Akademia Tańca - znalazła swoją siedzibę na warszawskim Mokotowie. Po remoncie lokalu kursanci mają do dyspozycji salę treningową o powierzchni 80 m kw., z odpowiednim parkietem i klimatyzacją, a także szatnię, sanitariaty, recepcję oraz foyer. Instruktorów Hakiel i Cichopek znaleli bardzo szybko, głównie wsród znajomych tancerza z licznych turniejów. Sami własciciele nie uczą, jedynie wpadają, by sprawdzić, czy wszystko działa tak, jak sobie zaplanowali. - Nie jestem profesjonalną tancerką - podkresla Katarzyna Cichopek.

Para planuje otworzyć wkrótce kolejne szkoły, nawet kilkusalowe - w Warszawie i Krakowie.

Pudelek

Cichopek i Hakiel kupili mieszkanie

Fakt donosi, że Kasia Cichopek i Marcin Hakiel kupili mieszkanie w Warszawie.

To chyba nie jest najswieższy news, bo o mieszkaniu i o tym, że nie mają mebli, tych dwoje opowiadało już kilka razy w różnych wywiadach. Najwyraniej chodzi więc o to, że Fakt dowiedział się, że owo mieszkanie znajduje się w jednym z bloków (nazywanych szumnie apartamentowcami, chociaż nie pasują do definicji) na Sadybie, a cena metra wyniosła około 10 tysięcy. Za stumetrowe mieszkanie Cichopek z Hakielem zapłacili więc milion złotych.

Gdyby Kasia pokłóciła się z Marcinem, zawsze może wrócić z płaczem do mamy. W zasadzie nie musi nawet wyciągać z garażu swojego Mini Coopera - jak pisze Fakt, do rodzinnego domu Kasi z jej nowego mieszkania jest tylko kilkaset metrów.

Pudelek

Szczęsliwa żona bez męża

Twoje Imperium podaje, że Małgorzata Foremniak od miesięcy nie mieszka z mężem i dziećmi. Wynajmuje mieszkanie w Warszawie przy placu Bankowym, w którym Rafał Maserak jest częstym gosciem. Waldemar Dziki pojechał na narty z dziećmi - bez żony. Foremniak wyjasnia:

Życie prywatne jest moją sprawą. W moim związku jest inaczej, niż przedstawiają to media. Jestem kobietą szczęsliwą i spełnioną. Wolałabym, żeby dziennikarze rozpisywali się tak chętnie o moich doswiadczeniach zawodowych, jak o domniemanych romansach, które ranią moje dzieci.

Małgosiu, problem w tym, że ani o telenoweli szpitalnej, ani o słabym filmie o mafii nie ma sensu pisać. Twoje wypady do ciepłych krajów z Maserakiem są o wiele bardziej zajmujące. Poza tym to całe zamieszanie w mediach jest tylko efektem twoich wyborów.

Pudelek.pl

Pudelek

"Tak, jestesmy razem"

Małgorzata Foremniak i Rafał Maserak wreszcie przestali udawać, że łączy ich tylko platoniczny związek. Tak, jestesmy razem. Nie ma co robić z tego szopki - mówi Faktowi aktorka.
Plotki o związku tych dwojga krążą już od roku, kiedy to aktorka i tancerz poznali się podczas programu Taniec z gwiazdami. Jednak fakt, że Foremniak jest żoną reżysera Waldemara Dzikiego, mocno komplikował sprawy. Teraz jednak tych dwoje wniosło o separację i nic nie stoi już na przeszkodzie związkowi Foremniak z Maserakiem, który mówi:
Lubię Gosię najbardziej na swiecie! Najlepiej spędza mi się z nią czas. Jestem przy niej naprawdę szczęsliwy.
Znajoma pary opowiada:
Oni z Waldkiem nie chcieli jednak żyć dalej w związku, w którym pewne rzeczy już minęły. Małgosię fascynuje to, że Rafał choć młody, to jednoczesnie jest bardzo dojrzały emocjonalnie.
Foremniak mówi:
Ten związek z Rafałem jest wyjątkowy i dlatego trzeba go chronić. Nie zastanawiam się, jak długo to potrwa, bo inaczej oszalałabym. Kiedy kobieta spotyka mężczyznę, nigdy nie wie, czy to związek na chwilę, czy na całe życie.

Ciekawe czy wygrają cykliczny konkurs któregos kolorowego pisemka na najpiękniejszą parę .  :P

joker

Foremniak i Maserak: to już koniec miłosci?
(Fakt, Alka/16 lipca 2007 10:07)

Nie ustają kolejne doniesienia na temat kryzysu w związku Małgorzaty Foremniak i Rafała Maseraka. Tancerz wyprowadził się od aktorki - pisze "Fakt".

Maserak miał podobno dosć scen zazdrosci, jakie urządzała mu Foremniak i wyprowadził się. - Ostatnio tancerz nie pojawia się w mieszkaniu aktorki. Dawno nie widziano, by opuszczali je razem - czytamy w "Fakcie". Gwiazda zaprzecza jednak plotkom o rozstaniu.

- Ostatnio Rafał i Małgosia nie byli widywani razem - pisze dalej gazeta. - Od czasu, kiedy w czerwcu wrócili z krótkiego urlopu, nie było wiadomo, co się u nich dzieje. A w Sopocie, podczas festiwalu TOP Trendy, Maserak szalał na plaży i na ulicach miasta jak młody źrebak (ja: ale porównanie :bravo: ), łatwo zaprzyjaźniając się z wieloma dziewczynami - dodaje.

Foremniak i Maserak poznali się na parkiecie w programie "Taniec z gwiazdami". Od początku spekulowano o ich romansie, aż ten okazał się faktem. Para nie chce już komentować kolejnych rewelacji na swój temat. - Nawet nie chce nam się już smiać z tych plotek. Nic się u nas nie zmienia - mówi aktorka. - Żyjemy swoim życiem, nie szukając w gazetach informacji o tym, co się u nas dzieje. Pochłania mnie aktorstwo i praca społeczna - tłumaczy.

onet.pl

podmark

Joker - post w nieodpowiednim dziale :). Foremniak występowała nie w trzeciej, a w drugiej edycji "Tańca"...

Co do ich rozstania, to wcale się jej nie dziwię... Zadawać się z takim dzieckiem. On ma dosłownie gorzej poukładane w głowie, niż 13 latek. Zarywa laski nie intelektem, a urodą. A co do Maseraka - źrebaka, to może własnie jurnosć końska podobała się Foremniak :)