Survivor 13: Cook Islands

Zaczęty przez Showmag, Nd, 28 Maj 2006, 00:17:27

Showmag

"Survivor 13: Cook Islands"
Niedziela, 28.05.2006, 00:07

Już jesienią w USA ruszy kolejna edycja "Survivor". Akcja trzynastego sezonu toczyć się będzie na Wyspach Cook'a, położonych na południowym Pacyfiku. Kolejna grupa smiałków zmierzy się ze swoimi słabosciami, walcząc o przetrwanie i milion dolarów. W programie ponownie pojawi się motyw Exile Island ("Wyspy Wygnańców"), zostanie on jednak wzbogacony o nowe zwroty akcji. "Survivor 13: Cook Islands" będzie można oglądać od wrzesnia na antenie CBS.

[showmag.info]

kuba234567

Wiecie cos wiecej o 13 edycji Survivor Cook Island widziałem zwiastun. Niele się prezentuje :)

podmark

Kuba - jakby ktos wiedział, to zapewniam Cię, że by cos napisał - a że głucha cisza na temat programu, to i głucha cisza o nim na forum :]

Mau

tak czy siak wszyscy (chyba wszyscy) czekamy na wrzesień...

nie tylko z powodu moich urodzin ;)

a jak chcesz sie czegos dodatkowego dowiedzieć, mozesz zajrzeć np tu  

radioactive. dalej zła

kuba234567

Też mam urodziny we wrzesniu :) ale nie czekam bo wakacje lepsze. A tak jesli chodzi o Survivor to ciekawa stronka. Bardzo duzo można się dowiedziec o wszystkich edycjach survivor wielkie dzięki :)

Showmag

W poniedziałek, 3 lipca rozpoczęto realizację trzynastej edycji Survivor (Cook Islands). Zakonczenie zdjęć przewiduje się na 11 sierpnia.

Showmag

Survivor 13: Cook Islands : Premiera już 14 wrzesnia
Wielkimi krokami zbliża się premiera trzynastego sezonu reality show "Survivor". Kolejna edycja programu nosić będzie tytuł: "Survivor: Cook Islands". 20 uczestników zostanie podzielonych według ras na 4 plemiona: białych, czarnych, latynosów i azjatów.

Zapowied podziału drużyn według nacji wzbudziła spore kontrowersje. Producenci tłumaczą, że pomysł narodził się po twiedzeniach, jakoby program nie przedstawiał wystarczającego zróżnicowania etnicznego. W skład każdego z plemion wejdzie 5 zawodników. Wszyscy rywalizować będą o główną wygraną wynoszącą 1 milion dolarów. Wsród graczy znaleli się między innymi: gitarzysta heavy-metalowy, policjantka i homoseksualny projektant mody. "Survivor 13: Cook Islands" będzie można oglądać od 14 wrzesnia w CBS.

* * *

Ruszyła już oficjalna strona: https://cbs.com/primetime/survivor13/

Showmag

Ruszyła emisja "Survivor: Cook Islands"

W czwartek, w USA wystartowała emisja trzynastego sezonu "Survivor". Tym razem akcja toczy się na Wypach Cook'a, a o zwycięstwo rywalizować będą 4 plemiona podzielone według ras na białych, czarnych, latynosów i azjatów.

Pomimo sporych kontrowersji wynikających z podziału uczestników, pierwszy odcinek widowiska nie wzbudził większego niż zwykle zainteresowania wsród telewidzów. Premierowy epizod oglądało 17,7 mln widzów, co jest najsłabszym otwarciem od kilku sezonów, ale co na tle innych produkcji wciąż zapewnia programowi zwycięstwo w jego slocie czasowym.

W trzynastej edycji "Survivor", 20 uczestników przez 39 dni walczyć będzie o milion dolarów. Nie zabraknie zwrotów akcji, a także znanej z poprzedniej edycji Wyspy Wygnańców. Wsród graczy znaleli się między innymi: gitarzysta heavy-metalowy, policjantka i homoseksualny projektant mody. Zwycięzcę poznamy w połowie grudnia, podczas emitowanego na żywo finału.

kuba234567

Ciekawe jaka bedzie ta edycja, może bedzie cos takiego bardzo ciekawego i żeby nie było nudno :) No pozyjemy zobaczymy :)

Mau

i co ? ZADNYCH postów?
Dawno nie zagladalam i myslalam, ze bedzie burza postow i na tar i tu a tu pustki...

Jak na razie podoba mi się, faworytów jeszcze nie mam, najlepszy był początek akcja statek - woda :D
No i swietny immunitet :)

A! A oczywiscie najlepsza jest survivalowa parodia!!
radioactive. dalej zła

Rosa

Ale większosć pewnie nie ogladała jeszcze parodii :) (a naprawde warto)
Może jak Admin wróci to się zlituje i da w pobieralni .

Mau

jezeli mi sie udało to ja sie zlitowalam ;)
radioactive. dalej zła

Mau

uwaga - mozliwe ze jakies info wynikna z mojego posta wiec w razie czego prosze nie czytac ;) -

o rany, wlasnie obejrzalam e2 no i jestem zalamana - jak mozna tak sprzedac swojego? A pani oficer niby taka uczciwa, praworzadna a ona PIERWSZA zaproponowala ze zostanie!
True love to chyba chłopaczek nigdy kobiety nie spotkał!

no i mam pytanie - skad oni maja tyle kur? One są dzikie? czy to sa te ktore sobie nawzajem kradli na poczatku i inteligentnie je wypuscili by móc je łapac?
radioactive. dalej zła

Rosa

Też się zastanawialem nad kurami.
Albo to są jakies tamtejsze (pamiętam że dzikie kury były też w S4 na Markizach) albo to plemię jest na tej samej wyspie co plemię bialych i złapali po prostu 2 z 3 kur utraconych przez tamtych (tak, tamci mieli 3 kury)

Mau

tyle tyko, ze widzac urywki kur w 1wszym odcinku te kury były chyba takie bardziej 'nasze', a te to jakas inna nie polska odminaa ;)

A! I jeszcze cos :)
Dopiero wczoraj ogladajac odc2 popatrzylam ze wietnamczyk- zrozumialam ze COWBOY to nei ksywa :P
radioactive. dalej zła