The Amazing Race 10

Zaczęty przez Showmag, Pn, 22 Maj 2006, 17:47:14

igiko

Pierwszy odcinek juz jest na torrencie dla chętnych https://mininova.org/tor/426966
The Amazing Race fan

Mau

i co , kto już (dopiero widział?)
Bo tak pisac samej dla siebie...
A zreszta co mi tam - po pierwsze rzeczywiscie podkrecili atmosfere, etap pierwszy był naprawde trudny, az boje sie myslec co bedzie w nastepnych.
Mam anty-faworytki 'buddowe' , ulubieńców Arabów no i jak nan razie miejscami geje zachwouja sie podobnie jak moja 'ukochana' team cha cha cha

A! i po raz pierwszy nie ma pary oldboyów :)
radioactive. dalej zła

Rosa

Niezły początek, jedna niespodzianka i zapowied następnych, no i przede wszystkim stopień trudnosci większy niż w poprzednich sezonach. :zabek:
Mam nadzieję że będzie ciekawie. ;)

Mau

(głupio sie pisze gdy nie mozna niczego zdradzićno nie?? )
radioactive. dalej zła

Pudelek

Czemu? Najwyżej Admin ocenzuruje połowe postów na czas emisji w AXNie (co stanie się nieprędko)  :P . U mnie dopiero dzis rano skończyło się sciągać. Tak więc obejrze dopiero wieczorem. Ale co nieco już czytałem w internecie o tych niespodziankach  ;P .

Luxis

Muszę luknąć także ;)

Pudelek

Najbardziej wkurzające są te cheerliderki. Ciągle klaszczą. Częsciej korzystają z rąk niż z głowy, co wnioskuje po ich nieskomplikowanych wypowiedziach. Laska bez nogi też skupia się najbardziej na swoich brakach. Reszta wydaje się sympatyczna.
Mau, mało kto może dorównać zespołowi cha cha cha. (Dla niewtajemniczonych chodzi o Oswalda i Danny'ego z drugiej edycji). To byli moi faworycie z tamtej edycji.

Mau

prawda, cha cha cha byli the best :)
'naszej' pary gejów trochę nie widać - ale mam nadzieje, ze na razie :P
Teraz bardziej widowiskowi byli Arabowie :)
Tylko sie zastanawiam co oni za odłam muzułmanski, bo ja spedziwszy troche czasu w afryce płn nigdy nie spotkalam sie z faktem ze Arab nie podał ręki kobieicie..
radioactive. dalej zła

Rosa

Czytałem że jednak muzulmanie nie powinni dotykac kobiet które nie należą do rodziny.
Ale co to za muzulmanie którzy pochodzą z Cleveland  :sciana:
Kaysar w BBUS tez był pobożny a nie odstawial takich szopek.

Mau

Cytat: Rosamuzulmanie nie powinni dotykac kobiet które nie należą do rodziny

niezalecane a nie zabronione i tylko przez niektóych :P

tych co to chca byc 'bardziej papiescy od papieza' :D
radioactive. dalej zła

Rosa

Zupełnie niespodziewanie oglądalnosć TAR10 rosnie z odcinka na odcinek.  :szok:
10x03 wyemitowany w ostatnią niedzielę osiągnął kolo 12 mln widzów i było to na poziomie rekordu ktorym jak dotąd jest finał TAR7.

Mau

i dobrze bo ja wciaz nie mam dosc tej formuły :)

Wydaje mi sie, ze realizoatorzy dobrze wymysluli ta edycje - po pierwsze sa zróznicowane pary (no, róznice pod wzgledem rasowo religijnym szybko się zniwelowały) a po drugie i co IMHO najwazneijsze - wyscig prowadzi przez malo znane tereny, miejsca ktorych jeszcze nei było i ktore nie są tłumnie odiwedzane...
radioactive. dalej zła

Rosa

Tylko trochę szkoda tej ostatniej pary  :bye:

Dobrym pomysłem był brak gotowki na początku odcinka :) Uczestnicy będą teraz bardziej oszczędzać

Mau

i to , ze nie mogli zebrac :D

Pamietajac o tym ze w poprzednich seriach o forse prosili tez 'ci normalni' jest to dobrą formuła...

edit zeby nie było ze nie swiece przykladem: a mnie ostania para denerwowala :P
radioactive. dalej zła

Pudelek

A ja uważam, że ostatnia para miała po prostu pecha ciągnącego się przez cały ostatni odcinek i żałuję, że to własnie oni odpadli.
W tej serii większosć zadań wygląda na dosć ciężkie do wykonania.
Moimi faworytkami są Dustin i Kandice. Jestem pewny, że dziewczyny wejdą do pierwszej piątki. No i mam nadzieję, że jako pierwsza para żeńska znajdą się w finałowej trójce.