Taniec z Gwiazdami: odcinki specjalne

Zaczęty przez Aaragorn, So, 22 Lip 2006, 14:11:04

Pudelek

Super Express doszedł do wniosku, że awaria garderoby Małgorzaty Foremniak nie była przypadkiem  :devil: .

Zdarza się - skwitowała ze smiechem całe zajscie Foremniak. Godzien pozazdroszczenia luz, ale czy nie powinna być ona chociaż trochę zaniepokojona faktem, że odkrywające jej wdzięki zdjęcie znalazło się najpierw w telewizji, a potem w tabloidach i internecie?

Super Express spekuluje, że Foremniak, która doskonale wiedziała, w którym momencie kamerzysta zrobi zbliżenie na nią i Rafała Maseraka (jest to ustalane przed programem), celowo poluzowała zapięcie sukienki, umożliwiając tę drobną odzieżową wpadkę.

Redakcja Pudelka nie jest przekonana o prawdziwosci tej tezy. Foremniak i tak ciągle ozdabia okładki brukowców z uwagi na swój dziwny związek z Maserakiem. Po co jej dodatkowe zainteresowanie?

Poza wszystkim, trzeba przyznać, że Rafał zachował się jak prawdziwy dżentelmen. Szkoda, że nie widzielismy rumieńca na twarzy Małgosi.

Pudelek

Odcinek specjalny Tańca z Gwiazdami

Wiemy kto z kim.

Fakt opublikował listę par, które wystąpią w specjalnym dodatkowym odcinku Tańca z Gwiazdami. Oczywiscie największe zainteresowanie wzbudzili jurorzy.

I tak Iwona Pavlowić wemie w obroty Zbyszka Wodeckiego, a Beata Tyszkiewicz będzie miała okazję zaprezentować się u boku Piotra Galińskiego.

Zobaczymy też gwiazdy poprzednich edycji. Oto pełna lista uczestników:

• Krzysztof Tyniec i Kamila Kajak
• Kinga Rusin i Stefano Terrazzino
• Przemysław Sadowski i Ewa Szabatin
• Joanna Liszowska i Robert Kochanek
• Aleksandra Kwasniewska i Michał Skawiński
• Joanna Jabłczyńska i Piotr Kiszka
• Piotr Galiński i Beata Tyszkiewicz
• Zbigniew Wodecki i Iwona Pavlowić

Kozaczek.pl

Za dużo tych gwiazd nie ma. Więc nie dziwi mnie większe zainteresowanie jurorami.

Luxis

Cytat: PikachuZa dużo tych gwiazd nie ma. Więc nie dziwi mnie większe zainteresowanie jurorami.
ale to miały byc najlepsze tańce, nie najlepsze gwiazdy. I ten specjalny odcinek bardzo im wyszedł. Jury tanczyło zajebiscie, faktycznie Ivona Pavlovic tańczy wysmienicie ;) Wodecki tez sobie radził :] tak samo pani Beata i Piotr jak na swoje lata "fejnie" :) uczestnicy tez się spisali, nawet była jakas gwiazda muzyczna "starszego pokolenia", ale go nieznam nawet :D hehe, może dlatego że jestem młody, hehe
i na koniec nowe jury w składzie: Sztuka, Wojewódzki i Majewski było cool, tylko trochę krótko, choreografia tanców jurorów też wysmienita, nie wiem kto to wymyslił, ale super

Mau

czy ktos ma to moze nagrane w takiej formie by moc udostepnic?
radioactive. dalej zła

Showmag

Kinga Rusin i Stefano Terrazzino otrzymali Kryształową Dziesiątkę
Kinga Rusin i Stefano Terrazzino - para, która wygrała "Taniec z Gwiazdami 4", zgarnęła Kryształową Dziesiątkę.

"Moja królowo rumby" - tymi słowy rozpoczęła swoją pochwalną przemowę Iwona Pavlović po występie Kingi Rusin. Potem posypały się same komplementy, choć tym razem nie było żadnej punktacji, a jedynie krótkie opinie. Okazało się, iż od zdobycia Kryształowej Kuli prezenterka telewizji TVN chętnie uczęszcza na lekcje tańca do Stefano Terrazzino. "Odpłynęlismy w rumbie" - wtórował koleżance z jury Piotr Galiński. Publicznosć w studio biła brawa, a widzowie głosowali. Rusin i Terrazzino okazali się najlepsi po raz drugi. O włos wygrali ze zwycięzcami piątej edycji "Tańca z Gwiazdami" - Krzysztofem Tyńcem i Kamilą Kajak, niekwestionowanymi mistrzami foxtrota.

W specjalnym odcinku programu: "Najpiękniejsze tańce", zaprezentowały się pary z trzech ostatnich edycji "Tańca z Gwiazdami". Poza Rusin i Terrazzino oraz Tyńcem i Kajak, zatańczyli Joanna Jabłczyńska i Piotr Kiszka (walc angielski), Joanna Liszowska i Robert Kochanek (samba), Aleksandra Kwasniewska i Michał Skawiński (tango) oraz Przemysław Sadowski i Ewa Szabatin (jive). O laureatach Kryształowej Dziesiątki zadecydowali sami widzowie. "Tę Kryształową Dziesiątkę podzieliłabym przez szesć. I jeszcze dla jurorów" - mówiła rozradowana Kinga Rusin, odbierając statuetkę. Pary tańczyły bez nerwów. Wspominały swoje występy w show i dziękowały wszystkim, którzy oddawali na nie głosy. Opowiadały o tym, jak zmieniło się ich życie dzięki tańcowi.

Rywalizacja ustąpiła tym razem miejsca zabawie, a jej kulminacją był występ jurorów. "Nosił wilk razy kilka" - żartowała Katarzyna Skrzynecka. Iwona Pavlović, Piotr Galiński, Zbigniew Wodecki oraz Beata Tyszkiewicz po raz pierwszy w trakcie swojej przygody z "Tańcem z Gwiazdami" zmuszeni zostali do wyjscia na parkiet, zatańczenia i wysłuchania jury w składzie: Szymon Majewski, Kazimiera Szczuka oraz Kuba Wojewódzki. Jurorzy przygotowali wspólną... grę przy stole pokerowym oraz krótkie, acz imponujące solówki. Beata Tyszkiewicz przeszła rytmicznym i eleganckim krokiem przed publicznoscią i kamerami, Iwona Pavlović uwodziła w specjalnym układzie swoich kolegów-tancerzy, Piotr Galisnki bawił i porywał do tańca, a Zbigniew Wodecki... wcielił się w Michaela Jacksona.

"Michael, kocham cię! Sandra Lewandowska nie była tak sexy na plaży jak ty, Zbysiu!" - krzyczał do Wodeckiego z loży jurorów Wojewódzki. "Kocham twoje nogi, nos, skarpetki" - dodawał Majewski. "To był pokaz nihilizmu, transgresywnej seksualnosci. Szulernia. Picie alkoholu" - żartowała Szczuka. Publicznosć zgromadzona w studiu biła brawa na stojąco. Tego bowiem jeszcze w "Tańcu z Gwiazdami" nie było.

"Najpiękniejsze tańce" to jednak nie koniec show. Już jesienią w stacji TVN ruszy szósta edycja "Tańca z Gwiazdami". Na razie trwają poszukiwania tancerzy.

[Onet.pl]

Showmag

"Taniec z Gwiazdami" z "You Can Dance"
Na niedzielny wieczór TVN przygotowała nie lada ucztę dla fanów dwóch tanecznych show: "Tańca z Gwiazdami" i "You Can Dance". Uczestnicy obu programów zatańczą w parach.

W specjalnym programie zatańczą najlepsi uczestnicy obu konkursów. I tak na parkiecie zobaczymy Justynę Steczkowską w parze z Maciejem Florkiem, Annę Guzik z Rafałem Kamińskim, Rafała Bryndala z Dianą Staniszewską i Mateusza Damięckiego z Anną Bosak.

Pary zobaczymy w dwóch tańcach: klasycznym i współczesnym. Ich wyczyny oceniać będą Iwona Pavlović, Piotr Galiński, Michał Piróg i Agustin Egurrola. O tym, kto zwycięży, zadecydują jednak widzowie, wysyłając SMS-y.

[Dziennik.pl]

Luxis

wydaje mi się, że będzie świetne show plus wg. mnie oglądalność powinna być ogromna, tzn jakieś 6, 7 mln :devil:
a jak Wam sie wydaje? będą tańczyli w studiu YCD czy TZG, jak myślicie??
nie mogę się doczekać niedzieli :) świetne jest jury :D hehe

FK

Wejście czaderskie! Super muza, fajny układ, pomysłowa choreografia - ciary przeszły mnie po... plecach ;)

FK

Pierwsze wyniki po reperturze "Tańca z Gwiazdami":

Diana i Rafał - 13%,
Ania i Rafał - 18%,
Ania i Mateusz - 52%,
Justyna i Maciek - 17%.

Godzina 21.33:

Diana i Rafał - 10%,
Ania i Rafał - 31%,
Ania i Mateusz - 41%,
Justyna i Maciek - 18%.

Goku

Moim zdaniem bez sensu jest to, że zwycięzca YCD nie tańczy ze zwyciężczynią TzG... No i dali Maćkowi beztalencie Justynkę, która wszystko psuje i wiadomo już, że na pewno nie wygrają tego odcinka...

Tom Kruz

Moim zdaniem na zwycięstwo zasługują Mateusz i Ania. Dwa równo zatańczone, na wysokim poziomie tańce. I co tu dużo mówić - wyglądają najładniej jako para.
Największe indywidualne pozytywne zaskoczenie tego programu to dla mnie Anna Guzik. Dwa razy bardzo dobrze zatańczyła (w tangu Rufiego ''pobiła'' na głowę'') i wyglądała dziś całkiem, całkiem. Niedawno w temacie o TzG VI, którego nie oglądałem pisałem, że w ogóle nie jest atrakcyjna fizycznie, ale dziś muszę zmienić zdanie - nie jest tak źle z P. Anną.  :P

FK

Jason

ale Gąsowski po prostu jest beznadziejny. Od tego momentu jak sie pomylil juz bylo wiadomo, ze Guzik wygrała. Bez sensu, emocji juz nie bylo...

A Steczkowska jak sie dowiedziala, ze przegrala to wkurzona byla, widac bylo. Machnela ręką tak dziwnie. heh. No w koncu przegrac drugi raz z rzędu. A szkoda. Byloby sprawiedliwej jakby teraz wygrala chociaz.

Pudelek

No tak ale wtedy Gleba wygrałby drugi raz...

chatiflatt

Cytat: Tom KruzNiedawno w temacie o TzG VI, którego nie oglądałem pisałem, że w ogóle nie jest atrakcyjna fizycznie, ale dziś muszę zmienić zdanie - nie jest tak źle z P. Anną. :P
hehe wiedziałem że zmienisz zdanie :D

ja nie oglądałem odcinka, ale fajnie że wygrała Anka G.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston