The Amazing Race 06

Zaczęty przez Showmag, Pt, 03 Mar 2006, 15:11:44

Pudelek

Od jutra będzie można oglądać (pierwszą  :los: ) powtórkę 6 sezonu Amazing Race od poniedziałku do piątku ok. 17.30 (i następnego dnia o 8.30 i 12.40).
Może zmienię zdanie odnosnie tej edycji. Chociaż wątpie bo wyjeżdzam i nie będę miał okazji obejrzenia większosci odcinków. Chyba będę musiał poczekać na kolejną powtórkę całej serii w AXNie :los: .

Pudelek

Jesli wiecie z kim byscie się zgłosili do programu i dobrze znacie angielski to możecie zrobić test z którego dowiecie się do jakiej pary z edycji 5 ( https://quizfarm.com/test.php?q_id=75269 ) i edycji 6 ( https://quizfarm.com/test.php?q_id=75326 ) będziecie najbardziej podobni.
Jesli chodzi o edycję 6 to największe podobieństwo wyszło mi z parą: Jonathanem i Victorią !  :( :devil:  :los:

Mau

ale mnie zdziwily wyniki quizu :)

tar5
Chip and Kim      75%
Bob and Joyce      60%
Charla and Mirna      60%
Colin and Christie      55%
Alison and Donny      45%
Kami And Karli      45%
Brandon and Nicole   45%
Marshall and Lance   35%
Linda and Karen      35%
Dennis and Erika      30%
Jim and Marsha      25%

natomaist popatrzcie na % Tar 6

Gus and Hera            100%
Lori and Bolo      92%
Jonathan and Victoria   92%
Hayden and Aaron      83%
Freddy and Kendra   50%
Lena and Kristy      42%
Don and Mary Jean   42%
Kris and Jon         42%
Avi and Joe         25%
Adam and Rebecca   17%
Meredith and Maria   0%

az strach sie bac ;)
radioactive. dalej zła

Pudelek

Najsłynniejsza para szóstej edycji; Jonathan i Victoria dorobiła się dziecka. 6 padziernika na swiat przyszła ich córka Trease Alynette Baker. To dziecko ma wybuchową mieszankę genów  :devil: .
Tu jest parę fotek na temat:
https://forums.jokersupdates.com/ubbthreads/showthreaded.php?Cat=&Board=TheAmazingRace&Number=4645534&page=0&view=expanded&sb=5&o=&fpart=

Pudelek

Również w ostatnim czasie rodzicami zostali zwycięzcy tej edycji - Freddy i Kendra. Mają syna imieniem Jacxon.

Teraz pora na rodzicielstwo Lori i Bolo  :los: .

Pudelek

Oj moje przewidywanie się nie sprawdzą bo Lori i Bolo się rozwiedli. Ciekawe czy były sceny rodem z ringu  :los: .

Showmag

Jedni się rozwodzą, inni biorą slub. W ubieglym tygodniu pobrali się Hayden i Aaron (zareczyny mialy miejsce na mecie TAR6). Na uroczystosci obecni byli Jon i Kris, a rolę druhny pelnila Kristy Jensen. Z innych nowinek - Hayden chce wziac udzial w "Survivor".

joutsen

Od poniedziałku na AXN są powtórki TAR6

Korot7

Wpadł mi w oko odcinek penego programu pt. ,,Dziewczyny z sąsiedztwa" skąd dowiedzialem sie ze Victoria była kiedys jednym z króliczków playboya a jej byłe koleżanki po fachu organizowały jej wesele z Jonathanem heheh ale jeadza

Pudelek

Ktos ogląda jeszcze te powtórki?
Ja wczoraj się natknąłem i obejrzałem jeden odcinek. Stwierdzam, że Jonathan i Victoria byli nasmieszniejszą i najsympatyczniejszą parą tej edycji :los: ! Adam był egoistą i egocentrykiem. Hayden też ciągle szukałą dziury w całym. Freddy i Kendra byli gburowaci, Lori i Bolo jak dla mnie zbyt demoniczni. Jeszcze tylko Kris i Jon byli sympatyczni ale niczym specjalnie się nie wyróżniali.
Ta edycja pomimo że podobała mi się najmniej to miała parę fajnych momentów. Spożywanie pikantnej zupki było najlepsze zwłaszcza w wydaniu Jonathana i Victorii oraz Freddiego i Kendry.

pylina88

A wie może ktos z Was co się dzieje z Kris i Jonem?Są razem a może mają dziecko?

ixa86

chyba wolalabym zeby wygrali Jon i Kris -Kendra zalatuje mi na rozkapryszoną panienkę...

Pudelek

Kris i Jon (z tego co wiem) są dalej razem ale dziecka nie mają :P. Gdzies widziałem ich foty z wakacji w Paryżu. Bardzo mnie zdziwiło, że nie pojawili się w edycji All Stars. Byli najlepszymi kandydatami do reprezentowania tej edycji.
A Freddy i Kendra mieli bardzo duzo szczęscia, że wogóle zaszli do finału. (Chociaż w tej edycji za duzej konkurencji nie mieli). Freddy ciągle pouczał Kendrę pomimo, że sam nie raz nie wiedział co robić. A Kendra to naprawdę rozkapryszona panienka. Udowadniała to w chyba na każdym etapie.

pylina88

Też wolałabym by Kris i Jon wygrali.Wogóle się nie kłócili ze wszystkiego razem się smiali,bardzo dobrze się dogadywali i wogóle.Kendra i Freddy czasem się kłócili bardzo liczyła się dla nich kasa.Szkoda że akurat jechał ten pociąg,może wtedy Kris i Jon by wygrali,ale oni się tym tak bardzo nie przejmowali.Przynajmniej ja tak sądze.

pylina88

A Kris i Jon są po slubie?