Sex Academy

Zaczęty przez Pudelek, Śr, 19 Lip 2006, 12:50:29

Wolelicieby Armie Gejów czy Akademie Seksu?

Gay Army
6 (60%)
Sex Academy
2 (20%)
nic :P
1 (10%)
i to i to :D
1 (10%)

Głosów w sumie: 8

Głosowanie skończone: Śr, 19 Lip 2006, 13:12:49

Pudelek

"Armię gejów" zastąpi "Akademia seksu"
Telewizja Polsat co prawda zrezygnowała z emisji kontrowersyjnego reality show "Armia gejów", ale już znalazła za niego zastępstwo, równie odważne.
Od sierpnia stacja chce wprowadzić na swoją antenę duński program "Sex Academy", wyprodukowany przez Koncern TV & Filmproduktion A/S, Viasat Broadcasting Limited.
- Wszystko, co chcielibyscie wiedzieć o seksie, ale wstydziliscie się wczesniej zapytać, teraz w waszym imieniu wszystkie najbardziej krępujące pytanie zadadzą bohaterowie tego programu - reklamuje telewizja swoje nowe show.
W programie wystąpiło osiem "sfrustrowanych" skandynawskich par i młoda "atrakcyjna" nauczycielka - czytamy w serwisie Wirtualne Media. Bohaterowie spotkali się w scenerii przypominającej prawdziwą szkołę. W trakcie lekcji teoretycznych i zajęć praktycznych mieli zgłębiać tajniki sztuki miłosnej. - Z każdą kolejną lekcją autorzy tego programu "analizują" coraz ciekawsze zagadnienia i prezentują jeszcze bardziej satysfakcjonujące "techniki", dzięki którym partnerzy, występujący w tym programie doswiadczą prawdziwej rozkoszy, a widzowie pozbędą się fałszywego wstydu - informuje Polsat.
Przypomnijmy, iż stacja zrezygnowała z emisji "Armii gejów", programu o homoseksualistach poddawanych wojskowemu szkoleniu, m.in. ze względu na telefony oburzonych widzów.
Jednak Polsat nie pierwszy próbuje podjąć smiałe i kontrowersyjne tematy. Nie tak dawno temu widzowie telewizji TVN mogli sledzić show "Wszystko o Miriam", którego bohaterem był transeksualista. Program był jednym z największych wieczornych hitów stacji. Jego finał oglądało około dwóch i pół miliona osób, chociaż wyemitowany został o 23.30.

Według mnie beznadziejny pomysł. Widziałem już takie programy na Clubie. Naprawdę wieje nudą. Niech lepiej sobie ten program wemie Edusat  :devil: .
No i wychodzi obłuda Polsatu...

Luxis

No to mamy zamiast Gay Army - Sex Academy :D Emisja od sierpnia w czwartki o 23:30 ;)
hehe, Polsat nie daje za wygraną :)

Kotelet

Wolalbym jednak aby byla Gejowska Armia... Podobny program mozna spotkac na TVN Style- Seks Inspektorzy. Jezeli Polsat chce tym szokowac... Wolalbym mniej szokujaca Armi Geji:P

podmark

Ja od razu programu nie skreslam - może być ciekawą rozrywką :), ale jak na razie słabo się zapowiada... No, a przynajmneij mniej ciekawie, niż "Gay Army"  :zabek:

podmark

No i po pierwszym odcinku - w skali szkolnej :) oceniam to na 4- . Program taki sobie - można się posmiać, ale tylko przez chwilę. Już lepsi są "Inspektorzy seksu" na TVN Style. Kolejnych odcinków chyba nie obejrzę... Chociaż jest jedna rzecz, która mi się bardzo podoba - rysunkowa czołówka, którą też wykorzystują, jako przebitki - slicznie zrobiona  :devil:

alexander

Mnie się program podobał. Zainteresował, zabawny i mało realny, nie sądze aby w Polsce Roman Giertych wprowadził szkołę seksu... :P

Luxis

Program, no fajny, zabawny, taki "niegrony" ;) ale nie wysokich lotów ;)

Kardines

A mi się wydaje nudny. Duzo lepsze i ciekawsze (z tego co widziałem po trailerze) byłoby "Gay Army"

Pudelek

Dla mnie program też jest mało ciekawy. Wystarczyła 10 minutowa próbka, żeby omijać Polsat w czwartki w godzinach nadawania tego programu  :zabek: .
Jak ktos lubi takie programi to odsyłam do Zone Club. Tam lecą rzeczy o podobnej tematyce i nawet trochę ciekawiej ujęte  :zabek:  :P .

Luxis

Na Clubie, można się "zeszczać" (zsikać) ze smiechu :P hehe ;) z niektórych programów i róznych pokazywanych sprzetów, typu wibratory czy cos :P

Pudelek

No. Mnie najbardziej bawiło degustowanie prezerwatyw smakowych przez panie w srednim wieku i tworzenie czekoladowych penisów przy pomocy prezerwatyw (a potem oczywiscie ich spożywanie  ;P ).
A teraz najbardziej bawią mnie sexporady babci po 70! No cóż takiej wiedzy pozazdroscić. Ciekawe jak u niej z praktyką  :devil: .

Kuba 942

Ostatnio zauważyłem, że Polsat znowu to puszcza. Bodajże w czwartki o północy