Taniec z Gwiazdami 01

Zaczęty przez Mateusz Sobecki, Pn, 09 Maj 2005, 00:03:28

/ps/

Można się nauczyć tańczyć :)

Kasia^^

można poszydzić z hubercika :P

alexander

Denerwuje ,mnie Kasia Skrzynecka jest pewna wygranej!

Pudelek

Cytat: alexanderDenerwuje ,mnie Kasia Skrzynecka jest pewna wygranej!

W takim razie po czym to poznajesz?

Nie zgadzam się z Twoją opinią.
Poza tym zasługuje na wygraną bo najlepiej tańczy!

Mateusz Sobecki

Cytat: Adminajj.. przelaczalem podczas dzisiejszego idola na ten program i dla mnie to nic specjalnego, wiecej na to się na pewno nie skusze. już na samym początku zniesmaczyły mnie głupawe żarty urbańskiego. sztucznosć, usmieszki na twarzy rodem z amerykańskiego show i wyuczone "dowcipy" (ktore pewnie wprowadzono do scenariusza programu dwa tygodnie wstecz, a wszyscy udają jakież to wszystko zabawne i spontaniczne) mnie odrzucają. urbański już w robinsonie był nieco 'wypalony'. niech mu lepiej przywrócą milionerów, bo tam się sprawdzał :)

Sorry, ale "Taniec z gwiazdami" to rewelacyjny program! Precz z "Idolem"!

Showmag

nikt tu nikomu nie broni miec innego zdania, dla mnie to nic ciekawego, podobnie zresztą jak IDOL. ale porownywanie obu programow to jednak jakies nieporozumienie :gwizd:

Mateusz Sobecki

Ja tobie nie bronie mieć innego zdania! Absolutnie! Zwróć uwage na oglądalnosć obu programów!

/ps/

Według mnie Skrzynecka mogłaby wygrać program ale czy wygra to nie wiem , ale uważam , że jej się należy bo niele tańczy.

podmark

Mateusz co to za aluzja z tą oglądalnoscią? "Taniec z gwiazdami" ogląda ponad 3,5 mln ludzi a "Idola" 2,5. A więc różnica jest. Kasia Skrzynecka zdecydowanie powinna wygrać. Rusza się jak prawdziwea tancerka. /ps/ masz moje całkowite poparcie

Pudelek

Skrzynecka powinna wygrać, ale nie wygra. Przechodzi z programu na program dzięki temu, że dostaje maximum punktów od jury. Potem kiedy głosy od jury nie będą miały takiego znaczenia to wypadnie bo ludzie jej raczej nie lubią. A szkoda.

podmark

Cos Ty sobie Pikachu ubzdurał? Skrzynecka jest lubiana, a w tym programie nie liczą się tylko głosy jury!!! Jakby nie umiała tańczyć to by nie przechodziła do następnych odcinków. Ten program nie na daremno nazywa sie "Taniec z gwiazdami" a nie "Czy lubisz gwiazdy?", bo chodzi tu o jak najlepsze zaprezentowanie się w tańcu a nie w przypodobaniu do widzów !!!!!!!!

Pudelek

Cytat: podmarkCos Ty sobie Pikachu ubzdurał? Skrzynecka jest lubiana, a w tym programie nie liczą się tylko głosy jury!!! Jakby nie umiała tańczyć to by nie przechodziła do następnych odcinków. Ten program nie na daremno nazywa sie "Taniec z gwiazdami" a nie "Czy lubisz gwiazdy?", bo chodzi tu o jak najlepsze zaprezentowanie się w tańcu a nie w przypodobaniu do widzów !!!!!!!!

Ale ludzie głosują przede wszystkim na gwiazdy które lubią, a nie najlepiej tańczących (pomimo, że to byłoby najlepsze). Akurat większosć moich znajomych NIESTETY nie lubi Kasii Skrzyneckiej. A punkty jury mają TAKIE SAMO znaczenie jak głosy publiki, no chyba że jest remis wtedy zostaje para, która uzyskała więcej głosów od telewidzów.

podmark

Że Twoi znajomi nie lubią Kasi Skrzyneckiej to nie znaczy , że nie lubi jej cała Polska!!!! Swiat nie ogranicza się tylko do Twojego grona znajomych!!!!

Pudelek

Popatrz sobie na komentarze wiadomosci o Skrzyneckiej na różnych portalach...

podmark

Zaczynasz się robić niemiły! Ja tylko wyrażam swoje zdanie, bo po to powstało to forum. Każdy ma swoją opinię na różne tematy i moja dotycząca Skrzyneckiej jest taka, że Kasię ludzie lubią.

ADMIN: podmark- wydaje mi sie ze przesadzasz. to wlasnie w Twoim zachowaniu dopatrzec się mozna zlosliwosci. i jeszcze raz radze Ci zapoznac sie z regulaminem: nie obrazaj innych, nie uzywaj wulgarnych wypowiedzi i pisz na temat.