Treasure Hunters

Zaczęty przez Showmag, So, 24 Cze 2006, 00:26:23

alexander

A ja czekam na POLSAT ale sciągam, mam już wszystkie 3 odcinki!!

Czołówka wkrótce w pobieralni:)

Showmag

Pomysł na program jest ciekawy, ale zadania mogłyby być ciut bardziej złożone... Bo wejsć do kopalni po to, aby nalać wody do wiadra (3 odcinek) to trochę mało... Choć oczywiscie dla pewnej drużyny było to nie lada wyzwanie, a na rozwiązanie zagadki zeszło jej kilka godzin :D Póki co, najlepszy pod względem zadań był drugi epizod...

I jak zwykle ciężko mi idzie rozpoznawanie poszczególnych drużyn...
Po raz ostatni naoglądałem się takiego zromadzenia ludzi w TAR8-Family Edition. Za dużo tych twarzy :)

Mau

mi sie 'misski' z tymi 'grad'ami nieodmiennie mylą. Natomiast texas i brown sa niepopwtarzalni....
I nareszcie zaczynam bardziej rozumiec dowcipy z texasem w rolach głownych :D

Rzeczywiscie w 3cim odcinku za duzo sie nie dzialo, choć np pomysł z wodą był super pomyslany (ja wiem ze od tego sa inzynierowie ale tam trzeba było niezle pomyslec i policzyć zeby to skonstruować)

a co sadzicie o pewnej swietoszkowej rodzinie? Oni juz chyb awszystkim podpadli...

pozdrawiam wszystkich /szczególnie fanów (you)/ i dobranoc :)
radioactive. dalej zła

Showmag

rodzina swiętoszków od razu przypomniała mi o cudownej rodzinie Tkaczy/ek z TAR8 (najlepsza kwestia: "Pray Rachel, pray!" podczas konkurencji ze znalezieniem - o ile dobrze pamiętam - ziarnka :devil:) :lol:
faworytów w TH jeszcze nie mam... ale mam już antyfaworytów :zabek:

Texas - myslenie zdaje się nie jest ich najmocniejszą stroną :D
a Grubaski... już przepadły. resztę drużyn nie bardzo pamiętam... jedna masa, może się jeszcze ktos z niej wyłoni :los:

Mau

buu, obejrzałam nastepny odcinek i jestem zrozpaczona - moi cudowni chłopcy odpadli ;(  
Wogóle jakos ten odcinek za szybko przeszedł.. no i oni cos za predko łapia te zagadki.... Mam tylko nadzieje, ze 'para' z przymusu sie rozejdzie bochocby nie iwem jak sie starali panstwo F. nei sa moimi ulkubiencami...

A ten kto nagrywa ma jakis opóniony zapłon :P
radioactive. dalej zła

igiko

Noo tym razem zapomnial chyba zatrzymac bo pokazali co bedzie w nastepnym odcnku i chyba bedzie ciekawie, bo pokazali ze kogos pogotowie zabierze. niby taki lekkki rajd a juz jedna połamana byla a nastepna w nastepnym odcinku zabiora
The Amazing Race fan

Showmag

zapomniał zatrzymać? zapomniał włączyć, bo początek znów scięty :P

oj Mau... ale żes mi spoilerem sypnęła... to już się domyslam kto odpadł.
ale chyba zasłużenie :)

igiko

Admin, niemów ze masz takie opónienie....to nawet ja ze swoim lanem pobralem juz i obejrzalem....ale program mimo wszystko ciekawy ale ten odcinek slaszy nastepny ma byc zaje*** tak zreszta zwiastun pokazał
The Amazing Race fan

Showmag

jakie opónienie? :szok:
odcinek leży sobie od kilku dni na dysku, tylko chwili na obejrzenie brak :wisienka:

hmm... zwiastuny o niczym nie swiadczą... mają być przede wszystkich chwytliwe, a przy oglądaniu może już wiać nudą... w Survivor12 jeden z uczestników został zabrany z wyspy przez opiekę medyczną - sytuacja przedstawiana w zapowiedziach byla intereseująca, a sam odcinek byl jednym z najnudniejszych w całej dwunastej edycji. więc zapowied to tylko zapowied...

Mau

oo, wypraszam sobie za spoiler - nie jedna grupa jest tylko facetów :P

ale moge zmienic oczwywiscie :)

rany, jak ja nienawidze czekania na nast odcinek - czemu sie zlamalam i zaczelam ogladac wczesniej !!!
radioactive. dalej zła

Rosa

Ja jestem twardy i jeszcze ani TH ani Solitary nie zacząłem oglądać  :gwizd:

Mau

to nie zaczynaj ogladac!! bo wciąga ;)

co to Solitary?? Znaowu się z czyms zagapiłam :o

dobra spadam, bo kupa roboty w pracy a sie dorwałam do kompa :P
radioactive. dalej zła

alexander

Mam wszystkie dotychczasowe odcinki TH ale jeszcze nie oglądałem, nie mam czasu! Ale może we wrzesniu hehe

sharkan

ja tam wole nie ogladac i poczekac na polska edycje < smiech na sali> albo jak pierwotna bedzie w tv leciec < rowniez smiech na sali ale mniejszy> :P

Nie chce sobie smaku psuc

Mau

nie ma co czekać, bo raczej watpie czy by była polska edycja ....  'naszym' by sie nie chciało tak przygotwać wskazówek..
radioactive. dalej zła