Bar 7?

Zaczęty przez Showmag, So, 17 Gru 2005, 02:22:44

Justysia17

Zyskow to raczej juz nie beda mieli zbyt wielkich z 7 edycji

fryz22

Chyba jednak cos nie gra, bo jak narazie to nie bylo żadnego nowego baru. Chyba że cos przeoczyłem. To bedzie kolejny bar czy nie?

slawek

Jak na razie to ani widu ani słuchu...
Sławek

mis111

Jest nie BĘDZIE siódmej edycji BAR'u.

podmark

Cytat: mis111Jest nie BĘDZIE siódmej edycji BAR'u.

Skąd ta pewnosć ??  :?!: Siódma edycja może pojawić się jesienią ...

supperraff

JA pewny nie jestem ale też mi się wydaje że nie będzie 7 edycji, po prostu w miejsce tego baru w którym przez ostatnie bodajże 3 albo 4 edycje był Bar znajduje się jakas wypożyczalnia sprzętu wodnego i costam jeszcze związanego z wodą , w każdym razie sprzedany został ten lokal, chyba że powrócą do centrum Wrocławia w co osobiscie bardzo wątpie

podmark

Cytat: supperraffw każdym razie sprzedany został ten lokal

A to Ci ciekawe, że Tomasz Kurzewski najpierw kupuje lokal i działkę (a własciwie to się zamienia - stary bar i ogromna kasa) za plac na ul. Ks. Witolda,  ma tam budować hotel, restaurację i nagle sprzedaje komus, żeby ktos mógł wypożyczać sprzęt wodny  :plask:
Na pewno by tego nie sprzedał...

Pudelek

W poprzednim roku casing do Baru 6 ogłoszono 14 lipca, a więc mamy jeszcze mniej więcej dwa tygodnie by upewnić się, że siódma edycja Baru nie powstanie jesienią.
Ja obstawiam, ze nie powstanie teraz, ale jeżeli Bar odniesie sukces u naszych południowych sąsiadów (i może gdzies jeszcze) to jest szansa, że sam Polsat znów zechce spróbować.

Dj Dexter

Mysle wlasnie czy zglaszac sie do Baru :) jesli oczywiscie bedzie ... nie wiadomo czy w polsce zrobia jeszcze kiedys program tego typu :) ale jesli bedzie casteang to sie zglaszam :]

podmark

Cytat: Dj Dexternie wiadomo czy w polsce zrobia jeszcze kiedys program tego typu :)

To, że jakis reality show codzienny jeszcze powstanie to jestem pewien.

A Ty masz duże szanse , jesli chodzi o udział w "Barze" - jesli w liscie napiszesz, że brałes udział w reality konkurencyjnej stacji (a przecież występowałes w "Hyde Parku"), to ATM na pewno zaprosi Cię do drugiego etapu castingu - oni zawsze wykorzystują TVN i jego trudy związane z castingami do własnych produkcji.

Dj Dexter

tez tak wlasnie myslalem :) dlatego zglosze sie ... matka mi nie chce pozwolic ale ... :P

podmark

Cytat: Dj Dextermatka mi nie chce pozwolic ale ... :P

Czyżby Twoja rodzicielka była przeciwna ekscesom syna w tak wyuzdanym programie ?? :)

Dj Dexter

hehe powiedziala ze mnie nie pusci wlasnie moja kobieta tez ma ale ... ale no coz ... kasa kasa kasa :]

joker

Jesli będą startować z kolejną edycją to myslę, że nie obejdzie się bez gruntownych zmian estetycznych... ta dziupla we Wrocławiu już mi się przejadła... może skorzystali by z pomysłu czechów i cos ekstra by tym razem zrobili np. (w tym roku już nie zdążą ale może w 2007?) wynająć bar gdzies na plaży, sceneria jak z Hawajów, gorący piasek, opalone dziewczyny i piękne morze... to by się sprawdziło :P

podmark

Tyle, że Czesi też mają bar w miescie - i podobnie jak Polacy - nad rzeką. Oni tylko tak próbną wersję strony dali :). U Czechów fajne wydaje się tylko mieszkanie - niedaleko od lokalu i przeszklone (ciekawe, czy równie interesujące wyposażą wewnątrz).