9 Niezwykłych Tygodni

Zaczęty przez podmark, Nd, 15 Maj 2005, 14:54:39

podmark

Pamięta ktos program "9nt", rodziny Morańskich, Iwanowskich i Hennerów? Jeżeli tak, to napiszcie, czy chcielibyscie zobaczyć drugą edycję i w ogóle.

Showmag

ogladalem moze jeden odcinek i to byla jedna z najgorszych produkcji polsatu typu reality show.. sztucznosć i nuda, ogólem pomysl marny, nic z niego nie wyszlo i z całą pewnoscią drugiej edycji nie będzie.

podmark

Pomysł był niby dobry, ale te prowokacje jakies daremne, za mało też było relacji z prawdziwego życia rodzin. Aha i jeżeliby była druga edycja to żeby nie było tego co w pierwszej: po przyjsciu do domu osoba wkręcana mówi całej rodzinie "wiecie, jaka mnie dziwna spotkała sytuacja". To mnie najbardziej tam wkurzało.

Showmag

te prowokoacje byly malo wiarygodne, a poziom realizacji tragicznie niski
btw, rodzinę Dobrusi poproszono o "ratowanie" programu, bo oglądalnosc byla marna, a do finału daleko.. i stąd pojawili się Hennerowie.

podmark

Wiem, ale nie podobało mi się to, co zrobili z rodziną Iwanowskich. Gdy odchodzili Polsat puscił muzykę, nie było słychać ich rozmów, chamstwo. A Hennerowie zachowywali się, jakby byli nie wiadomo jakimi gwiazdami. Liczyli na wygraną. I sie przeliczyli  :yeah:

Pudelek

Łatwo było się domysleć, że wszystkie te sytuacje były sztuczne, dlatego reakcje  uczestników również nie były naturalne. A poza tym wiało nudą. Nawet  Dobrusia ani inny Vip nie uratowaliby tego programu.

Kasia^^

9 niezwykłych tygodni...yyy...a co to był za program...hmmm chyba cos kojarze ale nie bardzo...ale domyslam się że jesli tego nie oglądałam to musiało to być totalne badziewie :dziad:

podmark

Program miał rzeczywiscie słabą oglądalnosć - srednio 1.5 milona, ale muszę przyznać, że to oglądałem, ale może dlatego, że się tam zgłosiła moja rodzina.... A tak poza to casting był żle przeprowadzony: od razu mogli powiedzieć, że poszukują rodziny z Warszawy.

Kasia^^

podmark

Na niedawno zdjętej stronie programu była sonda, czy ma być druga edycja. Jakies 78 % chciało,a 22 % przeciwko. Ale ja też szczerze wątpie, że powstanie, chyba, że na nowych zasadach. Kamery musiałyby być razem z uczestnikami, w szkole, w pracy, na zakupach. Aha i program rozgrywałby się w prawdziwych miejscach zamieszkania bohaterów, a nie w Warszawie. Byłoby drożej, bo trzeba by było wykorzystać dwa wozy transmisyjne, ale może oglądalnosć byłaby wyższa.

Showmag

sprawdzalem i oficjalna strona dalej istnieje: www.9tygodni.interia.pl
a sondy umieszczone w takich serwisach zawsze mają się nijak do rzeczywistosci, ponieważ odwiedzają je zazwyczaj osoby, ktore są stalymi widzami programu i nie trudno zgadnąć, jak większosć z nich będzie głosować.

podmark

Przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale zawsze, gdy chciałem wejsć na tą stronę wyskakiwała mi notka o błędzie napotkanym na tej stronie. Jeszcze raz sorry.

[ Dodano: Nie 15 Maj, 2005 19:41 ]
To widocznie cos z moim kompem, albo założonym u mnie internetem.

[ Dodano: Nie 15 Maj, 2005 19:47 ]
Admin, u Ciebie wszystko dobrze działa, bo u mnie to nawet strona startowa nie chce się otworzyć w pełni?

ADMIN: ładuje się strasznie wolno i nie za kazdym razem ładują sie wszystkie obrazki, ale działa.. tyle ze ja korzystam z FireFoxa

[ Dodano: Nie 15 Maj, 2005 19:56 ]
ADMIN: sprawdzałem i już u mnie nie działa ta strona :kreci:
szybcy są :ubaw:

[ Dodano: Nie 15 Maj, 2005 19:59 ]
U mnie czasami jest a czasami nie ma

[ Dodano: Nie 15 Maj, 2005 20:08 ]
ADMIN: faktycznie. dziwna to strona. raz dziala, a innym razem wyswietla sie wiadomosc ze strona nie istnieje i przekierowuje na interie. pelen profesjonalizm  :ubaw:

alexander

Tylko nie 2 edycje tej **** prosze was moz bylo ciekawe i interesujace alke maxymalnie sztuczne! Te dziwne sytuacje to tylk odebiule nie wiedzieli ze sa aranzowane. Nagle mieszkaja w Warszsawie i codzoiennie dzieja sie im dziwne rzeczy ludzie!!!!!!!!!

podmark

Aleksandrze nie wiem, co miałes na mysli pisząc: nagle są w Warszawie. Przecież Morańscy i Iwanowscy są warszawiakami! Z Hennerami było gorzej....

Mau

nie ogladalam chyba ani jednego odcinka, natomiast dyskusja w jednym poscie przypmniala mi dawne dobre czasy... :)
radioactive. dalej zła