Gladiatorzy

Zaczęty przez Showmag, Pt, 29 Kwi 2005, 22:06:36

fryz22

Czesc tu Sylwester Stallone

Zartowalem :P

Ja tez mam pytanie: jak zareagowali wspoluczestnicy w programie po tym jak dowiedzieli sie o twojej przeszlosci?

donia

jesli chodzi o BB-czekam z utesknieniem na kolejna edycje...i chcialabym tam wystapic...by ludzie mogli zobaczyc,ze nie jestem ufoludkiem...
W Gladiatorach...moi wspolmieszkancy okazali sie bardzo wyrozumiali i dojrzali...nie bylo problemu z akceptacja...Informacje o mojej przeszlosci sprzedalam Madzi Modrej w trakcie jednej z sobotnich imprez...a potem poszlo....Ale tak naprawde uczestnicy dowiedzieli sie o mnie juz w trakcie ostatniego castingu do programu...Faceci tez cos wczesniej slyszeli,tylko nie wiedzieli...o ktora z nas chodzi:)Tworzylismy wspanialy zespol...i wszystkich uczestnikow programu wspominam z wielka sympatia.Najblizsza byla mi Patrycja i Pawel...Z Patrycja bylam pozniej na wyjezdzie e Wloszech...gdzie tanczylysmy w tamtejszych lokalach ....pozdrawiam.

Pudelek

Masz jeszcze nadzieję, że powstanie kolejna edycja Big Brothera? (Bo ja już nie)
Nie chciałas tak jak Magda Modra spróbować swoich szans w Barze, choćby w tej edycji z All Starsami ?
A co jesli nie powstanie kolejna edycja Big Brothera, masz jakis inny program na oku?

donia

Tylko BB mnie interesuje.Wycofuje sie z mediow.Mam super faceta i zdecydowalam sie na normalne,spokojne zycie z daleka od kamer...

fryz22

Nie bardzo rozumiem i widze pewna niekonsekwencje. Z jednej strony chcesz sie trzymac z daleka od kamer, z drugiej wystapic w BB(jezeli bedzie). Mozesz mi to wyjasnic dokladniej?!
Bo jesli chcesz sie uchronic od mediow to wystep w reality jest ostatnia rzecza jaka cie od nich uchroni.

alexander

Chodzi jej pewnie o to ,że nie chce występować przed kamerami, ale jesli będzie BB4 to będzie chciała wystąpić przed kamerami. Tylko BB się liczy, ale Dominika nie masz żadnych przeciekających info ,że 4 edycja powst. tylko liczysz na to?

fryz22

Ale wystep w BB uruchamia inne media, wiec nie rozumiem jak chce stronic od nich.
Jakosc programu nie ma tu nic do rzeczy.

donia

Zawsze chcialam wystapic w programie,w ktorym mogla bym pokazac jaka jestem naprawde.Niestety zalapalam sie do gladiatorow...gdzie decyzje podejmowali faceci...oni byli gora...jesli nas wybrali...mialysmy szanse na zabawe.Dla mnie tej zabawy nie bylo.Wyciagneli moja przeszlosc i liczyli na zwiekszenie ogladalnosci...Nie mialam na to wplywu.Pozniejsze programy...to wciaz walkowanie jednego tematu...A ja chce poprostu zaszalec,zrealizowac moja wizje fajnego reality show....w ktorym nie mialam szansy wystapic...Bylo blisko BB Bitwa,ale stacja Polsat,z ktora mialam kontrakt,nie wyrazila zgody.Nie chce wciaz jechac na transseksualizmie...mysle,ze mam cos jeszcze do zaoferowania widzowi:)pozdrawiam.

Pudelek

Wiesz, ale obawiam się TVN też chciałby zwiększyć oglądalnosć BB4 i poruszyłby ten temat...

joker

eee tem, na moj gust BB4 nie bedzie... A Dominika jesli chce istnieć medialnie (w TVN-ie), bez tematu transseksualizmu to polecam "Agencje", albo "Taniec z Gwiazdami" bo w standardowych RSach ten temat jest Twoją "wejsciówką".

fryz22

Z ta "Agencja" to wyskoczyles :los:  :bravo:
Moim zdaniem ten temat bedzie sie ciagna za Dominika juz zawsze, jesli chodzi o media.
No chyba ze zalapie sie do zagranicznego show :hmm:

Luxis

Mam takie osobiste pytanko: jak nie chcesz, oczywiscie nie musisz odpowiadać ;)
Czy ten twój obecny facet to ten transseksualista, z którym byłas szybciej? I czy też jest trans, czy nie??
:)

donia

Macie racje...BB znow wyciagnal by moja przeszlosc....Coz...chyba sobie odpuszcze.Jesli chodzi o mojego obecnego partnera...jest najprawdziwszym facetem z krwi i kosci...Bardzo meski,przystojny i inteligentny....I kocham go najbardziej na swiecie:)
W swoim zyciu mialam cztery powazne zwiazki...kilkuletnie...i tylko nick byl ts...ale nie umialam sobie z tym poradzic....dziwne...ale prawdziwe:)

mis111

Dominiko czy utrzymujesz kontakt z Magdą Modrą?

Luxis

Może powiedz nam z kim utrzymujesz kontakt ze swiata show-biznesu, a własciwie z programu Gladiatorzy??? Tak jak zapytał mis111 tylko z Magda Modrą czy z kims innym tez??