Survivor 04: Marquesas

Zaczęty przez Showmag, Pt, 18 Mar 2005, 01:11:05

Mau

Cytat: AdminJuż jutro finał "Survivor 4- Marquesas"!
Wtorek, 05.07.2005, 01:10

Jutro o 21:10 w AXN będzie można obejrzeć finałowy odcinek czwartej amerykańskiej edycji "Survivor". W programie wzięło udział 16 osób, które zostały porzucone na wyspie leżącej na południowym Pacyfiku. Zawodnicy, pozbawieni racji żywnosciowych i wody, przez 39 dni musieli zdobywać pożywienie i stawiać czoło dzikiej przyrodzie. Co kilka dni odbywała się Rada Plemienia, podczas której decyzją grupy eliminowany był jeden z zawodników. Podczas specjalnego, finałowego epizodu, widzowie poznają zwycięzcę i zdobywcę miliona dolarów.

[showmag.info]

no i jak uwazalam ze richardowi sie nalezalo, tak tu sie po prostu wqrzylam ogladajac odcinek...
nie dosc ze pascal odpadl to jeszcze vee wygrala  :obrazony:
radioactive. dalej zła

Rosa

Hehe, Vee to chyba najgorszy zwycięzca tego programu ale szczerze mowiąc to Paschal tez zbyt wiele tam nie namotał i najsprawiedliwiej (wiem że nie na tym polega ten program  :ubaw: ) by bylo gdyby wygrała Kathy lub Neleh.

podmark

Własnie - po raz kolejny obejrzałem finał "Survivor 4" i muszę przyznać, że skład półfinałowej trójki był bardzo podobny do polskiej edycji:
Kathy - Lidka;
Vecepia - Patrycja
Nileh - Kasia

Chodzi głównie o wiek...

mibf

TVP 2 latem będzie emitować SURVIVOR 4!!!

podmark

Cytat: mibfTVP 2 latem będzie emitować SURVIVOR 4!!!

Haha - już prędzej uwierzę w ponowne przejscie LIsa do TVN-u, niż w to, co napisałes... Pewnie wiosną S5 pokaże AXN - mam nadzieję :)

joker

no i jaka to polityka, że AXN opłaca się emitować survivor, a TVP, gdzie więcej ludzi by to obejrzalo już się nie opłaca :/ wie ktos moze jaka byla ogladalnosc poszczegolnych edycji na tvp??

podmark

Dla wszystkich, którzy nie mają AXN i nie mogli zobaczyć "Survivor 4" mam dobrą wiadomosć - TVP 2 zaczyna dzis (chyba - wczesniej nie widziałem) emisję "Ryzykantów" na Markizach. Godzina emisji jest troszkę niesprzyjająca oglądaniu, no ale jak nie ma się co robić, to można usiąsć przed tv. Pierwszy odcinek już dzis o 13:15 na TVP 2.

alexander

Jest :prosi: Ale fajnie ja nie mam AXN, nareszcie!!

joker

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :prosi:  :prosi:  :prosi:  :prosi:  :prosi:
wreszcie się doczekałem :P dobra, lece oglądać... ale jestem szczęsliwy :zabek:

Mau

Cytat: podmarkGodzina emisji jest troszkę niesprzyjająca oglądaniu, no ale jak nie ma się co robić, to można usiąsć przed tv. Pierwszy odcinek już dzis o 13:15 na TVP 2.

a jak ma co się robić to od czego jest video :]
radioactive. dalej zła

joker

z tego co się zdążyłem zorientować to emisja w TVP2 jest w: srodę, czwartek o 13:15 i piątek o 13:10. A tak w ogole to w programie TV onetu można przeczytać skróty kolejnych odcinków, na dzisiaj naprzykład jest tak:
CytatPlemię Rotu rozumie, że w jednosci siła. Młodzi uznają zasługi i talenty Kathy, która uzyskuje status żywicielki plemienia. Zgranemu zespołowi sprzyja szczęscie, z łatwoscią wygrywa kolejne dwa konkursy, nie dając szans skłóconej ekipie Maraamu. Zwycięzcy otrzymują cenne nagrody - sprzęt do podwodnych polowań, powiększając w ten sposób przewagę nad rywalami.
trochę głupio, że piszą odrazu kto i co wygra :/

Rosa

Podobają mi się niektóre tlumaczenia.
Ktos tam mówi że muszą pić wodę aby "avoid dehydration" co u nas przetłumaczyli jako "uniknąc wysuszenia"  :zabek:

Showmag

Zapewne tłumaczący mysleli o wysuszeniu cery ;)
Przynajmniej nie wycinają już końcówek odcinków :devil:

joker

czy te odcinki oby napewno są całe? dzisiaj w jednym odcinku były dwa konkursy: o dobro i o immunitet. Nie pamiętam dokładnie poprzednich amerykańskich edycji, ale w Wyprawie było to rozłożone na dwa...

podmark

W amerykańskiej edycji są dwa zadania w jednym odcinku - polska "Wyprawa Robinson" była emitowana 2 razy w tygodniu, więc w jednym odcinku było zadaniem o nagrodę, a w drugim konkurencja o nietykalnosć.