Jestem jaki jestem

Zaczęty przez podmark, Cz, 12 Maj 2005, 14:28:21

Pudelek

Wisniewski nie może widywać dzieci!

A było już całkiem dobrze... Po orzeczeniu rozwodu Michała i Marty Wisniewskich obydwoje zgodnie twierdzili, że będą dbać o dobro dzieci i wspólnie je wychowywać. Tymczasem Fakt donosi, że Marta przestała wysyłać dzieci do Michała, nie odbiera też jego telefonów. W tej sytuacji Wisniewski nie ma wyjscia. Reporterom Faktu powiedział:
Składam do sądu wniosek o uregulowanie sprawy spotkań z moimi dziećmi.
Przyczyną niesnasek była niechęć Mandaryny do Ani Swiątczak (zobacz: Mandaryna nie znosi Ani Swiątczak) - zrozumiała, jesli wziąć pod uwagę, że to własnie przez nową wokalistkę Ich Troje rozpadło się małżeństwo Marty. Ich dzieci - Xavier i Fabienne spędzały wiele czasu w domu Wisniewskiego w Komorowie, ale kiedy Michał zapowiedział, że w podróż do Egiptu, w którą wybiera się ze swoją ciężarną dziewczyną, chce zabrać także dzieci, Mandaryna powiedziała "nie". Ostatni raz dzieci przyjechały do mnie po Eurowizji, w maju - opowiada Wisniewski.
Michał ma też żal do Marty, że zamiast powierzać opiekę nad dziećmi rodzinie, ta wykorzystuje do tego tancerzy ze swojego zespołu - dwaj z nich wprowadzili się ostatnio do niej. Zamiast powierzyć dzieci mojej opiece, gdy koncertuje, Marta woli zostawiać je z obcymi ludmi - żali się Wisniewski Faktowi.
Mandaryna zachowuje się niedojrzale, to prawda. Ale trzeba ogromnej dojrzałosci i spokoju, żeby powierzyć opiekę nad dziećmi w obcym kraju swojemu eks-mężowi i jego ciężarnej narzeczonej.

Ostatnio byłem na koncercie Mandaryny i między piosenkami bardzo często wspominała o Michale. Widać było, że dalej bardzo przeżywa całą sytuację i ma duży żal do Wisniewskiego.

podmark

Nie wiem, czy to FAKT, czy też Wisniewski się plącze - zauważcie jedną rzecz:
Cytat: Pikachuwykorzystuje do tego tancerzy ze swojego zespołu Zamiast powierzyć dzieci mojej opiece, gdy koncertuje, Marta woli zostawiać je z obcymi ludmi - żali się Wisniewski Faktowi. (w domysle - wykorzystuje do tego tancerzy ze swojego zespołu )

A ja myslałem, że jak Mandaryna ma koncert to jej tancerze są razem z nią na scenie, a nie opiekuję się jej dziećmi  :los:  - już Wisniewski sam nie wie co plecie...

Pudelek

Mandaryna ma wielu tancerzy. Na koncercie chwaliła się, że niektórych odbiła ostatnio Wisniewskiemu. Może to Ci sami co pilnowali dzieci Wisniewskich za czasów wspólnych koncertów Ich Troje i Mandaryny :zabek:  . Teraz zapewne Wisniewski nie będzie miał kogo zostawiać ze swoim nowym dzieckiem...

joker

w ogole robią z tego taką medialną sprawę, że hoho... sam Michał na stronie zespołu zaczął opisywać całą sytuację
CytatNa tej stronie już niebawem pojawią się fakty z życia /matki/? dwojga dzieci, które odcięte od ojca - nieswiadome sytuacji - trwają w przeswiadczeniu, że ich tata nie chce ich widzieć.

Mandaryna zostawiła swojego męża /zabierając nie walizkę - a wszystko/ aby realizować własne zawodowe "marzenia". -

Msci się na nim ograniczając kontakt z dziećmi w bardzo perfidny sposób.

Ani w Dzień Ojca, ani w urodziny Xavier'a nie dopusciła do ich kontaktu ... grając koncert.

Mandaryna miała /?/ prawo do pozostawienia OJCA ... zrobiła to ... ale nie miała prawa odcinać od NIEGO dzieci !!!

Nie odpowiada na telefony - zdawkowo odpowiada na maile: "możesz je zobaczyć jutro 400 km stąd ..."

Wyrafinowanie przekracza granicę ! Odbędzie się walka ..., którą mam przegrać ...

Ale czy muszę ? Czy zawsze "mama" ma rację ?

Będą zeznawać Ci, którzy na własne oczy widzieli ... PIEKŁO ...
Będą zeznawać Ci, których Marta potraktowała tak jak mnie ...
Będą zeznawać Ci, którzy byli jej i jej "rodziny" najbliżej ...

NIE ODBIERZESZ MI DZIECI ! ONE KIEDYS ZROZUMIEJ! - MIMO WSZYSTKO !

Twoje Sumienie ...
szkoda gadać... - załatwili by to między sobą, a nie robią takie przepychanki w gazetach:/

podmark

Wisniewski jest żałosny - najpierw wyrzuca z domu siostrę Marty, Małgosię, póniej odbiera Mandarynie merola, a na samym końcu ją wyrzuca z dziećmi. Teraz twierdzi, że Marta sama odeszła i wszystko mu zabrała  :P . Teraz jest z tą siksą, która zamiast być przyjaciółką rodziny, weszła mu do łóżka, a Wisniewski zrobił jej dziecko... No cóż - najlepszy tekst usłyszałem od mojego brata przyszłej szwagierki - "Wisniewski to prawdziwy BUCHAJ ROZPłODOWY"  :hahaha:  (aha- buchaj to byk - gdyby ktos nie wiedział :) )

alexander

On chce wykończyć Martę psychicznie i chce aby ludzie zobaczyli jaka to ona jest okrutna i zła... Tyle ,że ludzie mają rozumy i wiedzą jak jest...(własciwie przypuszczają) Michał jest naprawdę żałosny, nie dziwie się Marcie ,że chce chronić swoje dzieci przed ojcem który sypia z każdą wokalistką (Respect for Justyna! :love: )

fryz22

Jednak mimo tego wszystkigo co ich teraz dzieli i co opisaliscie wyzej, ja znalazlem jedna, wspolna laczaca ich ceche. Oboje nie umieja spiewac. :buzz:  :P

Luxis

hehe ;)
Tylko, że Michał wszedzie wypisuje, że Mandaryna jest taka i owaka, ta najgorsza, a Mandi nie pisze tego nigdzie i wcale, że on to taki kut*s, może kiedys pisała. Choć ja na jej miejscu bym go zbluzgał i jeszcze gorzej :/

kuba234567

Wszyscy tak mówią na Mandaryne, że to i tamto, a może trzeba przyjrzeć się temu z innej strony i na spokojnie zastanowić się po czyjej stronie jest racja a po czyjej wina...

podmark

No i Mandaryna dopieła swego - zaspiewała na żywo ! Było to podczas charytatywnego koncertu "Razem do gwiazd", gdzie spiewała swoją nową piosenkę w towarzystwie niepełnosprawnej swojej imienniczki. "WE MAKE THE DREAMS" zaspiewała czysto i ładnie - no no, w końcu lekcje spiewu (co 2 tygodnie na 3 dni wyjeżdżała do Sopotu, do nauczycielki) nie poszły na marne.
Po raz pierwszy na żywo zaspiewała piosenkę "Ona ma siłę" na koncercie "Artysci na rzecz Various Manx" i smieszą mnie ludzie na forach internetowych piszący, że spiewała z playbacku, bo ... było za ładnie  :plask:  - ludzie myslą, że gdy ona będzie spiewać na żywo, to musi brzmieć to tak, jak podczas Sopot Festival w ubiegłym roku - nie mogą zrozumieć, że przez te 10 miesięcy mogła naprawdę podszkolić swój wokal.
I bardzo dobrze - niech się jej uda !!!  A tak poza,to ma dwie zajefajne nowe piosenki - tą o której wspomniałem i "JUST BECAUSE OF YOU" :)

alexander

Tak! Zgadzam się w 100% z tobą podmark.

A tymczasem Michał bawi się dalej w psychopatę... www.mandaryna.com
On chce odzyskać dzieci a a tutaj pokazuje jaki jest niedojrzały i pokazuje ,że ma nie pokolei w głowie.

Pudelek

Nie mam takiej pewnosci czy Mandaryna spiewała bez playbacku na koncercie na rzecz Varius Manx. Ale i tak było fajnie i mi się podobało.
Dla tych którzy nie widzieli. Oto ostatnie występy Mandaryny:
Koncert Razem do gwiazd: https://rapidshare.de/files/26626127/Razem_Do_Gwiazd_-_Mandaryna-ashlee.avi.html
Koncert na rzecz Varius Manx:
https://rapidshare.de/files/26032038/Koncert_Dla_Varius_Manx-Mandaryna-_ashlee_.avi.html
Koncert na top trendy: https://rapidshare.de/files/26159379/Mandaryna-TopTrendy-ashlee.avi.html
Kulisy sławy z Mandaryną: https://rapidshare.de/files/26096278/Kulisy_Slawy-Mandaryna-_ashlee_.avi.html

Luxis

Michałowi odbiło, co on zrobił ze stroną Mandaryny?? On jest poje***y :/
Także życze jej powodzenia :]

kuba234567

Własnie a co jest zrobione na jej stronie internetowej? To jest niepoważne, myslę, że Marta mówi prawdę :)

podmark

No i pan W. znowu wziął slub - już chyba piąty w swoim życiu  :plask: (z Magdą Femme był cywilny i koscielny - musiał czekać na unieważnienie i dlatego najpierw z Mandaryną był cywilny , a dopiero póniej ten na biegunie :), no i teraz ta brzydka się przypchała pod Wisnie  :devil: )