Jaki reality show chcielibyście oglądać ponownie?

Zaczęty przez alexander, Nd, 07 Sie 2005, 17:12:38

alexander

Jakie nowe edycje emitowanych reality chcielibyscie aby telewizje wznowiły. Może Big Brother a może chcecie Wyprawe Robinson lub Gladiatorów, piszcie....

podmark

Jeżeli chodzi o nowe edycję, to bardzo chetnie obejrzałbym "Dwa Swiaty 2", bo to był naprawdę dobry program. Można by też było zrobić "Robinsona", ale teraz już np. w Afryce lub Australii.

Pudelek

Za wiele programów reality nie ma w polskiej telewizji, dlatego kolejna edycja (prawie) każdego reality show mnie cieszy. Chociaż najchętniej obejrzałbym cos czego dawno nie widziałem tj Big Brother 4, Dwa Swiaty 2 itd.
Myslę, że fajna byłaby Ekspedycja 2, tym razem realizowana bliżej terenów położonych nad Odrą. Poprostu przydałby się program pokazujący gdzie jeszcze można uprawiać sporty extremalne w Polsce.
No i oczywiscie TVN mogłby się pokusić jeszcze o "Pannę do wzięcia"  :los: .

Luxis

ja bym chciał BB4, Dwa Swiaty 2, Idol 2006(może), Panna do Wzięcia, Kawaler do wzięcia 2, Agent 4, Robinson 2006. A tak wogóle, to cieszyłbym sie z obojętnie jakiego reality show (tylko nie juz bar) tylko aby był...

Michał

Zdecydowanie Big Brother 4, chodz mogliby stworzyc inny RS np: "Pulpety" i umiescic niezlych pulpetów którzy maja kulinarne smakolyki pod dostatkiem, a wygrane przeznaczylo by sie tej osobie która najwiecej schudnie  <lol> to bylo by cos.
Chetnie obejrzałbym "Wyprawe Robinson" lub Agenta, zadnego baru-to juz jest przereklamowane jak Pamela Anderson.

Pudelek

Chyba było cos takiego w Niemczech i nazywało się Big Diet. Podobno program okazał się taką klapą, że zakończono go wczesniej niż planowano.

Livia

alexander

BB4, Agent4, Wyprawa Robinson2, Dwa swiaty2 :)To to

Justysia17

chyba najbardziej BigBrother, co prawda ogladalam tylko dwie edycje, jednkze podobały mi sie o wiele bardziej niz wszystkie edycje Baru. Bar -  niezyt podobala mi sie formula, gdyz mi programy typu relity show kojarze siez odcieciem od swiata, bliskich czy znajomych.

kluz_kaa

Moim zdaniem, powinna powstać WYPRAWA ROBINSON 2! W USA robią już 12 edycję (informacje na https://survivorfever.net ) i bedzie ich więcej! WYPRAWA ROBINSON JEST NAJLEPSZYM REALITY SHOW!  ;)

slawek

Ja to bym chciał obejrzeĆ wszystkie 3 edycje BB chociaż jedna już leciała jako powtórka.Ale ciekawe by to było,po tylu latach powróciĆ do tego okresu...
A z nowosci to BB4 i Agenta 4 też to najlepsze reality jakie były.
Sławek

Axim

Ja będe nietypowy bo bardzo bym chciał aby powstała druga edycja polskiej wersji Fear Factor - Nieustraszeni, ale z takim samym klimatem jak w pierwszej edycji czyli ten sam prowadzący, podobne konkurencje i ta sama oprawa dwiękowa. Nie wiem jak w innych krajach ale u nas skorzystano z niektórych utworów z filmu z Jet'em Li pt. "The One".

iza4501

Ja też bym chciała Agneta 4, na pewno Wyprawe Robinson i może BB :)

kuba234567

Ja bym chciał ponownie obejrzeć Wyprawe Robinson 2, BB 4, Agenta albo Ekspedycje.
Moim zdaniem najlepsze.

rosolek89

Wyprawę Robinson
Agenta