Menu główne

Idol 4

Zaczęty przez Showmag, Nd, 24 Paź 2004, 15:48:19

Luxis

W niedziele rano lecą powtórki Idola, tylko jeszcze niewiem jakiej edycji, bo widziałem tylko, że jest Idol - program rozrywkowy w gazecie z programem TO&OWO :P

Showmag

to są odcinki czwartej edycji, dzis wyemitowano odcinek 2.

podmark

Przy okazji polskich preselekcji do Eurowizji dowiedziałem się, że Maciek Silski ma 30 lat   :szok:  , więc tym samym złamał regulamin programu "Idol" - w programie mogą uczestniczyc osoby w wieku 16-28 lat. Jak dla mnie to lekkie chamstwo - mógł dac szansę innym zdolnym, a nie się pcha staruch do telewizji. Niech sobie zaspiewa w "Szansie na sukces" !! :boks:

Luxis

Jak dla mnie to może mieć nawet 40 lat, ale niepotrzebnie on z Uniatowskim zabrali sie do Eurowizji, tak jak mówili przed wystepem oni wiedza że nie wygraja, tylko przyszli po promocje siebie i swoichpiosenek, więc niepotrzebnie zajęli 2 miejsca w tej 15-stce wybranej... :/

Pudelek

Czy ja wiem. Zawsze muszą być jacys przegrani. I cieszę się, że to własnie oni. Zresztą i tak nie mieli większych szans.

mtvb

Cytat: podmarkPrzy okazji polskich preselekcji do Eurowizji dowiedziałem się, że Maciek Silski ma 30 lat   :szok:  , więc tym samym złamał regulamin programu "Idol" - w programie mogą uczestniczyc osoby w wieku 16-28 lat. Jak dla mnie to lekkie chamstwo - mógł dac szansę innym zdolnym, a nie się pcha staruch do telewizji. Niech sobie zaspiewa w "Szansie na sukces" !! :boks:

Też się zdziwiłam jak usłyszałam że Silski ma 30 lat... Ale to niekoniecznie musi być prawda. Mogło byc i tak że w TVP 1 nastąpiła pomyłka...

A jesli chodzi o te powtórki Idola w niedziele rano to nie wiem czym Polsat się kieruje bo w jedną niedzielę puszczają pierwszy odcinek finałowy, a w następnym tygodniu już trzeci...  :hmm:   :?

Luxis

nie, ale może mieć 30 lat, wg. lat... bo do Idola jak poszedł miał wg. lat 28, w zeszłym roku - powiedzmy latem - skończył 29, a teraz ma 30 wg. lat..

Showmag

Uniatowski wypiera się nowej dziewczyny?

Na jednej z imprez 21-letni Sławek Uniatowski, finalista "Idola 4", został wypatrzony z nową partnerką. Przez pół nocy doskonale bawił się z 23-letnią dziennikarką Katarzyną Burzyńską. Natychmiast zrobiło się głosno o ich romansie. Ale Kasia nie chce na ten temat rozmawiać. "Jest szarmancki i inteligentny. To mój kumpel. Nic więcej nie powiem"- wzbrania się Burzyńska. My wiemy, że poznali się na imprezie walentynkowej. I cos zaiskrzyło. "To jakas bzdura"- oburza się Uniatowski, który do niedawno spotykał się z Agnieszką Maksyjan z zespołu Queens. Ponoć nie ma czasu na kobiety, bo nagrywa płytę. "Od maja będę miał więcej czasu. Szukam kobiety, od której będę mógł się czegos nauczyć"- stwierdził.

[Super Express]

Showmag

Z "Idola" na "Sopot Festival 2006"
Sobota, 17.06.2006, 01:28

5 czerwca rozpoczęły się polskie eliminacje do konkursu o nagrodę Bursztynowego Słowika i Słowika Publicznosci Sopot Festival 2006. Komisja Konkursowa wybrała 10 polskich utworów, które od 5 do 23 czerwca zostaną poddane ocenie widzów TVN i słuchaczy Radia ZET. To ich decyzją, 1 wrzesnia w Operze Lesnej wystąpi pięciu polskich artystów. W kolejnym etapie konkursu, najlepszy z nich będzie rywalizował z szescioma wykonawcami zagranicznymi. O tym, kto otrzyma nagrodę Bursztynowego Słowika zdecyduje jury. Natomiast Słowika Publicznosci tradycyjnie przyznają widzowie. Wsród polskich artystów startujących w eliminacjach, znajduje się dwójka uczestników reality show "Idol": Sławek Uniatowski z piosenką "Wciąż jeszcze wierzę w nas" oraz Szymon Wydra z utworem "Bezczas".

[showmag.info]

kuba234567

Szymon Wydra to raczej nie jest wielka niespodzianka, ale Sławek Uniatowski przynajmniej dla mnie jest.

fryz22

Slawek ma niezle warunki wokalne, ale nie bardzo podoba mi sie narazie jego tworczosc.

papkin

Polsat potwierdził (ale nie na pełne 100%), że w tym roku (lub na wiosnę roku przyszłego) wystartuje kolejna edycja "Idola"

Luxis

Ciekawe kiedy Polsat i jak to potwierdził?? Nie sciemniaj koles...
Ja słyszałem jak Jacek Cygan w telewizji, tez cos takiego palnął, że może niedługo będzie... ale szczerze w to wątpie (z drugiej strony Polsat jak lubi jakis format to go do końca obrywa, przykłąd Baru...) także jak już cos piszesz, powiedz ską, a nie że "chyba", "chyba" ;P

Pudelek

W Tele Tygodniu pisali jakies trzy tygodnie temu, że jest prawie pewne, że Idol wróci (prawdopodobnie na wiosne). Ale na ile to sprawdzona informacja to nie wiem.

Showmag

Maciej Silski - zapomniany laureat "Idola"
Półtora roku temu Maciej Silski wygrał czwartą edycją "Idola", ale do dzis nie ukazała się jego debiutancka płyta. Po zakończeniu programu i podpisaniu kontraktu z firmą fonograficzną Maciek... wrócił do Szczecina.

Choć zwycięzca "Idola" przedstawił Sony BMG ostateczną wersję materiału muzycznego, to wciąż nie jest znana data wydania płyty. "Zrobiłem wszystko, co do mnie należy. Reszta jest kwestią firmy. Chciałbym, aby płyta, na której będą mocne, rockowe kawałki, ukazała się w przyszłym roku. Ale jest takie powiedzenie: jeżeli chcesz rozsmieszyć Boga, to opowiedz mu o swoich planach" - mówi Maciek. Jednak Joanna Gajewska z firmy BMG potwierdza, że płyta Maćka jest ujęta w planach wytwórni i ukaże się w połowie przyszłego roku.

[Super Express]