Droga do Gwiazd, Szansa na Sukces, Zostań Gwiazdą

Zaczęty przez Aaragorn, So, 22 Mar 2005, 01:15:32

Pudelek

Idol to jeszcze daje szanse na sławę. A czy ktos wie co porabiają teraz zwycięzcy "Zostań gwiazdą"? To samo z "Szansą na sukces" powiodło się tylko Steczkowskiej i już.
Zwycięzcy "Drogi do gwiazd" też już są na wykończeniu...

Kotelet

Z Drogi Do Gwiazd nikt nie osiagnal sukcesu. TVN proboje promwoac ta Emi czy jak jej tam, jednak jej sie nie udaje. DDG to jakas pomylka byla, nikt nie zrobil kariery. Niestety...

Luxis

Kiedy u nas będzie Fame Academy, Star Academy lub Popstars... :/ chyba nigdy.. a zapotrzebowanie na tego typu programy jest spore, bo aktualnie od roku nie mażadnego... no prócz Szansy na Sukces, ale to co innego i z innej beczki całkiem...

Pudelek

Tak się ostatnio zastanawiałem co się stało ze zwycięzcami "Drogi do gwiazd".
No i wczoraj w programie "Jaka to melodia" zobaczyłem Jarka Webera, zwycięzcę pierwszej edycji. Występował w chórkach. Nie daje mu dużych szans na nagranie kolejnej płyty. Tak jak innym zwycięzcom podanych w tym temacie programów.
Chociaż Katarzynie Cerekwickiej ostatnio się udało...

sharkan

Swiątczakowa, Wyszkoni z Łez no i Steczkowska tez były w SzNS

A w tą niedziele eurowizyjny odcinek Szansy na Sukces

Pudelek

Zapomniałes jeszcze o Violetcie Brzezińskiej, której piosenki robią furorę w Tv Trwam  :los: .
Jej 'kariera' jest dzis bardziej intesywna niż Steczkowskiej, która już dawno nie nagrała nic swojego. Chociaż dla Steczkowskiej pewnie również znajdzie się miejsce w kręgu muzyki sacro polo.
A Wyszkoni to nie wygrała żadnej edycji SzNS. Poprostu brała udział w tym programie. Jak Janosz i paru innych.

Luxis

no , ale z Idola nagrywają płyty, ale przeważnie tylko z 1 edycji sie udało, co niektórym... przykład: Flinta wydała 2 płyty, Szymon Wydra tak samo, Makowiecki, i Patrycja Wódx jest teraz w Queens ;)

Pudelek

Sorry Łuki, ale to nie temat o Idolu tylko o reszcie konkursików, które promowały powiatowe gwiazdy jednego sezonu. Bo działalnosć artysyczna takich zwycięzców SzNS, DdG i ZG ogranicza się do występowania na letnich piknikach lub dniach miasta, z którego dany artysta pochodzi...

Luxis

nie no wiem, że to nie temat o Idolu, ale tylko nawiązałem do końcówki postu powyżej mojego...
zresztą Idol się też do tego zalicza, a z Sznasy na Sukces, wyjeżdzali na Eurowizję, i inne znane polskie i zagraniczne festiwale, ale wróćmy do tematu

sharkan

Cytat: Łukinie no wiem, że to nie temat o Idolu, ale tylko nawiązałem do końcówki postu powyżej mojego...
zresztą Idol się też do tego zalicza, a z Sznasy na Sukces, wyjeżdzali na Eurowizję, i inne znane polskie i zagraniczne festiwale, ale wróćmy do tematu

W końcu zwycięzca każdej edycji SzNS bierze udział w Debiutach w Opolu

fryz22

A pamietacie Jarka Webera jak zaspiewal i wygral "droge do gwiazd"?
Ja pamietam i myslalem ze koles ma zadatki na kogos kto moze cos osiagnac.
Ale coz, jedna marna piosenka promocyjna jego plyty wszystko pogrzebala.
Teraz mozemy go ogladac w "jaka to melodia" co raczej powinno byc dla niego porazka.

Luxis

Na stronie www.cgm.pl po prawej stronie jest reklama - poszukują dziewczyn do profesjonalnego girls bandu!!! na casting  :szok: a tu link do oficjalnej strony: https://musicsponsor.pl/casting/ Wygląda to po grafice na Fame Academy lub cos takiego, czyż nie?? :hmm:  :ice: Ale tylko 3 dziewczyny jak Queens??  :wisienka:
Musicsponsor - czyli firma to promująca, to pomysł PRAWDOPODOBNIE MTV, więc to bedzie leciało na MTV? A może to tylko castingi bez reality talent show? Jak myslicie? Na tej stronce są napisane tylko podstawowe informacje...  :los: Poszukują młodych kobiet w celu kariery muzyczno-tanecznej w grupie R&B.
Hmm , i jak myslicie? co to będzie?!  :ice:  :bravo:  :zabek:

Luxis

widziałem to, nawet mam na kompie ;) hehe ;P Dodzia tam fajne minki robi :P
P.S>Wiecie, że Doda sprzedała swoją płytę już w nakłądzie 55 tys. egzemplazy? A sprzedaż wciąż idzie dobrze ;) M.in. ja jeszcze będę ją kupował :P moze jeszcze na stringi sie załapie :]

Luxis

A programie Jaka to melodia na TVP 1 występuje (spiewa piosenki) zwycięzca Drogi do Gwiazd - Jarek Weber. Ma teraz długie włosy i fatalnie wygląda... Ale dobrze spiewa. Poza tym widziałem tam też chyba jak spiewała Martę Smuk z Idola 2.