Taniec z Gwiazdami 04

Zaczęty przez alexander, Cz, 20 Kwi 2006, 15:55:37

alexander

Co myslicie czy powinna być 4 edycja? A może program powinień mieć tylko 3 edycje? Jesli jestescie za 4 edycją napiszcie jakie postacie wg was mogłby wziąsć udział w programie.

Ja uważam ,że 4 edycja powinna być i wg mnie w niej chcialbym zobaczyć:
1. Mandaryna
2. Agnieszka Dygant :love:
3. Kasia Tusk
4. Frytka
5. Aneta Zając
6. Maciek Zakoscielny :love:
7. Krzysztof Kiljański
8. Cezary Pazura
9. Piotr Cyrwus
10.Artur Żmijewski

podmark

Otóż wg mnie 4 edycja może okazać się sporym niewypałem - ludziom już się powoli nudzi ten program... A co do gwiazd biorących udział w kolejnej edycji, to na pewno nie wystąpi tam Mandaryna - Marta ma klasę S - taką jak mają profesjonalni tancerze w tym programie i raczej byłoby to nie fair - ona już umie swietnie tańczyć.

Myslę natomiast, że można by było spróbować z "Tańcem na lodzie" - nowa wersja tanecznego show tym razem bardziej łyżwiarskiego :) znajduje uznanie kolejnych krajów - jutro startuje we Włoszech :)

Luxis

czytałem o tej "łyżwiarskiej " eydcji w Anglii, ale niebyła tak popularna jak Strictly Come Dancing. Ale było by to ciekawe, ale jednak mnie to aż tak niekręci...
natomiast wracając do tematu, jestem za 4 edycja Tańca - ale ostatnia żeby była. I powinno tam wystapić 12 par, jak w brytyjskim ostatnim Tańcu:
~ Doda
~ M. Zakoscielny
~ A. Dygant
~ J. Wałęsa
~ Maria Kaczyńska!!!! WOW :P żartuje
~ Kasia Tusk
~ M.Kozuchowska
~ E. Gawryluk
~ E. Górniak
i inni ;)

alexander

Cytat: Łuki~ J. Wałęsa
~ Maria Kaczyńska!!!! WOW  żartuje
~ Kasia Tusk

Nie wprowadzaj politycznego tańca - Taniec z politykami :|

slawek

Wprawdzie nie oglądam tegocałego "Tańca z gwiazdamia" ale w jednym z kolorowych pisemek wyczytałem zdanie jakiegos Specjalisty kto ewentualnie miałby wystąpić w kolejnej edycji (oczywiscie ten specjalista to żaden szpec tylko czytelnik ot tak sobie spekulujący i chyba pragnący ujrzeć tych swoich kandydatów).
Anna Mucha, Małgorzata Kożuchowska, Doda, Edyta Górniak, Joanna Brodzik, Maciej Zakoscielny, Marcin Bosak, Paweł Małaszyński, Tomasz Kot, Dariusz Michalczewski
Sławek

joker

szczerze mówiąc to ja bym nie chciał nowej edycji, bo ile sezonów można spędzić przed "tańcem z gwiazdami"?? przydało by się cos swieżego, ale pewnie tvn pokusi się jeszcze o jedną edycję, bo czego się nie robi dla 7 mln widzów i setek tysięcy z reklam w finale :P

Miatexs

Cytat6. Maciek Zakoscielny  
:love:
Hmmmmm, ten usmieszek daje dużo do myslenia

Jezeli czwarta edycja sie odbedzie to ja bym najbardziej chcial oglądać:
E.Olszówka
M.Kożuchowska
K.Burzyńska
K.Drzyżdzyk
E.Drzyzga
S.Majewski
B.Szyc
M.Stuhr
S.Meller
R.Korzeniowski(ciekawe czy tak samo szybko tanczy jak chodzi)

Luxis

Alexander nie upolityczniam Tańca, tylko skoro w tej edycji była córka byłego prezydenta, to czemu w nowej niemógł by wystąpić syn innego byłego prezydenta RP ?? :hmm: Zresztą by było ciekawiej, a popularnosci tez by to temu programowi dało s[orej, tak samo jesli chodzi o Kasie Tusk - to bardzoooo ładna dizewczyna ;) bardzo mi się podoba - zresztą to moje zdanie kogo JA bym chciał widzieć w nowej edycji, i tak większosć się niespełni, a Kaczyńska, to jak zauważyłes ŻART!!! :P

alexander

Wszystko wskazuje na to ,że jesienią ujrzymy na ekranach TVN 4 edycje "Tańca z gwiazdami". Choć informacje nie potwierdzona przez TVN "wspaniała" gazeta "Fakt" informuje ,że TVN już dzwoni i szuka kandydatów, mają być to głównie muzycy. Stąd też pomysł Fakt-u aby zatańczyła Doda.

kuba234567

Fajnie jak by była K. Drzyżdżyk w 4 edycji Tańca Z Gwiadzami :)

Pudelek

Czwarta edycja "Tańca z gwiazdami" napewno będzie. Dwa tygodnie temu byłem na takim spotkaniu z Katarzyną Skrzynecką i ona to oficjalnie potwierdziła.

kuba234567

:) Ja jednak liczyłem na cos nowego, ale nawet fajnie, może jakies ciekawe pary będą.

fryz22

W 4 edycji Tvn moglby zrobic male "przemeblowanie" w jury. Juz kiedys o tym wspominalem, ze znudzili mi sie Wodecki i Tyszkiewicz. Ich oceny raczej nie sa obiektywne i za bardzo przeslodzone. Moim zdaniem nadszedl czas by ktos inny ich zastapil, bo jako sedziowie juz wykonali swoja robote. Co do pozostalych czlonkow jury to sa to odpowiednie osoby na odpowiednich miejscach(tak trzymac :bravo: ).
Dziekuje :devil:

kuba234567

A ma ktos jekies ciekawe propozycje na nowe pary w 4 edycji? Piszcie.

alexander

Nie tylko nie zmieniać jury. Wodecki i Tyszkiewicz wprowadzają do programu taką miłą i smieszną atmosfere, są fajni. Co do nowych par to ja już pisałem :)

1. Mandaryna
2. Agnieszka Dygant  
3. Kasia Tusk
4. Frytka
5. Aneta Zając
6. Maciek Zakoscielny  
7. Krzysztof Kiljański
8. Cezary Pazura
9. Piotr Cyrwus
10.Artur Żmijewski