Show!Time

Zaczęty przez Luxis, So, 18 Mar 2006, 12:09:55

fryz22

Ostatnio ku mojemu zdziwieniu Maciek Rock byl dla mnie najlepszy, bo powaznie podszedl do sprawy

Luxis

ja żałuje własnie, że niewidziałem występu Rocka , tylko wczoraj obejrzałem występ Czubówny, i był taki sredni, ale ujdzie w tłoku... spiewała i udawała Wisniewskiego... a Ci akrobaci do show sa tragicznii, ciekwy jestem kto tę beznadzijną choreografie wymysla... :/ orkiestra też gra beznadziejnie, być może jest to ta grupa z 4 edycji Idola, niejakiego Jabłka, który zniżył poziom muzyczny ostatniej edycji Idola, poprzednie ze Sztabą były odjzadowe ;) tak jak teraz oprawa Tańca ze Sztabą jest super, a nie tego Show!Time/a :/

Showmag

Maciej Rock zaspiewał na sterydach
Sobota, 29.04.2006, 01:30

W czasie zeszłotygodniowego występu w "Show!Time", Maciej Rock - znany z prowadzenia reality show "Idol", przestał na chwilę spiewać. Dwiękowcy byli przekonani, że prezenter telewizyjny stracił głos. Maciek występował z gorączką i chorym gardłem. "Byłem rano u lekarza, który stwierdził infekcję. Dostałem zastrzyk w tyłek ze sterydami i sterydy wziewne, aby rozszerzyć krtań. Inaczej nie mógłbym spiewać"- zdradził Rock. Lekarz zabronił Maćkowi przemęczać się, ale jak tu nie harować, gdy czekał go niezwykle dynamiczny występ i to w dodatku na żywo? "Lekarz powiedział mi, że im dłużej będę spiewał, tym gorzej dla mojego głosu, dlatego na próbach tylko mruczałem pod nosem"- opowiada. Ale w decydującym momencie, głos odmówił Rockowi posłuszeństwa i koło nosa przeszło mu 20 tysięcy złotych.

[Super Express]

alexander

Oglądałem ostatni program w piątek 28 marca zaraz po "Eska Music Award 2006" i naprawde żałosne są te przekomarzania się jury. Józefowicz był w parze z Mroczkiem i ich show wyglądało na tym ,że Mroczek przebrany był za kobietę, a z zazdrosci(sama to powiedziała) ta pani nie pamiętam jak ona sie nazywa powiedziala ,że 1 punkt bo ona zazdrosci, i przez cały program się przekomarzali. Na końcu po wystepie Danuty Wellman, kobieta powiedziała ,że to miala być zabawa a jury się kłóci i wyszła ze studia.

Luxis

co za program... no ludzie, oni chyba tak specjalnie się kłucą, żeby program zyskał COS, ale i tak juz nie zyska... :P :/
P.S.Swoją drogą muszę pogratulować Polsatowi Eska Music Awards 2006, naprawde program na switowym poziomie, gwiazdy, hala, efekty, scena, super, ;) gratulacje, i kamery miały bardzo dobre ujęcia :)

podmark

No i dzisiaj wielki finał wielkiego kitu... Podobno ostatnio było ostro - Wellmanka nawet wyszła ze studia :) - teraz żałuję, że tego nie widziałem :) . A swoją drogą, ciekawe, ktoi zwycięży w tym "show"... Ja stawiam na Mroczka - ale nie ze względu na jakikolwiek talent, lecz na popularnosć serialu, w którym gra.

World Idol

To wyjscie Doroty Wellman było żałosne i sztuczne do bólu. Reżyserzy pewnie chcieli zrobić "skandal", ale cos nie wyszło, bo ona powiedziała spokojnym głosem, że jej się "nie podoba" i poszła. Bezsens :gwizd:

Jesli chodzi o typowanie zwycięzcy, to ja również stawiam na Mroczka z tego samego powodu co Podmark.

fryz22

Chcialem wczoraj ogladnac final "show time" ale po pierwszym wystepie mroczka na przerwie reklamowej autentycznie zasnelem :) Pomyslalem dzisiaj ze to bylo dobre podsumowanie calej edycji tego programu "usypiacza" ;)
Nie wiem czy bedzie mi sie chcialo ogladnac powtorke, ale dobrze ze to juz koniec :devil: (nie urazajac tych, ktorym ten program sie podobal)

alexander

A ja wymęczyłem się ale obejrzałem i znowu wszyscy tacy mili i wspaniałomyslni a Andrzej Strzelecki powiedział skoro tom ostatnia edycja to dam moim współjurorą prezenty, uspokoilem się ,że 2 edycji NIE będzie.

World Idol

Najlepszy był motyw z tymi maksymalnymi ocenami. Dla tych, którzy nie oglądali: każdy z uczestników otrzymał 15 punktów, czyli maksymalną ocenę. Szkoda tylko, że występ np. Krystyny Czubówny był jednym z najgorszych w całej edycji programu. Wyszła, zafałszowała i... koniec występu. Dziwię się reżyserom, że robili w tym programie scenki gorsze od przedstawień szkolnych. Przecież w tych występach nie widać krzty treningu! Patrząc na SHOW!TIME jeszcze bardziej doceniłem Taniec z Gwiazdami.

fryz22

Tak naprawde wszyscy falszowali nieziemsko. Podmark mial racje ze wygra mroczek ze wzgledu na swoja popularnasc z "M jak....", dowodza tego komentarze i wiadomosci do niego na oficjalnej stronie "show time"(www.showtime.wp.pl).

World Idol

Teraz pozostaje kwestia, czy drugi Mroczek wygra Taniec z Gwiazdami. Jednak to będzie do przebolenia - zasłużył sobie swoim tańcem. Stawiałem na Asię Jabłczyńską, ale Mroczek też tańczy bardzo dobrze.

podmark

Obecnie w Danii trwa druga edycja tego programu. Warto dodać, że audycja ta znalazła się wsród nominowanych do prestiżowej nagrody Rose D'or w kategorii "Widowisko".

Luxis

Bo niejest to z założenia zły program, tylko poprostu POLSAT go schrzanił... :/ a szkoda
P.S.Ja bym niechciał aby Mroczek drugi wygrał Taniec 3, będę się starał od wszystkich znajomych wysyłać esemesy na Ole ;) i bedę ich namawiał, aby głosowali na nią.. chyba, że mi się niespodoba w finale (bo raczej dojdzie) , w co wątpię ;)

Pudelek

Mnie Łuki nie musisz namawiać. Podzielam Twoje zdanie.
A wracając do "ShowTime", to najgorsze były poziom wykonawców i gadanie jury.  Z tego całego towarzystwa rzeczywiscie Dowbor i Mroczek wypadli najbardziej przyzwoicie.