Casting na uczestników

Zaczęty przez Yocco, So, 31 Maj 2008, 21:55:36

Anetta

trochę mnie uspokoiliście, bo już myślałam że stara i głupia jestem, bo izolduś mnie też do 40 bliżej jak dalej więc trochę tych rzęchów naściągali co? pewnie żeby mieć z czego odrzut robić;-))) no ale jadę w c zwartek na 9.00 tylko że pociąg o 5.00 przyjeżdża - pewnie usnę podczas biegu albo pływania.... A propos izolda, czy basen kryty? i wszystko w hali czy na powietrzu też bo nie wiem czy zabrać dres czy tylko krótkie sportowe odzienie typu minispódniczka, stringi no i pepegi ;-)))
osoby z sobotniego casta na 9.00 - odezwijcie się czy Wam się udało... szczególnie interesują mnie dwa Michały ;-)) oraz chłopak którego tata (lub starszy brat...) chciał mnie adoptować ;-) do następnego zobaczyska więc!

izolda01

Anetka wszystko kryte wiec spoko wkladaj krotkie majtki, jak ja miałam testy było okrutnie goraco bo wtedy byly te upały i nie bylo czym oddychac na sali ..i wyluzuj baw sie dobrze i pokaż że ci pod 40 tez potrafia pofikac...no mnie to bliżej juz 50 tki niz 40 tki ..ale duchem to młodziej..tylko moje kości mają inne zdanie ..ale ty sie nie daj  :-)

darek326

Toteż właśnie dla atrakcji sprawnosciowej sie przede wszystkim udaję :) A Ty Izolda tak nie rzęchol wiekiem, bo z ust słowa Ci sie wylewają nad wyraz młodzieńcze :) Dobiegam 40-tki, a właściwie dochodzę, chociaż słowo czołgam byłoby najbardziej adekwatne :) Mam zamiar sie świetnie bawić w czwartek, choć rozciągłość czasowa nieco mnie przygnebia... :)

Domi212

Gratuluję wszystkim którzy sie dotali na testy i mam takie pytanie czy ktoś z PAństwa dostał na tym castingu kwestionariusz do udziału w teleturnieju Kłamczuch?

chatiflatt

Ooo, czyżby nikt się nie zgłosił i trza było naganiać?? Nieźle.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Yocco

Cytat: izolda01 w Pn, 14 Lip 2008, 17:45:52
zadawane były pytanka typu kto śpiewa, tańczy i stepuje zawodowo niemalże a nie tak, że lubi pośpiewać przy goleniu lub na ognisku a zatańczyć na weselu lub imprezce:-) i uprawia jakis sport wyczynowo itp.
Stawiam, że tego typu aktywność zawodowa to był minus. Szkoda tylko, że nie skreślili takich osób na początku na podstawie kwestionariuszy (których pewnie nawet nie czytali). W końcu ludzie mają być tylko tłem dla gwiazd, więc nie ma w tym programie miejsca dla indywidualistów. Zapewne plusem jest spontaniczność, wola walki i pozytywne podejście do całej akcji.

suwmiarka

oddzwonili może juz do kogoś z poniedziałku?bo nie wiem czy mam jeszcze czekac i sie łudzić czy juz nie ;P

izolda01

No właśnie Yocco duch walki i pozytywne podejście do tematu ...i dlatego własnie ostro trenuję..a nie wiecie czy juz można sie zgłaszac do trzebiej edycji hihi

Doris

Ja byłam na castingu w poniedziałek na 12. weszłam około 16.!!! około 18. zadzwonił pan i zaprosił mnie na etap sprawnościowy:) czwartek godzina 9.00:)  czy zadzwonilido kogoś jeszcze z poniedziałku???

Limak

Cytat: Domi212 w Wt, 15 Lip 2008, 21:09:59
Gratuluję wszystkim którzy sie dotali na testy i mam takie pytanie czy ktoś z PAństwa dostał na tym castingu kwestionariusz do udziału w teleturnieju Kłamczuch?

jak bylem w niedziele o 16 to proponowali kilku osobom, np mi, ale powiedzialem ze nie chce. Nie jestem typem osobnika co startuje w czymkolwiek by byc w telewizji - mnie interesowal tylko fort boyard :)

Natalia zabka

Cytat: izolda01 w Wt, 15 Lip 2008, 14:43:18
Ewa Drzyzga i jej lekko plotkarski program ...i fort Boyard ..no.no ciekawy rozrzut ....
ja tez bylam u Drzyzgi i tez wszystko oplacili. {u ewy to ja bylam ta zazdrosnica o swojego chlopaka} szkoda ze wczesniej nie wiedzialam ze za wszystko musimy placic. nastepnym razem bede juz wiedziala  jak ktos do mnie zadzwoni z SCHOW. Pozdrawiam

Showmag

Proszę nie wierzyć w informacje umieszczane tu przez robercika / timtoma.
To jedna i ta sama osoba, która w celu eliminacji konkurencji wprowadza Was w błąd, twierdząc, ze za udzial w programie trzeba placic.

Za złamanie regulaminu forum (załozenie kilku kont uzytkownika i rozpowszechnianie falszywych informacji) osoba ta została zbanowana.

Bilo82r

Chyba po poniedziałkowym castingu juz nie beda do nikogo dzwonić, tak mi sie wydaje, a szkoda. Ja byłem na 12 w poniedziałek i wchodziłem jeszcze z dwoma kolesiami. Potem z jednym z nich wracałem samochodem i dosłownie za godzine koleś zadzwonił do niego z zaproszeniem na czwartek. teraz pytanie czy jeszcze beda jakies terminy testow sprawnościowych, czy to poprostu juz koniec przygody z Fort Boyard???  :bye:

suwmiarka

wydaje mi się ,że to już koniec :bye:ja byłam w poniedziałek na 9.00 i wydaje mi się ,ze do tych ,ktorzy im sie spodobali to oddzwaniali w ten sam dzien,ewentualnie we wtorek,ale nie ma co sie załamywać:)głowa do gory i trzeba isc przed siebie :buzz:

darek326

Jak zycie szybko się zmienia... jeszcze przedwczoraj proponowałem miejsce w aucie z Ponania na sprawnosciówkę we czwartek na 9 rano, a tu dzis auto mi sie rozkraczyło... I sam w potrzebie jestem.. :) Jesli jedzie ktoś autem z Poznania na czwartek to jestem chetny w partycypacji kosztów :) kontakt [email protected], prosze o nr telefonu, ulatwi nam to kontakt :) oddzwonię dziś około 22 ! Do zobaczenia na sprawnościówce !!! :)