Życie uczestników po programie

Zaczęty przez Showmag, Nd, 18 Mar 2009, 02:56:21

Kuba 942

https://youtube.com/watch?v=FuLgc3vCm9E
Nowy teledysk a zarazem kawałek  "Sióstr Melosik". Trochę czasu minęło po wygraniu FG, ale jednak pojawił się ten projekt, że pozwolę sobie tak to nazwać. Kawałek napotkałem przypadkowo...zauważyłem, że RMF Maxxx gra go w nocnej playliście od kilku dni :P

chatiflatt

Siostry Melosik śpiewają w chórkach na koncertach Ani Dąbrowskiej. O tym, że niedługo wydadzą płytę wiadomo.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Oszałamiająca kariera  :bravo: Ciekawe czy zwycięzca Must be the music zdobędzie podobną :D

Toni

Uważam, że warto było czekać aż tyle na coś ze strony Martyny Melosik, niż gdyby to miało być w krótkim czasie po finale i denne jak w przypadku Alicji Janosz...tralalala, piosenki dla dzieci.
W przypadku Martyny muzyka, tekst na poziomie mnie się podoba. Nie jest to puste.
Znałem to tylko z radia. Wstyd, ale dopiero dziś sie przez przypadek dowiedziałem, że to siostry Melosik. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

chatiflatt

Minęło pół roku od ostatnie trasy koncertowej Ani Dąbrowskiej, w której uczestniczyły również siostry Melosik, a ich debiutanckiej płyty nadal nie ma. Czy jest szansa?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Szkoda, że płyty jak nie ma tak nie ma. Nie jestem tak do końca zwolenniekim takiej muzyki jaką uprawia
Ania Dąbrowska ale bardzo podoba mi się jej głos tak jak i Martyny. Czasem ma się takie dni, że jest się spragnionym słuchania właśnie takiej muzyki. Płyta byłaby moim zdaniem dość ciekawa.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!