Psy - Zmiana pana

Zaczęty przez Phil, Pt, 19 Sie 2011, 15:19:05

Phil

Czwórka szykuje nowy reality-show, w którym uczestnicy będą zamieniać się... psami :D

Toni

Bez przesady. Pomysł mi się nie podoba. Pies jest przyzywczajony do swojego właściciela, nagle inny człowiek, inne otoczenie.
Skoro stacja chce koniecznie jakichś program z zamianą to proponuję Zamianę kobiet - vip, tak jak w przypadku pierwszego pilotażowego odcinka z Olgą Borys.
Znana jest już także prowadząca programu "Ostatnia szansa". Będzie nią znana psycholog, która występowała m.in. jako jurorka w programie TVP2 "Opowiedz nam swoją historię" Maria Rotkiel.
Program pojawi się w październiku.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Phil

Cytat: Toni w Pt, 19 Sie 2011, 15:32:34
Skoro stacja chce koniecznie jakichś program z zamianą to proponuję Zamianę kobiet - vip, tak jak w przypadku pierwszego pilotażowego odcinka z Olgą Borys.
Wiadomo już coś więcej. W tym programie psami będą wymieniać się gwiazdy m.in. Olga Borys.
Bez komentarza ;)

Toni

Tak tez myślałem, że psami będą się opiekować "gwiazdy" oraz zwykli ludzie. Dokładnie. Bez komentarza.

Phil

Opis ze strony TV4:
"W pierwszym odcinku programu wystąpią Olga Borys i Maja Frykowska.

Aktorka Olga Borys jest posiadaczką 7-letniego buldożka francuskiego Freda. W programie zamieni się psem z dziennikarką i aktorką Mają Frykowską - posiadaczką 5 letniej suczki Daisy.

Daisy jest nobliwą Jack Russel terrierką, która na co dzień wszędzie towarzyszy swojej pani. Jest słodka i nie sprawia kłopotów. Natomiast Fred jest typowym przedstawicielem swojej rasy. Temperament wręcz go rozsadza i zawsze robi to co chce, rzadziej to czego chce od niego jego pani.

Obie panie mają przed sobą trudne zadanie, obie mają tego dnia wiele obowiązków zawodowych, z których nie mogły zrezygnować. Fred będzie musiał odwiedzić wernisaż fotografii, a Daisy pójdzie do teatru."

Już wiem, że nie będę tego oglądać ;)

Toni

Koncepcja programu mi się nie podoba lecz napewno obejrze odcinek jak będzie Maja Frykowska. :)
Na szczęście to tylko jeden dzień zamiany psem.

Toni

W dzisiejszym pierwszym odcinku psami wymienią się Olga Borys z Mają Frykowską. :)

Phil

Po części pierwszego odcinka muszę stwierdzić, że nie było tak źle jak myślałem. Jednak rewelacji żadnej też nie ma... Program może okazać się fajny dla jakiś miłośników zwierząt. Bardzo ciekawe rady pani Sumińskiej. Jednak formuła programu jest mało ciekawa. Może jeszcze obejrzę kiedyś z nudów jakiś odcinek.

Toni

Owszem, beznadziejnie nie było. Podobała mi się suczka Mai. Ciekawe jacy inni celebryci pojawią się w programie. Najfajniejsze rady pani Sumińskiej. :) Fajne były także jej rady w programie "Między kuchniem a salonem".