[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

illumanti

W dniu 6 Jedward nie mogli się zbliżyć do siebie na odległość mniejszą niż 5 m, wtedy ich kostiumy się uruchamiały i pieściło ich prądem. Musieli założyć majtki, bo bez nich, mimo że w kostiumie, dziwnie to wygladało :D

illumanti

Opcja edit już nieaktywna. Producenci skupiają się głównie na Jedwardach. To zadanie już mnie rozwala:

Toni

Ostatnimi dniami kolejny znaczący spadek widzów oglądających CBB8 (aż o 700 tysięcy widzów mniej).
W sobotę widzów było tylko 1,8 miliona.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

No nie robi się ciekawie. I teraz widać że C5 podjęło złą decyzję o puszczeniu BB12, po CBB. Moim zdaniem po finale CBB8 powinna być przerwa. Bo w takim tempie spadania oglądalności nie wiem co będzie dalej.  :szok:

Toni

Masz rację, aczkolwiek sądzę, że edycja ze zwykłymi ludźmi (niż c-gwiazdy) będzie miała większą widownię.
Wielu edycji C5 chyba nie zaprezentuje jednak wyniki są dla stacji zapewne na poziomie jeszcze zadowalającym.
Nas (widzów) razi duży spadek zainteresowania.

Damian

Cytat: Toni w Śr, 31 Sie 2011, 15:46:08
Wielu edycji C5 chyba nie zaprezentuje
Oni przedłużyli program na kilka edycji, więc sporo będzie.

illumanti

Pamela opuściła dom :) Szkoda, że nie Bobby albo Jedward :/. Choć mało się udzielała, to wiadomo było, że długo nie pobędzie tam.

Damian

Oglądasz program na Channel 5? na żywo?

Toni

Wiem, mają dwuletni kontrakt. Chodziło mi o to, że zapewne nie będzie tylu edycji co C4, może nawet nie połowę. :)
Nawet na portalach niemieckich piszą, że póki co CBB8 stracił sporą liczbę widzów, a jak będzie z BB12 zobaczymy.

illumanti

Trochę nie fair, że syrena na  pobudkę zazwyczaj dzwoni chwilkę i jest wyłączana, a w normalnej edycji dzwoni aż ostatni uczestnik wstanie z łózka. Jedward opuścili dom BB i pojechali do Lidla (chyba ten sklep)

Damian

No właśnie widziałem że pojechali!  :szok: Ale Oni byli w tym sklepie chyba sami.

illumanti

No sami sami. Tara odpadła z programu.

Nie podobało mi się zachowanie Bobbiego, bo to on powinien siedzieć w wózku a nie Kerry (jeden siedział w wózku na zakupy, drugi pchał, i zadaniem było zwalić jak najwięcej zakupów ze stosu, no ale później i tak się wjechało tym wózkiem na ścianę i wywróciło).

Świetna mina Kerry:

Dowling dzisiaj próbował minami naśladować Davinę. Nie wychodzi mu to, i nie podoba mi się, że on kopiuje jej styl.

Jedward wyszli na zakupy przez drzwi od pokoju zwierzeń:

Damian

Haha, fajnie to wymyślili. Zawsze to jakieś urozmaicenie. :)

Toni

Damian co tam ciekawego w domu się dzieje? Musi być ciekawie bo oglądalność ostatnio wyniosła "aż" 1,6 miliona widzów.
Bardziej się znasz na BB UK, jak myślisz co jest tego powodem? Zadania przecież są stale nowe i ciekawe.

Damian

Myślę że Oni dobrze wiedzieli że tak będzie. Nie bez powodu C4 zakończył emisję Wielkiego Brata. Na szczęście mimo stale spadającej oglądalności program jak i zadania są na wysokim poziomie, czego nie można powiedzieć o niektórych krajach gdzie emitowany jest BB.  :szczery: