[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Toni

Rozumiem Cię, ja mam identycznie wiesz z którym Wielkim Bratem. :) Choćby nie wiem jak było nudno to i tak do końca. :) Oby w BB12 byli ciekawi uczestnicy.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Cytat: Toni w Pt, 19 Sie 2011, 14:31:59
Rozumiem Cię, ja mam identycznie wiesz z którym Wielkim Bratem. :) Choćby nie wiem jak było nudno to i tak do końca. :) Oby w BB12 byli ciekawi uczestnicy.
Wiem, wiem. Niemcy. :D Jak tam mam z tym, hehe.

Toni

Jestem otwarty także na BB UK, ale musi mnie przekonać coś ciekawego na wstępie, więc oby byli to uczestnicy
w dwunastej edycji, gdyż na inne zmiany nie liczę.

Damian

No zobaczymy jacy będą uczestnicy. Ale teraz gwiazdy też mają ciekawe osobowości, np. Bracia Jedward. :D

Toni

Chyba chciałeś powiedzieć, że tylko bracia Jedward mają osobowość. Owszem nie są bezbarwni, ale wydaje mi się, że są przereklamowani. Wszyscy myślą, że rozniosą dom itp.
Nic mnie nie zainteresowało żeby oglądać co będzie dalej.

Damian

No a jacy nudni są uczestnicy w Niemczech. :P Mnie się wydaje że się rozkręci.
Wczorajszy start sukcesem!
Uruchomienie BB jest czwartym najbardziej oglądanym programem w historii Channel 5.

mseptember

Nie minął nawet dzień, ale już mam wrażenie, że - niestety - "nowoczesne technologie" Twitter (kilka/kilkanaście wpisów na godzinę) i Facebook (o wiele rzadziej) nie są w stanie zastąpić nie tylko tradycyjnego przekazu wideo 24/7, ale nawet normalnych newsów na stronie. Żeby chociaż więcej zdjęć..

Damian

No słabo. Ale też bez tych zdjęć uczestników to jakaś kpina.

illumanti

Z tym modelem to mam wrażenie, że jest tylko po to, żeby zachęcić żeńską część widowni do oglądania jego klaty w TV :) (btw. gdzie jest jego mikrofon?)

Dzisiejszy odcinek sobie obejrzę na YT, nie chce mi się czekać specjalnie na emisję w tv i później jeszcze oglądać te reklamy co chwilę.

Damian

No właśnie te reklamy wkurzają. Poza tym na YT na spokojnie można obejrzeć.

illumanti

Jedward to będą nominowani razem czy osobno?

Właśnie oglądam, ale tylko chwilkę - resztę obejrze na yt, i wydaje mi się, że Bobby i Amy to taki Ken i Frytka. Pierwszy dzień i już zarywa do niej.

Edit: chyba obejrze całość na żywo bo ciekawie jest. Oczywiście Brian stoi na scenie przed domem i pojawia się chwilkę przed reklamą. Kerry musiała udawać tą dive. Zaczęła się tarzać po podłodze i drzeć do Wielkiego, że chce papierosa.

Damian

Też oglądam na żywo. Wciągnąłem się. Bardzo mi się podoba. :D

illumanti

Ja wytrzymałem chwilę po pierwszej reklamie, reszte obejrzę na yt albo zassam z torrentów. Ogólnie zapowiada się niezły odcinek.

Damian

Nieźle się porobiło pod koniec, ale nie będę pisał żeby tym co nie oglądali jeszcze odcinka nie zepsuć wrażeń. :D

illumanti

Pisz śmiało, wkońcu po to jest ten wątek, zawsze możesz napisać wcześniej Uwaga spoiler! Ja czekam aż się pojawi na torrentach do pobrania. Wczorajszy już jest. Bardzo, ale bardzo podoba mi się ten korytarz do pokoju zwierzeń, jest niezły :) Nie przypadł mi do gustu Bobby, wg mnie jest takim Kenem, a Frytka też się znajdzie wśród uczestników. Co do Jedward - nie wiem czy rozkręcą ten program, bo mnie troche irytują, a tak w ogóle to oni już chyba byli jako goście w BB2010?