[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Toni

Przyznaję, że czasem było nudno. Z tego co pamiętam to mogę tylko według siebie stwierdzić, że wiało nudą jak zrezygnował Benny i nie było także Cosima. Taka sielanka była.
Ale ba no każdy ma swoje odczucia. Z drugiej strony wolę nudę (szczerą nudę) niż kolorowe udawanie. :)
Dużym minusem jest to jak się nie zna języka w którym się program ogląda stąd uważasz że jest nudno. Patrzeć tylko i nie rozumieć, sam bym mówił że nudno.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Każdy woli co chce. Mnie bardziej do gustu przypadł BB UK. Czekam z niecierpliwością na nowy odcinek.

Toni

Wydaje mi się (mam taką nadzieję) że zdecydowanie lepiej będzie podczas BB12 ze zwykłymi ludźmi niż tymi "gwiazdami". Słusznie no, każdy woli co chce.

illumanti

Day 1 dopiero o 21 ich czasu, więc nie wiem Damian czemu twierdzisz, że BB UK jest lepszy od niemieckiego skoro jeszcze nie wyemitowali pierwszego odcinka daily :)

Toni

Mnie nudzi w UK to, że nigdy nie mieli jakiegoś motta przewodniego. Zamknięci w jednej części domu, zadania i to wszystko, stąd nie przepadam za nim i nie oglądam specjalnie. Brak jakichkolwiek urozmaiceń.

Tkk_Bolly

Znam i lubie Jedward. Najsympatyczniejsza i pewnie przyszła zwyciężczyni to Tara Reid. Wątpie czy będe to śledził, jakoś mało znane te "gwiazdy" nie tylko dla nas, ale dla Brytyjczyków także

Damian

Cytat: illumanti w Pt, 19 Sie 2011, 13:27:47
Day 1 dopiero o 21 ich czasu, więc nie wiem Damian czemu twierdzisz, że BB UK jest lepszy od niemieckiego skoro jeszcze nie wyemitowali pierwszego odcinka daily :)
Mówię o starcie, a nie o pierwszym dniu. Czytaj dokładniej. Pisałem że czekam na pierwszy dzień.

Toni

Słuszna uwaga Tkk_Bolly. Także mam wrażenie, że ich obecne gwiazdy to tak jak u nas gwiazda w bb vip
jak np Angela, Kasia Nova, Sashe po programie można dopiero było więcej usłyszeć, nie wspominając już o Monice, którą nikt nie pamiętał z BBB. :)
A co do startu to nie powinno się przyrównywać launchu z tym co jest w codziennych odcinkach daily
np w Niemczech bo to bez sensu. Każdy start jest ciekawy.

Damian

Ciekaw jestem jakie pierwsze zadanie otrzymają uczestnicy. Mam nadzieję że to nie będzie jakiś odgrzewany kotlet.  :]

Toni

Z tego co kiedyś pisałeś, to lubią powielać zadania ze zwykłych edycji w edycjach celebrity. Nie neguje tego, pod warunkiem, że kopiują najfajniejsze zadania.

Damian

Tyle że teraz jest trochę inna sytuacja. Nowa stacja, nowy dom, nowa oprawa. Jest inaczej. Więc może i zadania będą nowe? Jak widać twist już jest nowy, więc pewnie zadania też będą nowe.

Toni

Zadań w ciągu tych jedenastu edycji była spora ilość. Napewno jakieś będą nowe, ale nie same nowe.
Jakie pamiętasz Twoim zdaniem najciekawsze z poprzedniej edycji Celebrity?

Damian

No właśnie w poprzedniej edycji Celebrity w 2010r. też zadania były nowe. Bo pojawił się Tree jako drzewo w ogrodzie (który w 11 edycji był przerobiony na szafkę w łazience) także praktycznie wszystkie nowe były.
PS: Ich strona jest biedna! nawet nie ma zdjęć uczestników.  :nie!:

Toni

Strona nieciekawa, uczestnicy nieciekawi.  Aczkolwiek Day 1 obejrzę.

Damian

Cytat: Toni w Pt, 19 Sie 2011, 14:20:34
Strona nieciekawa, uczestnicy nieciekawi.  Aczkolwiek Day 1 obejrzę.
No strona nieciekawa, biednie jednym słowem. Ale oglądał i tak będę. :D