[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Teraz mogę stwierdzić że to mój ulubiony fotel z wszystkich edycji (pobił nawet ten z BB11) co nie mogę niestety powiedzieć o domu. A szczególnie o ogrodzie. :(

Toni

Nie pamiętam foteli z  poprzednich edycji, ale nie wiem czy byłby jeszcze lepszy od tego. :)
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Fotel spoko, widać, że dość nietypowy. Choć moim zdaniem pokój zwierzeń nie jest rewelacyjny. Mogło być lepiej. Skoro dom ma być ten sam dla CBB i zwykłego BB, to liczę na zmianę pokoju zwierzeń dla zwykłej edycji

Damian

Nie liczyłbym na to. Takie "twisty" ze zmianą kolorystyczną pokoju zwierzeń tylko u nas były możliwe. :D Dopiero teraz docenimy polskiego BB.  :szczery:

Toni

Więcej wiadomości dotyczących startu i chyba uczestników.
https://dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2026291/Big-Brother-2011-Presenters-Emma-Willis-Brian-Dowling-greets-stars-launch-party.html
Z Brianem launch poprowadzi Emma Willis, która prowadziła jakieś programy BB podczas zeszłorocznej edycji.

Damian

Żółta otoczka która była na fotelu była chyba tylko zabezpieczająca, bo fotel teraz wygląda tak:

Ale wydaje mi się to sztuczne, tak jakby wklejono fotel na ten prawdziwy.

Toni

No to wygląda na to, że była to otoczka a szkoda bo chyba że był on żółty to mi się podobał. :)

Damian

No, z tym żółtym wyglądał lepiej. Zdecydowanie.

Toni

Damian

A podczas otwarcia i tak okaże się, że do domu wejdą same słabe gwiazdy, ledwo znane.

Toni

No zapewne tak. Znam to z innych krajów w których gwiazdy też biorą udział w różnych programach typu reality. :)
Stąd nie podobają mi się edycje celebrity BB w których uczestnicy są tylko troszeczkę skądś kojarzeni.

Damian

Mnie ogólnie z CBB najbardziej podobała się edycja z 2009 roku. Świetne gwiazdy były. I znane gwiazdy. :)

Toni

Owszem, w CBB6 gwiazdy były znane nie tylko w UK, ale i poza nią. Wielkia Brytania to szczególnego rodzaju kraj, którego programy są szeroko rozpowszczechnione w wielu krajach stąd w edycjach celebrity BB UK powinny brać udział właśnie osoby które znane są nie tylko u nich.

Showmag

Channel 5 oficjalnie poinformowała, że w przypadku CBB8 i BB12 nie bedzie przekazu live z domu BB.