[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Nawet nie wiedziałem o tym automatycznym Wielkim Bracie. Dziwna sprawa.  :szok:
Ale ja tego nie widziałem ani w BB11, ani w BB10. Po co to jest? przecież Oni sami wybierają co ma mówić. Niech mi to Ktoś wytłumaczy. :D

illumanti

To był dodatek na jeden tydzień :) Wielki Brat był bardzo niedostępny w tym czasie. A oni musieli wszystkie sprawy załatwiać przez tego automatycznego WB. Wielki Brat nagrywał na automatycznego swoje wypowiedzi, a np. o 2 w nocy automatyczny prosił do pokoju zwierzeń, i uczestnik musiał nagrać wiadomość :P
Było to jako dodatek do tygodnia, nie jako zadanie tygodniowe :)

Damian

Dziwne, hehe. W ogóle tam jest dziwny głos. Raz gada babka, raz mężczyzna. Nie zwracają na to uwagi. To chyba najbiedniejszy głos ze wszystkich. :D Nasz głos i Niemiecki rządzą.

Rosa

I było to jedno z najzabawniejszych Big Brotherowych zadań.
"prosze czekać" i 5 minut muzyczki leci :)

Toni

Szkoda że nikt z was nie słyszał głosu niemieckiego WB w tygodniu, :) gdyż jestem ciekaw czy by się wam podobał. Głos WB w UK nie podoba mi się. Wolę głos że tak powiem pokłamany. :)
Chyba, że Rosa wiesz jaki ma głos.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Cytat: Rosa w Wt, 05 Lip 2011, 17:17:22
I było to jedno z najzabawniejszych Big Brotherowych zadań.
"prosze czekać" i 5 minut muzyczki leci :)

Najzabawniejsze było dla mnie Electric Shock Task, choć wyglądało dość tragicznie dla uczestników :-)

Damian

Z tego co udało mi się wyczytać na zagranicznych stronach, to podobno dom ma być podobny do tego z BB2.
Jeśli to prawda, to nie będzie fajnie. Kto widział dom z BB2, ten będzie wiedział że będzie brzydko.

illumanti

Ale w BB2 był stary dom jeszcze.

Damian

Nie rozumiesz. Chodzi o wystrój. Powiedzieli że jakby mięli opisać dom w nowej edycji, to jest podobny do tego z BB2. A tam było prawie wszystko z drewna. Wolę ich nowoczesne domy.

illumanti

No ale BB2 było dawno - 2001 rok. Wiadomo, że wtedy to wszystko inaczej wyglądało.
Ja jestem dobrej myśli, i czekam cierpliwie :) Narazie staram się oglądać wersję US, ale wkurza mnie brak wielkiego brata.

Damian

Ja też mam nadzieję że będzie lepiej. Wiem że będą schody wejściowe jak w  BB3.

Damian

Ale przecież będzie oko. Oprócz tego logo będzie normalnie jak w poprzednich edycjach oko.

Toni

Też myślałem, że będzie oko, bo tak czytałem. Te które jest zaprezentowane nie podoba mi się wcale, na ekranie będzie napis? (nie sądzę) czy też nic nie będzie tak jak u nas w TV4?
Moim zdaniem logo musi widnieć w trakcie programu.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Damian

Nic nie będzie na ekranie. A oko będzie, już jest z tego co czytałem skończone. Ten napis to logo, a oko normalnie też będzie.