[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Toni

Oczywiście że tak, zobaczycie że nie będą oszczędzać. Zawsze starali się mieć najlepiej jak tylko mogli, tak samo będzie tym razem. W końcu do stacji niszowej BB nie powędrował, więc nie ma co się obawiać że poziom będzie niższy.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Zadania zawsze mają ciekawe, ale chciałbym żeby powtórzyli kilka zadań. Chociażby Electric shock task, i te zadanie co uczestnicy byli skuci w kajdanki, a Wielki Brat zapalał im lampki, i musieli biec wszyscy żeby zgasić ją w określonym czasie. :)

Toni

Każdy kraj ma całkiem innego typu zadania, stąd nie wymagajcie np super extra zadań w Niemczech.
Era super zadań w dużej ilości w Niemczech już minęła, teraz stawiają na co innego i dobrze.
Dla mnie np zadania w UK są dość dziwne ale nie żeby były jakieś beznadziejne.

illumanti

Pamiętam te zadanie z tańcem do piosenki Bad Romance w UBB. Naprawde śmiesznie wyszło, ale Brian ma takie ruchy, że chcąc czy nie chcąc, każdy pozna jego orientację :)

illumanti

@Toni, masz zamiar oglądać tę edycję?

Toni

Jeśli czas na to pozwoli to tak, tzn BB12, natomiast w edycji celebrity zobaczę jacy mieszkańcy będą i wtedy się okaże co dalej. :) Nie przepadam za angielskim, wolę inne języki.

illumanti

Ja będę oglądać, ale jakoś nie mogę sobie w ogóle wyobrazić Launch Night bez Daviny.
Słabą wyobraźnię chyba mam  :ubaw:

Toni

No tak, przywiązujemy się bardzo także do prowadzących, a jak już kogoś oglądaliśmy tyle lat bez żadnych zmian to już ba, :) ciężko sobie wyobrazić kogoś innego który będzie beznadziejny. :)
Ja np nie potrafiłem się przyzwyczaić że o trzech miesiącach niemieckiego BB6 nie ma Ruth Moschner która prowadziła całą roczną piątą edycję a co dopiero jak prowadząca była 10 lat. :)
(tutaj "tylko" ponad rok ale tydzień w tydzień w programach live show).

illumanti

Ja nie wiem, czemu Davina nie chce wrócić do BB. Może chodzi o stacje, nie chce jej zmieniać? Bo na bank nie chodzi o kase, ona może dyktować warunki tak naprawde

Toni

No tak. Jest twarzą brytyjskiego BB. Być może chodzi o stację, nie wiadomo jakie wyniki zanotuje Channel 5 na BB, więc decyzja przenosin wiąże się z niepewnością, z ryzykiem.
Channel 5 wyprodukuje swoją twarz BB do 2020 roku. :)

illumanti

Brian Downling nadawałby się na prowadzącego, gdyby nie płakał ciągle...  :ubaw:

Damian

Będzie jak będzie, nawet bez Daviny jakoś będzie.

illumanti

Dobrze napisałeś, jakoś.. Jak zaczęli to skończą edycję, ale napewno będą musieli się nieźle postarać

Toni

Portale donoszą o tym, że jednym z uczestników branych pod uwagę w CBB8 jest Mike Tyson.
https://tellymix.co.uk/2011/reality-tv/big-brother/36579-us-boxer-mike-tyson-set-for-celebrity-big-brother-2011-on-channel-5.html
Launch planowany jest na 10. sierpnia, a BB12 z końcem sierpnia, lecz niektóre portale piszą że na początku września. Ma być także powrót do Big Brother's Little Brother.
https://tellymix.co.uk/2011/reality-tv/big-brother/35341-celebrity-big-brother-2011-planned-for-august-10-launch-on-channel-5.html

illumanti

Strasznie krótkie to CBB będzie. Mogliby zrobić jedną dłuższą normalną edycję, a kasę włożoną w celebrytów zainwestować w co innego, np. w zadania, dom.

Jak usłysze "Hello Big Brother House, this is ..... You are live on Channel 5. Please do not swear" to chyba walne śmiechem :D To był tekst daviny, na to powinna mieć prawa autorskie :P