[UK] Celebrity Big Brother 08

Zaczęty przez Damian, Śr, 25 Maj 2011, 15:57:41

Damian

Toni - ale każdy mówi to co komu się podoba. Więc mogę powiedzieć że jest lepiej dla mnie w UK i już. Do Niemieckiego nic nie mam, ale już mnie znudził i tyle. A co do oglądalności, no właśnie tego C4 się obawiał, no ale władze C5 musiały się z tym liczyć. Ale myślę że taka oglądalność też ich zadowala.

Toni

Oczywiście, że każdemu ma się prawo podobać co chce tylko, że twoje argumenty - niemiecki BB jest już nudny są bezpodstawne, gdyż w brytyjskim jest wręcz identycznie, tak więc nie wiem co tam jest takiego ciekawego,
że Cię nudzi ale oke. :) (zmieniają się tylko uczestnicy no i ciągle nowe zadania które i tak zajmują nie wielką część w odcinku, ponadto reszta bez wielkich zmian). Nie znajomość języka ma na to znaczący wpływ.
Co do oglądalności, to także mi się wydaje że obecne wyniki jeszcze są dla C5 zadowalające lecz one cały czas spadają. Jeśli podobnie będzie w przypadku BB12 nie zdziwię się jak jeszcze ją skrócą.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

illumanti

Strasznie dużo się ostatnio dzieje wokół Jedward. Najczęściej ich pokazują. Nawet jak włosy myli to pokazali sporo tego.

Toni

Wydaje mi się, że nie mają czego pokazywać stąd ciekawe było mycie włosów Jedwarda. :)

illumanti

Pierwszy part Day 4 średnio ciekawy był, głównie skupiał się na tym że Bobby z Lucienem wsypali do pojemnika po płatkach kukurydzianych chipsy, Jedward myli włosy przy czym użyli czyjegoś szamponu i jeden z nich uderzył każdego domownika z liścia po twarzy.

Toni

:) No to rzeczywiście nic tylko zajadać się chipsami oglądając te odcinki jak widać (takie ciekawe). :)
Nic mnie nie przekonywuje, żeby zobaczyć jakikolwiek odcinek daily.

illumanti

No oprócz tego są oczywiście ciekawe zadania w daily shows więc nie ma na co narzekać. Polecam obejrzeć :)

Toni

No jeśli zadania są ciekawe :P no to obejrzę obejrzę (mimo, że nie ogladam tego programu dla zadań) i podzielę się wrażeniami. :)

Damian

Toni - skoro nudzi Cię oglądanie jak coś tam robią z płatkami w w tym BB, to nie wiem co widzisz w Niemieckim gdzie cały czas siedzą w basenie i gadają albo w kuchni i salonie. Mnie się podoba dalej.

illumanti

Wielki Brat (a w sumie to Wielka Siostra) w ostatnim odcinku dał bardzo fajne zadanie uczestnikom. Z prześcieradeł musieli sobie sami zaprojektować ubrania, pomalować, powycinać, szyć, etc. Później był pokaz, Sally  była "mistrzem ceremonii" - o ile można to tak nazwać. Bobby jako model chyba najlepiej zaprezentował swoją spódnice.

Damian

No to było ciekawe. A w ogóle czemu tam rozmawia z nimi też kobieta? Przecież to Big Brother a nie Sister. :P

illumanti

No właśnie nie wiem, aczkolwiek miło to brzmi dla odmiany, jak kobieta jest Wielką Siostrą, i w sumie nawet mi to pasuje :). W tej edycji, albo coraz bardziej głuchy jestem, albo co, bo jakoś rzadziej słyszę "This is Big Brother" przed wypowiedzią Wielkiego.

Damian

Jest jest, cały czas mówi This is Big Brother... :)
Może chce Ktoś kupić Boba Rightera? albo słynną papugę z BB11?
Proszę bardzo:
https://ebay.co.uk/itm/200644307071?ssPageName=STRK:MESCX:IT&_trksid=p3984.m1554.l2649
https://ebay.co.uk/itm/200644306422?ssPageName=STRK:MESCX:IT&_trksid=p3984.m1554.l2649
Bob jakiś niewyraźny, kawałek szczęki mu odleciało. :D

mseptember

Zapomniałeś o drzewie..
https://ebay.co.uk/itm/200644300922?ssPageName=STRK:MESCX:IT&_trksid=p3984.m1554.l2649#ht_500wt_1156

A co do głosu - w BBUK chyba nigdy nie traktowano Wielkiego Brata jako postaci..

Damian

Łaa, drzewo jest. Chciałbym je mieć. :D